Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Laptop da 2 gün önce window10 güncellemesi geldi.Yükledim bir sıkıntı yok.Güncellemeden aylar önce yüklediğim Daemons tools programı bu sürümde çalışamaz diye durmadan bildirimlerde hata mesajı veriyor. Denetim masasından silemedim.Program baska dosyalarda kullanılıyor dedi Klasörü program filesdan denedim bazı şeyleri sildi.Kalanlar için Program baska dosyalarda kullanılıyor dedi Kayıt defterinden denedim uninstal klasöründen ilgili programı ctrl+f tusuyla aradım çıkan dll dosyasını gene silemedim.İzin vermiyor silmeme Hijack indirdim denedim gene birşey olmadı. Bunlar nette buldugum denediklerim.Bilgisayarıma çift tıkladığım anda .Sağdan bildirimler yıgılmaya baslıyor.10 sn sonra anca bilgisayarımın içine girebiliyorum. Donanım bilgim yok windows yükleyecek kabiliyet yok evrak cd vs yok. Varmı önereceğiniz birşey hacılar .Yoksa bu durumdan dolayı formatmı attırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 ccleaner de filan gelismis toollarda vardi ..zorlu delete filan..onlari bir dene istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 sanal sürücü tanımladıysan onları bi kaldır önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 sanal sürücü tanımlamıs olabilirim ,ama bazı dosyaları elle sildiğimden .Bu seferde daemon toolsu baslatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 o zaman önce reinstall yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Şimdi tekrar yüklüyorum abi .Bakalım sonra ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Yeniden de yüklenmiyor,program mevcut diyor hay anasını sayın seyirciler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 throwback thursday resmen. 11 sene öncesine döndüm topiği görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 bir onceki kurtarma tarihine don?? geri yukle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Servisi varsa kapat önce ya da revo uninstaller pro mu ne vardı onu kur o silsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 sistemi geri yükledim de 1 gün öncesine yükledi .Revoya bakıyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Vingthor said: throwback thursday resmen. 11 sene öncesine döndüm topiği görünce sdf dt kullanılıyor mu hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 FOR-.. http://1.bp.blogspot.com/-zSMVm0bY1MQ/UAWANsTh1QI/AAAAAAAAB7w/Yp-0FHaZoko/w1200-h630-p-nu/gladiator-thumbs-down.gif ..MAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 DAMON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 ad3m said: Servisi varsa kapat önce ya da revo uninstaller pro mu ne vardı onu kur o silsin. Eyw hacı revo ile silebildim .Boşuna 5 saattir uğraşıyorum lanet olasıca . Yorum yapan ,kendimi özürlü hissetmeme sebeb olanlarada teşekkür ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Gözün aydın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar