Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Merhaba, Apple MacBook Pro 13" ( MGX82TU/A ) dün gece bir anda kapandı açılmadı 60% falan şarj varken. Kabloyu taktım açıldı, geri çıkardım, bi 5 dk daha gitti yine kapandı. Sabah bakarım diyip bıraktım, 0% olmuş ve şu an hiç şarj olmuyor. Mayıs 2015'te almışım, garantisi devam ediyordur sanırım. İki sorum var. - Başına benzer olaylar gelen var mı ? Kendi imkanlarımızla çözebilir miyiz ? Şu an ay sonuna kadar yurtdışındayım, o yüzden büyük sıkıntı yaratacak.Bilgisayarsız kalmış gibi birşey oldum. - Dönünce hemen servise vereceğim TR'de. İlk ( ve büyük ihtimalle son ) Apple ürünüm, servis tutumlarını bilmiyorum. Kullanıcı hatası vs demeye yatkınlar mı, yoksa sorunsuz değişirler mi bataryayı sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Kac model alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 2015'te almışım, MGX82TU/A diye geçen seri işte. Kaç model olduğunu nasıl anlıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 2015se garantisi vardir, pili muhtemelen fabrikasyon hatasi. Bitiremezsin cunku bi yilda mb pilini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Hani 2011 falan desen belki de Kaldi ki onlar bile gidiyo hala. Mbp pili baya iyi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bulunduğun yerde bir apple servisi sor yardımcı olabilirler. Ama garanti belgesi gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 benim başıma geldi de alet 2009 model. magsafe'i bi kaç tak çıkar yaptıydım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Garanti Belgesi adı altında Ingilizce / Türkçe bir belge var mıydı emin değilim ? Geliyor mu kutu ile birlikte genelde ? Aileme baktırayım uluslararası geçerli birşey ise buraya yollarlar. Burada da bir servise sormaya çalışayım en iyisi. Gerçi herşeyin yavaş olduğu bir yerdeyim. Ayakkabı temizlemeyi 10 günde yapıyorlar dsdsadas :) Not : TroyEstore'dan almışım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 pil hatalıdır. 2009 mbp var pili hala 6-7 saat gidiyo, ver apple'a değiştirirler pili hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Geçen hafta servise verdim ( ARTI SERVIS ) . 1 haftadır henüz incelemeye bile almamışlar, bakalım ne zaman dönecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Arayıp darla, kemküm ederlerse köpek çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bu arada var miydi macbookta bilmiyorum ama batarya kalibrasyonu app i varsa bi denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bendeki 5 yıllık bir Air hala %80 verimde ve sağlıklı. Seninki pil hatasıdır, yaparlar hemen. Yurtdışındaki servis de yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Güncellemişler durumu az önce. "Servis Raporu: PİL BOZUK , KLAVYE DEĞİŞİMİ YAPILACAK" "Servis Durumu: PARÇA BEKLİYOR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Yapisik degil klavyeye mbp13 unkiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar