Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Los angeles Lakers - Houston Rockets süfer bi maç olcak sabırsızlıukla bekliorum Pazar günü NTV de.Altını çiziyorum NBA TV de DEĞİL NTV de. * nba tv değil NTV[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ühühü bende bugün sandım , pazara daha çok var nasıl bekliycez süper maç valla :)[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :) ya ke$ke bugun olsaydı pazar gününde sonra sabaha okul war :([signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Cok var daha poff solemeseydin keske :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ertesi gün okul başlıyor naapcaz yaa :( ama Kobe T-mac rekabeti kaçmaz.Yürü be Kobe[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 maçın saatinide yazsanız[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya süfer maç alacaz in$ T-mac li Yao lu houston alacak in$ :)[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ana saati yazmamı$ım :D t$kLer 22.30 da maç. NTV de[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oo saati de iyiymiş.. houston morallerini bozabilir diyorum[signature][hline]^Dallas Mavericks^
uncla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi maç olacak kobe oynuyormu Inf?[signature][hline]jan d.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: uncla, 02 Şubat 2005 19:13 tarihinde demiş ki: iyi maç olacak kobe oynuyormu Inf? Ben war biliyyorum.Ama houston ynr in$.ama ardından okullar açılması felaket moralimi bozdu ya :([signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu maçta kobe oynamayacak ayrıca gayet de dandik bi maç olacak :P
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eet bencede çok boktan olur maç..kobe yoksa t-mac de kasmaz zaten..25 sayı fln atar anca[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aa baydınız sizde ama görün maç günü :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 topic açarken konu adı konu ile alakalı olsun.. konuya gelince ; houston rahat alır ..[signature][hline]Republic of Fenerbahçe :rock:PHOENIX SUNS:rock:
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya bende diyordum kobe ne zaman gelip laf atacak.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 laf atmak değil bu sitenin ta başında yazan bi olay.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe :rock:PHOENIX SUNS:rock:
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Infarctus, 02 Şubat 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Los angeles Lakers - Houston Rockets süfer bi maç olcak sabırsızlıukla bekliorum bu süper maçsa dallas - miami phoenix - spurs maçları falan noluyo. sıfat yetmez onları açıklamaya[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 çok doğru..[signature][hline]Republic of Fenerbahçe :rock:PHOENIX SUNS:rock:
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 O maçlarda süfer bu maçta süfer.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bobcats-lakers maçıyla aynı..[signature][hline]Republic of Fenerbahçe :rock:PHOENIX SUNS:rock:
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yok bana öyle gelmiyor.Kobe girebilir diyorlar.Girerse süfer olur daa da heyjan gelir.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 heyecanli olabilir rudy-t istifa edecekmis ztn, eger kobenin yoklugu disinda bide head coach suz cikarsa lakers nolcak merak ederim[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya keşkem daha önce olsaydı maç ya 1 gun sonra okullar açılcak :([signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bisi sorcam bu nba tv yi digiturk te weriyo mu..?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Öne çıkan mesajlar