benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-gBoW4w37fk çok üzülüyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Şakirtlerde standart ya, önce batır ortalığı sonra özür dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 fffffffffffffssssss özür daha da kötü cringe-fest olmuş, fenalık geldi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 hepimiz malız demiyor çok çalışıyoruz ondan oldu hata diyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Video'yu izlememiştim, bir de dalga geçenlere laf atmışlar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Bone said: dasaaa said: halk salak abi, onune ne koysan yiyor hemen. ha sen çok zekisin tabii, önüne koyduklarını yemiyon. hahahaha. peki. hep buyuk oyunu gordum hic hata yapmadan devam ettik yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ya adamlar hala sabah akşam ortak yayın yapıyor inanılmaz bir şey gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 anamıza sövmeyin yeter diye ağlamış keko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Bright said: http://www.59saniye.com/53-saniyede-ulke-insanini-ozetleyen-video/ sabah sabah haykırarak güldüm of süper ya nasıl getiriciikk :D:DSDS. simitin susamı genzimi parcaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar