Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 inç monitör tavsiye

Odune

Öne çıkan mesajlar

19 inç flat monitör almayı düşünüyorum bu aralar ne kadar akıllıca olur bilmiyorum ama ihtiyacım var heheh
neyse bir çok model var. kafam çok karışık birinin çok iyi dediği modeli bir başkası yerden yere vuruyor. 400 dolara kadar bir çıktı yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
bu arada kafamdaki model gelirse LG F900B[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem
107X wardı philipsin. baya iyiydi.
daha ii 17 ler de wardı.
hiçbirini beyenmedim gittim samsung aldım. hiç beklemezdim ben de.
çok memnunum harika. zaten ortalama 17" ler 160 dolar + kdv iken
ben bunu 270$ a aldım...
mantıklısı da bu bence. büyük olması diil uzun kullanımı önemli.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

flat fiatları 300 $ dan başlıyorlar.
tam olarak çizim amaçlı kullanıcam ne kadar büyük benim için o kadar rahat çalışma ortamı gibi bir mantık yürütüyorum.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
yahu baya bir zaman olmuş konu açılalı search ile buldum 19 flat monitör alacam bende... philips üretimi bırakmış falan denmiş burda da şaşırdım 7-8 ay öncesiyle şimdiyi kıyaslayınca... şu an piyasanın hakim markası philips... hakim monitör de 109b herhalde 19 lar arasında...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield
a man becomes a hero
and a hero becomes a King!
Sosyal ağlarda paylaş

sony tabiki güzelde parasıda bir okadar güzel :) arkadaşa 109p aldık gayet güzel bir alet ama ben 17 inc lcd aranıyorum[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sony 17 kullanıyorum. Multiscan G220 mükemmel bir monitör. Çok yakın bir arkadaşımada LG 19 aldırdım. Görüntü kalitesi çok iyi. Samsung kesinlikle alma derim. Kullanan tanıdıklarım var ve iğrenç bir görüntü kalitesine sahip monitör. Yani ekranın alt ve üst kenarlarının ısınana kadar gözükmemesini istemezsin umarım. Eğer paraya kıyacaksan Sony al eğer ben LG alacak kadar param var diyorsan Buyur lg senin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 13 January 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Ben sony 17 kullanıyorum. Multiscan G220 mükemmel bir monitör. Çok yakın bir arkadaşımada LG 19 aldırdım. Görüntü kalitesi çok iyi. Samsung kesinlikle alma derim. Kullanan tanıdıklarım var ve iğrenç bir görüntü kalitesine sahip monitör. Yani ekranın alt ve üst kenarlarının ısınana kadar gözükmemesini istemezsin umarım. Eğer paraya kıyacaksan Sony al eğer ben LG alacak kadar param var diyorsan Buyur lg senin.

Samsung un hangı modelınden bahsedıyosun bılmıyorum ama bende 957 mb war gayet memnunum oyle bı sorun yok[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

açmış olduğum konunun bir daha karşıma çıkması beni şaşırttı. neyse ben araştırmalarım ve bazılarının gazı sonucunda LGF900P aldım gayette memnunum herhangi bir sorun yaratmadı şimdilik kurulumu gayet kolay biraz ağır o kadar ama olacak o kadar. bir başka arkadaşımda philps109P aldı benden sonra aslında karşılaştırınca pek bir farkı yok bir şey dışında oda sanırım nokta aralığıydı hatırladığım kadarıyla. yada herz olarak daha iyi değerler veriyordu. 19 inç monitörde en çok alınan monitörler bunlar artı servis ağları geniş. karar sana kalmış[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...