Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=MCDiUzxin7U 10 gün içinde showroomlara gelecekmiş, eski 2008'in ön tarafının biraz süslenmiş hali. çakma egzos kısmı beni de güldürdü, ses konusuna bir bakmak lazım ama onun dışında 85k lık gt fiyatı bence avantajlı, quasqai'de şuan otomatikleri düz vites fiyatına bırakan bir kampanya var ama arada 10-15k oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ben Cenevre fuarında baya detaylı inceleme fırsatı buldum. İç mekan kalitesini özellikle iyileştirmişler gibi geldi. Dışardan da biraz agresif bir görüntü katmışlar. Mokka'dan bir tık one geçmiş bence bu haliyle. Pek qashqai sınıfı araba değil aslında, rakibi Juke, Mokka falan. O yüzden onlara göre biraz daha iddialı bir fiyattan girseler çok satacak bir arabaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 aile arabası alıcaksan c4 picasso alıcaksın abi pug nedir :) veya tatava yapmıycan b amg'ye parayı basıp geçicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 B amg candırda adamın cebinde delik açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bu arabalar "5 yildir evliyim 2 sumuklu cocugum var ama hala pipim kalkiyo" mesaji vermek icin sanirim. Boyle agresif tasarmli falan ama reelde olan minibusun yandan yemisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 b amg ne kadar apaçi ya cla amg kadar apaçi a amg neyse gençlik dersin de bunlar laz mütahitin oğlu serseri davut güloğlu arabası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 yeni c kasa varken cla alanları anlayamıyorum zaten. A gencede gitmez mercedesin en leş arabası olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 mpv şartsa b amg nerdeyse tek seçenek. Scenic, c4, 218 vs leş arabalar. En azından onlar kadar çirkin değil ve yol tutuyo. Tutuyo derken gerçekten tutuyo, kullansanız şaşırırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 GLA alın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 yine paticik klasiği olmuş. ne kadar ekmek o kadar köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar