Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Tdk sözlüğüne göre geçiriliyor da getiriliyor da.. Siz cinneti napiyosunuz? Ben geçirmeyi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Getirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Sen banyo yapinca da saatler oluyodur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Bir sevinçle geldim birisi milleti doğruyor diye. Hevesim kursaaamda kaldı yeminnen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Adı Cinnet olan bi müşterim var o geldi aklıma bak.. Cinnet bey geldi diyor cocuklar adam geldiğinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 getirmek çok saçma geliyor bana. girmek bile daha uygun. ama en güzeli geçirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 cinnet getirmek bir an için delilik belirtisi göstermek "Ayol, duydunuz mu? Fahim Bey cinnet getirmiş." - A. Ş. Hisar cinnet geçirmek delirmek, aklını kaçırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 aralarında fark olduğunu belirtmek için koydun sanırım ama kimse o farka göre kullanmaz bu tabirleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ben tdk öyle tanımlıyor diye koydum aslında ama "geçirmek" daha anlık olmalı çünkü "olup biten, geçen" anlamında yani. cinnet geçirdi. (grip geçirdi, gelmişti-geçti gitti gibi düşün) cinnet getirdi. (tamamen getirdi ve şu anda hâlâ cinnet mevcut) yani tdk bok yemiş yine affedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Dedeniz ve babaniz da cinnet getirmeyi yanlis kullandiklari icin su anda tdk oyle kabul etmis durumda bircok sacma kelimeyi. Mutevazi de bunlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 mevcut hâli için geçiriyor veya geçirmekte veya cinnette falan derim ben yine de. 'getirmek'te bilmek ve istemek durumu var gibi. sevmiyorum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Bringing the cinnet Piercing the cinnet through Ikisi de mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 gerçi yine de cinnetbringer güzel nick olabilir. wow'da warrior'a falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Cinnet getirmek ne ya salavat getirmek gibi. Cinnet geçirilir bence. Hoş hanımda getirmek diyor ama ağıza da yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi deyim zaten, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek düşünüldüğünde delirmek anlamında cinnet getirmek çok masum kalıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ben ona da sokmak diyorum mesela sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 k1nJo said: ben ona da sokmak diyorum mesela sdf. haha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 getirmek cok sacma geliyor. imported/exported bisi gibi duruyor. YURT DISI MIHRAKLAR CINNET GETIRDILER!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 cinnet arapça kökenli, delilik anlamını karşılayan bir kelime. delilik hali. delirme, yoldan çıkma hali. bir hal getirilmez, geçirilir. hastalık hali gibi. hastalık geçirdi, korku geçirdi, panik geçirdi, mehmet geçtiğimiz günlerde bir delilik geçirdi. mehmet geçtiğimiz günlerde cinnet geçirdi. hal, geçirilir. getirilmez. en uç örnek uykudur. aklın gitmesi hallerinden, o da uyku getirilmez, uyku gelir. TDK'da bir zevzek aslında cinnete çevirmiş. bizim türkçemizde tecennün olarak geçmiştir. cinnete girmek, cinnet haline geçmek manasında. ha bir de "cin girmesi" anlamındaymış sanırım. hatalıysam düzeltin, eksik biliyor olabilirim, yanlış biliyor olabilirim. ben de öğrenirim sayenizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ne kadar efendi ve düzgün yazmışsın küfür edesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Cin getiriyon işte summon yapıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 hatalıysam düzeltin, eksik biliyor olabilirim diye de attigina kilif yaratmak icin acik kapi birakmis ha. yedik la yedik. kusuratli atmis adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Doğrusu cinnet getirmekmiş sanırım değil mi? İlk öğrendiğimde hayattan soğudum. Cinnet getirmek ne lan, yıllarca geçirdik geçirttik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ben 3. tekil şahıslar için getirdi kullanacağım. kendim için geçirdi kullanacağım. Çünkü cinnet hâlim devam etse farkına varamam herhalde delirdiğimin ki birilerine anlatayım değil mi? eşrafa da cinnet getirtirim, hiç sevmiyorum ibneleri. benim gözümde hepsi birer deli. sürekli üstelik. en akıllı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Yan masadan cinnet getirdiler taze taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar