FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kurtköyde bunun biraz büyüğüyle köfte kokonreç tavuk falan yapıp satan bi dayı vardı gece 12de falan açıp 4-5 gibi kapatıyodu bi senede falan ikinci üçüncü minibüsü aldı şimdi de dükkan açmış dayının yeri diye çatır çatır akıyemiş paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 en net fikri veriyorum, reklam panosu olarak kullan, milletten reklam parası al, afişi koy arabanın üstüne uygun bir yere parket, ez money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 tavana imza attırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Masticore said: Benim aklıma bir fikir geldi. http://cdn-static.denofgeek.com/sites/denofgeek/files/9/69//nightcrawler-main.jpg Yanınada Suriyeli bi kameraman aldınmı tamamdır bu iş. Ya ne gyzeldi su film. Var mi buna benzeten bisi izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 spompas said: aslinda vending machine gibi birsey olmazmi uzaktan kontrol modulu yukleyeceksin guya otomasyon sistemli d.dealer. parayi atiosun egzostan paket dusuyo falan alan yerde buldum diyo. veren zaten vending machine. Hayal gucun guzelmis kardes gule gyle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 yav said: Ya ne gyzeldi su film. Var mi buna benzeten bisi izleyek surekli olarak bu kadar pislik adamlarla calisinca "cok aci cekerek olse keske" diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 dasaaa said: bang bus... 2 kiz al, rotasyonda calistir. musteri al, yolda bangi bangi bangi bang! tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 hizmete girdi mi minibus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Bizim üniversiteden bi çocuk arkadaşlarıyla beraber mezuniyet sonrası şu VW'nin eski minibüslerinden almıştı. Adamlar arka koltukları söküp içine hava yatağı, armut koltuk, mat falan attılar, bir şekilde için ufak monitör ve PS koydular, bi de mini buzdolabı ekleştirdiler, sonra 3-4 kişi onunla sahil turu yaptılar Türkiye boyu. Kafana esen yerde çekiyorsun kenara, denize giriyorsun, gece minibüste uyuyorsun falan filan. O masrafa değer mi, ne kadar tuttu, sonra naptılar o minibüsü bilmiyorum da harbi tam özenilecek konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Bir de kariyer arayışı şunu getirdi aklıma: http://www.youtube.com/watch?v=wdOYo-KgsO4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Rewendor said: Bizim üniversiteden bi çocuk arkadaşlarıyla beraber mezuniyet sonrası şu VW'nin eski minibüslerinden almıştı. Adamlar arka koltukları söküp içine hava yatağı, armut koltuk, mat falan attılar, bir şekilde için ufak monitör ve PS koydular, bi de mini buzdolabı ekleştirdiler, sonra 3-4 kişi onunla sahil turu yaptılar Türkiye boyu. Kafana esen yerde çekiyorsun kenara, denize giriyorsun, gece minibüste uyuyorsun falan filan. O masrafa değer mi, ne kadar tuttu, sonra naptılar o minibüsü bilmiyorum da harbi tam özenilecek konsept. rüyanın gerçekle buluştuğu nokta https://i.ytimg.com/vi/YJQNcxtaFaA/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Adamlar (en azından benim tanıdığım iki tanesi) dağcıydı zaten, dağa gider 4-5 gün kamp yaparlardı. Kısacası doğaya alışıklardı, sorun olmazdı o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 abi yok uğraşmaya üşendim resmen. tam gazla çalışıyorum atlayıp balıkesire araba almaya giderkenki gazın 1/10 u olsa araba şu an efsane hale gelmişti. satıyorum ilgilenen etrafında arayıp soran varsa verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar