masa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 4-7 eylül ulusal psikoloji kongresine başvuru yapmıştım tezimi sunmak için. Poster halinde hazırlamam gerekiyor. Belli bir kalıp var ona göre hazırlayacağım. Ancak böyle dümdüz yazı ve veriler olsun istemiyorum. Görselliği ön planla olsun, dikkat çeksin istiyorum. Ben sadece paint kullanabiliyorum, belki biri yardımcı olmak ister. Araştırmanın konusu "uzun süreli uyuşturucu madde kullanımının beyin işlevlerine etkisi". Mesela böyle psychedelik çizimlerin olduğu grafikler, süslemeler vs olabilir. Ya da başka önerisi olan paylaşırsa fikrimi değiştirebilirim. Poster örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Powerpointte yapabiliyorsun bu isi direk. Poster hazirlamak icin ozellik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 powerpoint ya da kullanabilirsen corel'da yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Publisher la da yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Daya before after ı olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Yani o ornekteki oranları mı kullanıcan bilmiyorum ama result&discussion kısmı daha genis olsun. Girise okadar yer ayırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 powerpoint en rahatı ben de oradan hazırlıyorum direk. aratırsan hatta templateler falan var gerisi kafana göre görsel bul yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 poster template yazmayi dene bi gugilcana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 madcow said: Yani o ornekteki oranları mı kullanıcan bilmiyorum ama result&discussion kısmı daha genis olsun. Girise okadar yer ayırmaya gerek yok. kongrenin sitesinde öyle yapın diye vermişler. dana@bakıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Benim türk dişhekimleri birliği kongresine götürdüğüm bi poster var istersen atabilirim powerpointi fikir olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 eskiden paticikte de bolca yer alan çeşitli uyuşturucuların etkisi altında farklı tepkiler veren çöp adamlardan oluşan gif gibi bir şey vardı. bir bulan olur mu? masa'nın da işine yarar belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 https://i.imgur.com/mCg32hi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 requiem for a dream den görsel olabilir ama son sahneden kullanma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 sdeceokuyangenç said: Benim türk dişhekimleri birliği kongresine götürdüğüm bi poster var istersen atabilirim powerpointi fikir olur ? olur abi sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 onlarin hepsi meth etkisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 masa said: sdeceokuyangenç said: Benim türk dişhekimleri birliği kongresine götürdüğüm bi poster var istersen atabilirim powerpointi fikir olur ? olur abi sevinirim. tam tatile çıktığım gün yazmıştım yeni gördüm hala lazımsa özelden email at yollıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar