Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple MacBook Pro 13" Batarya Gitti ?

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Apple MacBook Pro 13" ( MGX82TU/A ) dün gece bir anda kapandı açılmadı 60% falan şarj varken. Kabloyu taktım açıldı, geri çıkardım, bi 5 dk daha gitti yine kapandı. Sabah bakarım diyip bıraktım, 0% olmuş ve şu an hiç şarj olmuyor. Mayıs 2015'te almışım, garantisi devam ediyordur sanırım. İki sorum var.

- Başına benzer olaylar gelen var mı ? Kendi imkanlarımızla çözebilir miyiz ? Şu an ay sonuna kadar yurtdışındayım, o yüzden büyük sıkıntı yaratacak.Bilgisayarsız kalmış gibi birşey oldum.

- Dönünce hemen servise vereceğim TR'de. İlk ( ve büyük ihtimalle son ) Apple ürünüm, servis tutumlarını bilmiyorum. Kullanıcı hatası vs demeye yatkınlar mı, yoksa sorunsuz değişirler mi bataryayı sizce ?
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti Belgesi adı altında Ingilizce / Türkçe bir belge var mıydı emin değilim ? Geliyor mu kutu ile birlikte genelde ? Aileme baktırayım uluslararası geçerli birşey ise buraya yollarlar. Burada da bir servise sormaya çalışayım en iyisi. Gerçi herşeyin yavaş olduğu bir yerdeyim. Ayakkabı temizlemeyi 10 günde yapıyorlar dsdsadas :)

Not : TroyEstore'dan almışım bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...