Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10.06.2003 - Pepelek Radyo 'da $u an!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- "Boriscim sen misin, şekerim bana iki tane homing roket lazımdı?"

- "Onu biz üç yapalım bir talip daha çıktı."

[Bu mesaj dom tarafından 10 June 2003 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim şarkım :p bring me to life[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
joe şu andaki wj'in nicki işte ikiyol, şarkı ismi değil.. :)

kendisini buradan tanımıyoruz ama o da hoş bir arkadaşmış..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
hakkaten güzel şarkılar çaldı
bir de mikrofonunun sesini biraz daha açsa da arkadaşın güzel sesini duymak için her seferinde köklemesek geceyarısında speakerları sonuna kadar :)
bir de pm ine baksa, hiç başka kötü yanı yok :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
hakikaten her defasında köklemek gerekiyor hoparlörün sesini, biraz daha açsa mikrofon kayıt ayarını hiç fena olmayacak..

kendisine başarılar diliyorum ben de dinlemiş oldum, sakin sunumu hoşuma gitti.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
  • Yeni Oluştur...