uncla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 y.demirören bi açıklama yaptımı bi bilgisi olan? merak ettimde çok.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Zewksız bı maçtı ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ewet yaa adamlar tarla da oynar gibi oynadilar...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yuh bea bu ne böyle .. KOYU bir Fenerbahceli olarak " En Büyük Taraftar BJK Taraftari diyorum.. AYNAYA bakin O SIZSINIZ " bu arada berabere dedim ama bu kadarda düsünmedim :D[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya hadi beşiktaş LEHİNE tezahurat yaparsın anlarımda başka takımlar ALEYHİnE neden bapırış çağırış yaparsın ona anlama veremedim. ya hakaten yeter artık çok sıkıldım ben bu işten. yıldırım demirören bişey demezse komple girsin yani o kadar sinirliyim... yuh be yuh! bu kımıl zararlısı herifler benimle aynı bayrak altında olduğu için utanıyorum. yazıklar olsun[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Şike vardı! 7-7 maçmı biter lan[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 off izlemeyi unuttum. neyse kötü maç olmuş zaten.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 boswer yaa iiki izlememissin cok dandik bi maçti...hele goler berbatti ztn..........(bi kaç tane gzl gol wardi ama..)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 uehuehu ben ılk yarısını ızledm rustuye kıl oldum kapattm :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Rüştü zaten hepsinde yalandan atladı yere :D Gol yedikçe mutlu olan kaleciyi de ancak böyle bir maçta görürmüşüz :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 utanc verici yapmayın kardesim boyle isler turkiyede daha saygı durusunda duramıyoruz,baskalarının milli marslarına saygımız yok;bu macta da tribunler bos ve gelen seyircide buyuk ihtimalle belesci carsı grubu agrlıklıydı ki utanca utanc kattılar yazık cok yazık oyle kutsal bi gorev yapıosun trıbunlerde dıger takımlara kufurler sadece su lafı diorum insan olan o macı ızlemezdi bu insanlık ayıbydı cunku en iyisi 2868 e mesaj cekmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: sahinKa, 03 Şubat 2005 15:40 tarihinde demiş ki: cunku en iyisi 2868 e mesaj cekmk [signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: tunch, 03 Şubat 2005 03:16 tarihinde demiş ki: ya hadi beşiktaş LEHİNE tezahurat yaparsın anlarımda başka takımlar ALEYHİnE neden bapırış çağırış yaparsın ona anlama veremedim. ya hakaten yeter artık çok sıkıldım ben bu işten. yıldırım demirören bişey demezse komple girsin yani o kadar sinirliyim... yuh be yuh! bu kımıl zararlısı herifler benimle aynı bayrak altında olduğu için utanıyorum. yazıklar olsun onu her taraftar yapıyor aslında. galatasaray taraftarı da yapıyor, fener taraftarı da yapıyor. ben de galatasaraylıyım mesela ama maalesef durum böyle. klüp başkanlarının kılını kıpırdatmaması çok ilginç hakkaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar