nienna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 nasıl yapabilirim? steamde basit oyunlar açıp stream yapıyorum ama video işin içine girince yine de kapanıyor sonunda. rezalet ötesi bir ilçede yaşıyorum ve rezalet ötesi bir upload hızım var. sadece ses broadcastine izin veren bi servis var mı? direk açıp public link verebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 OSB OBS de sadece sesi ver yayına görüntü verme ? Ya da go go discord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 obs sadece image koydum gayet iyiydi, ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 bi ara winamp'ten falan dinlediğimiz online radyolar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 soundcloud dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 wineeemp wineemp is ridin zabıl zet meeee e e e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar