Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Applewatch sport black

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

şirketin verdiği sıfır jelatini açılmamış kutulu 42mm applewatch sport black var. iphone kullanmadığımdan satayım diyorum. pazarlıksız 1000 TL'ye satmayı düşünüyorum. var mı almayı düşünen? foto koymuyorum zaten dediğim gibi jelatini açılmamış kutu.

linkteki ürünün birebir aynısı
Mesaj tarihi:
yani saatin de cok fazla bir olayi yok da guzel duruyor kolda, bir de notificationlar falan geliyor telefonu cikartmaya gerek kalmiyor cepten. spor yapiyorsan falan da baya kullanisli. hani 1000tl vermeye kesinlikle deger bence.
Mesaj tarihi:
tam sınırını bilmiyorum ama böyle 5-10 metre dalmadıktan sonra, normal yüzme sınırlarında, duşta falan geçirmiyor suyu, bir kullanıcı olarak söyleyebilirim
Mesaj tarihi:
http://www.apple.com/tr/shop/watch/bands direk appledan 170 liraya renk renk kayışlar alarak saatinizi havasını değiştirebilirsiniz direk, appleda bu fiyat ise sahibindende falan yedek, ekstra kayış alanlardan daha ucuza bulursunuz muhtemelen
Mesaj tarihi:
elmanın her şeyine para veririm ama cidden s2 gear gibi abartı yakışıklı bir saat varken ve yarı fiyat satılırken, apple watch almak ciddi fanlık başka bir şey değil. Kare saat nerede kaldı artık. s2 gear ın ekranını biraz büyüsün yeter. takım elbise içine bile giyersin.
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
indirim olmaz, halen 1150 tl 32mm kucuk olani buyuk olan 200 tl daha pahalidir, yenisi de 1450 tl mi ne sanirim kucuk olani, buyugu de 1650-1750 fln bir seydir. hicbir degisiklik yok ama hemen hemen yenisiyle eskisi arasinda. yuzucu degilseniz hic fark etmez. yok gpsmis yok 50 metre suya dayaniklilikmis. resmen keriz silkeliyorlar.
  • Yeni Oluştur...