lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 önümüzdeki hafta kıbrısa tatile gidiyorum. iş yerinden çalışma belgesi ve sgkdan hizmet dökümü aldım. bunların dışında herhangi bi belge almam gerekiyor mu?
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 yok birseye gerek ..bir sey olursa zaten onlar seni aliyor..kimlikleri de unutmayin da..
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 e-devlet'e girip her şeyi görebiliyorsun sgk'ya dair.
lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 gidip sgk'dan aldım. e-devletten değil.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 e devletten alınca yemiyor o yüzden sordum onaylatman mı gerekiyo bişeyler
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi kıbrıs akssdfksl nufus cüzdanını al git
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 memur falan degilsen dert degil, yolluyorlar zaten. 11 eylulun/inonu cd oradaki sgkya git al belgeyi bi de, edevlet yemez.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Pasaportla girenlere sıkıntı çıkarıyorlar kimlikle sıkıntı yok. Tecrübeyle sabittir. Vatandaşsa neden pasaportla giriyor diye o kadar çok araştırıyorlarki daha çıkmadan uçağı bile kaçırabiliyorsun
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Fistan said: abi kıbrıs akssdfksl nufus cüzdanını al git yurtdışına çıkışlarda pasaport kontrolde o bütün belgeler lazım. nereye gittiğinin önemi yok.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 kıbrıs ve gürcistan için sıkıntı olmicak yurt dışı çıkış diyorlardı
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 memurlar icin amiriniz izin verirse blablabla da diyorlardi da..el altindan izin mizin yok demisler ole blok halinde kalakaldik..
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 memurlar izin alabiliyorlar mı artık? en son ikinci emre kadar izin yok diyorlardı.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 memurlar izni bırak haftasonu veya tatilde şehir dışına çıkarken de izin lazım diyolar
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 burda bahsi geçen izin yıllık izin değil yahu, "yurtdışına çıkışında sakınca yoktur" kağıdı.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi izin almadan zaten herhangi bir yere cikamiyorsun once izin alman lazim yurtdisi icin..resmi gorevlendirme bile olsa izin aliyorsun yillik izin gibi...personel islerinden suraya gidiyorum su tarihler arasinda gorevlendirme ile gorev kagidim su vs vs diye..
Öne çıkan mesajlar