persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 evet yine yeni bir ilan ile karşınızdayım. gamepad arayanlar beri gelsin zira pc'de xbox one elite'den sonraki en iyi gamepad seçeneği bu cihaz. Ürün geçtiğimiz gün yeni satışa çıkan Xbox One S'in kablosuz yeni gamepadi. Halihazırda zaten PC'lerde en iyi gamepad performansını Xbox One gamepad'leri vermekteydi fakat bu yeni konsol ile gamepad de yenilendi. Daha önce kablosuz kullanmak için pahalı bir aparat almanız gerekirken artık bunda Bluetooth bağlantısı yeterli olmaktadır(Tabii wireless bağlantı hala mevcut). Kablosuz mesafesi de arttırılmış. Kablosuz kullanmak istemiyorsanız hem şarj etmek hem de PC'ye bağlayıp direkt oyuna başlamak için mini usb kablosunu kullanabilirsiniz. Ürün kutusunda ve açılmadı. Xbox One S gibi bu da beyaz renkte ve son derece şık bir tasarıma sahip. Önceki gamepad'lerden daha gelişmiş olduğu için fiyat konusunda onlarla karşılaştırmayın. 200 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 önceki gamepadden farkı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Ben ps3 gamepad'ini bagladim ayi gibi kullaniyorum kablosuz. 3 liraya bluetooth dongle aldim gayet verimli calisiyo, 2 kolla yardiriyoruz. Bilmiyorum 200 lira eder mi etmez mi. Gamepad'lerin max. hakki 100 lira bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Kol kötü değil ama yeni çıkan Steam controller şu an çok olumlu yorumlar alıyor ve kısmen fiyatı daha iyi. Trackpad olayı çok sağlam, tamamen mousetan kurtuluyorsunuz ve aim almak daha kolaylaşıyor. Geçen ay indirime girdi, 35$ dı fiyatı. Amazon mobile yüklerseniz 5$ gift ile 30$ mal edebilir ve toplamda 36$ a amerikadan kapınıza kadar gelir. Şu an 50$ vakti olan beklesin derim. https://www.amazon.com/Steam-Controller-SteamOS/dp/B016KBVBCS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ben steam aldim. amazon EPIC! gercekten de mouse'a cok gerek kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Freemium said: Kol kötü değil ama yeni çıkan Steam controller şu an çok olumlu yorumlar alıyor ve kısmen fiyatı daha iyi. Trackpad olayı çok sağlam, tamamen mousetan kurtuluyorsunuz ve aim almak daha kolaylaşıyor. Geçen ay indirime girdi, 35$ dı fiyatı. Amazon mobile yüklerseniz 5$ gift ile 30$ mal edebilir ve toplamda 36$ a amerikadan kapınıza kadar gelir. Şu an 50$ vakti olan beklesin derim. https://www.amazon.com/Steam-Controller-SteamOS/dp/B016KBVBCS hacı dayı 35 dölarken duyuraydın keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Cokomantis said: Freemium said: Kol kötü değil ama yeni çıkan Steam controller şu an çok olumlu yorumlar alıyor ve kısmen fiyatı daha iyi. Trackpad olayı çok sağlam, tamamen mousetan kurtuluyorsunuz ve aim almak daha kolaylaşıyor. Geçen ay indirime girdi, 35$ dı fiyatı. Amazon mobile yüklerseniz 5$ gift ile 30$ mal edebilir ve toplamda 36$ a amerikadan kapınıza kadar gelir. Şu an 50$ vakti olan beklesin derim. https://www.amazon.com/Steam-Controller-SteamOS/dp/B016KBVBCS hacı dayı 35 dölarken duyuraydın keşke :( https://www.amazon.com/Steam-Controller-SteamOS/dp/B016KBVBCS/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1471532042&sr=1-2&keywords=steam+controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 hahah şaka gibi ya, amazon'dan x360 controller'ı sipariş etmiştim, 4-5 gün önce geldi. neyse biraz araştırdıktan sonra vazgeçmiştim düz gamepad olarak kullanacağım için. sağol yine de (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 asdfsdfs şanssız koko. olm limanda ölmedin onun acısı her yerden çıkacak artık şans bekleme hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 sırf senin inadına bi de gabepad alıcam sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar