Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 PWYW for Tharsis, Savage Lands, and Kholat BTA for Space Engineers, Rust, and Shelter 2 $14 for Planetbase https://www.humblebundle.com/survive-this-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Tharsis A2LNY-JCIX3-2LG2E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ben kaptım tharsisi sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Planetbase hariç hiçbiri yokmuş, böyle güzel bundle denk gelmiyor pek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 aynen bendede hiç biri yok başta rust olmak üzere basarım en kötü tier 2 yi dier 3 değer mi 14 euroya? oynayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Planet base guzel mi? Deger mi 14 vermeye ? hic biri yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bende de Planetbase nasıl var diye baktım, şubatta steamgifts'ten gelmiş. Hiç açmadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 şu kholat'ı paylaşacak varsa sevinirim. uzun süredir ilgimi çekmişti de bi türlü indirimde denk gelmemiştim. yoksa 2 güne alıcam bundle'ı artık sırf merakımdan, yapcak bişe yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar