Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mini 2 - 4G - 16 gb -> 650₺ ekranda kırılmaz koruyucu var, sim kartlı model, uzay grisi renk, tek köşesinde çok hafif bir boya aşınması var Fotolar: http://imgur.com/a/f0946 Mini 2 - Wifi - 128 gb -> 800₺ içini doldur doldur bitmez, sıfır gibi çiziksiz, gümüş renk Fotolar: http://imgur.com/a/FkhGl Mini 3 - Wifi - 16 gb -> 700₺ 2017 kasıma kadar garantili, ekranda kırılmaz koruyucu var, uzay grisi renk Fotolar: http://imgur.com/a/0fI8p Mini 4 - Wifi - 16 gb -> 900₺ 2018 ocağa kadar garantili, uzay grisi renk, bir köşesinde ufak bir ezik var Fotolar: http://imgur.com/a/gcqLY Mini 4 - 4G - 16 gb -> 1000₺ 2018 marta kadar garantili, sim kartlı model, uzay grisi renk, kutusu var, kasada birkaç ufak çizik, ezik yerler var Fotolar: http://imgur.com/a/TBGwy - hepsi pati özel fiyattan - hepsinin şarj aleti var - mini4 wifi ve mini2 128 kendi kullandığım cihazlar - ayrıca elimde birkaç tane mini 2/3 ve 4 kapları var ilk alacaklara hediye olarak kap da veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 sende mi ios to android yapıosun, bütün apple ürünleri çıkarıyorsun elinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 KillJoy said: sende mi ios to android yapıosun, bütün apple ürünleri çıkarıyorsun elinden üşenmezsem daha apple watchu da satışa çıkaracağım da, çok fena üşeniyorum ona diğer taraftan ios yazılım yapan adamım androide geçiş yaptığım falan yok (:D sadece yeni ürünler duyurulmadan tv-watch-ipad-iphone falan hepsini bi satıp yeni çıkan ürünlerden birer tane almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 i watch 2 ne zaman duyrulacak? daha vardır ona ya.. eylülde 7 ile birlikte başka bişi çıkacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 KillJoy said: i watch 2 ne zaman duyrulacak? daha vardır ona ya.. eylülde 7 ile birlikte başka bişi çıkacak mı? valla watch 2 nin özelliklerini falan baya duyurdular geçtiğimiz konferanslarda, bu eylül konferansında iphone7nin yanında çıkarmalarını bekliyorum onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mini 3 satıldı. Aktif ilanlar: Mini 2 - 4G - 16 gb Mini 2 - Wifi - 128 gb Mini 4 - Wifi - 16 gb Mini 4 - 4G - 16 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 pati özel fiyatı diyon sahibindene de aynı fiyatla koyuyon :D helaaaal. tuttum bu taktiği. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-sok-fiyat-ipad-mini-2-sim-kartli-4g-uzay-grisi-tr-hediyeli-325881969/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Flam said: pati özel fiyatı diyon sahibindene de aynı fiyatla koyuyon :D helaaaal. tuttum bu taktiği. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-sok-fiyat-ipad-mini-2-sim-kartli-4g-uzay-grisi-tr-hediyeli-325881969/detay sahibinden ilanını bugün yeniledim fiyatı düşürerek normalde daha ucuzdu burdaki :( diğer tüm ürünler sahibindenden bi tık aşağıda koyuyorum yoksa, tek aynı ürünü bulmuşsun :( güncel fiyatlar: Mini 2 - 4G - 16 gb - 625 Mini 2 - Wifi - 128 gb - 800 Mini 4 - Wifi - 16 gb - 900 Mini 4 - 4G - 16 gb - 1000 oldu mu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mini3 sahalara geri dondu, "aaa biz mini almayacakmisiz buyuklerden alacakmisiz" denilerek 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 aralarinda cok faark var mi ki bunlarin niye hepsinden aldinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Silphatos said: aralarinda cok faark var mi ki bunlarin niye hepsinden aldinki mini 1 patates kaldırmıyor çoğu oyunu non-retina 2-3 arasındaki tek fark parmak izi, 1den güçlüler, desteklemedigi app yok 4 te yeni teknolojiler var ve daha güçlü 128lik 2 yi app storedan eş zamanlı 50-100 app indirip test etmelik cihaz olarak kullanıyorum, 4ü ise diğer herşey için onun dışında apple ürünlerini takip etmeyi seviyorum piyasayı eldeki ürünleri yenilemek için iphone-macbook-ipad-tv-watch, arada da çok uygun gördüğüm ürün olursa işime yaramasa bile alıp satmalık koyuyorum bi kenara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Selam, Mini 2 32gb alacaktım ben de büyük oğlum için. 890+kdv civarında sanırım. 128gb insanı dürtüyor :D Fiziksel durumu nasıl? Pil ne durumdadır? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Capitalism ho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Silphatos said: Capitalism ho :)-D paramecium said: mini2 128lik parameciuma gitti (gibi gibi başka bir darbe daha olmazsa :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Selam, Süpriz olmazsa cmts günü alırım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Up Mini2 128 ve mini2 4g gitti güncel fiyatlar: Mini 3 - Wifi - 16 gb -> 700₺ Mini 4 - Wifi - 16 gb -> 900₺ Mini 4 - 4G - 16 gb -> 1000₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Selam, Gerçekten de bu kadar temiz olabileceğini tahmin etmiyordum cihazın :) Yardımların için çok teşekkürler; kullandıkça dua ediyorum ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 neden hepsi 16... 64 olsa qeşqe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 güncel fiyatlar: (garanti, ürün detayları, fotolar ana postta) Mini 3 - Wifi - 16 gb -> 675₺ Mini 4 - Wifi - 16 gb -> 900₺ paramecium said: Selam, Gerçekten de bu kadar temiz olabileceğini tahmin etmiyordum cihazın :) Yardımların için çok teşekkürler; kullandıkça dua ediyorum ;) Saygılar. teşekkürler sevindim ürünü beğendiğine goldbären said: neden hepsi 16... 64 olsa qeşqe. hemen tedariq zincirime 64leri eqliyorum sen iste yeter qi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Selam, 64'lük temiz eline geçerse beni dürtersen sevinirim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 goldbären said: neden hepsi 16... 64 olsa qeşqe. paramecium said: Selam, 64'lük temiz eline geçerse beni dürtersen sevinirim :) Saygılar. Air 2 - 128 - 4G tek bir çizik yok, ekranında koruma kap var, kap hediyeli, 2018e kadar garantili, kutulu, faturalı Pati fiyatı: 1650₺ Fotolar: http://imgur.com/a/IWfzn ayrıca diğerleri: Mini 3 - Wifi - 16 gb -> 650₺ Mini 4 - Wifi - 16 gb -> 900₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Adam ipad emlakçısı çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 bana 1700 de öm atmış buraya 1650 yazıyor sdfsfs. zaten almayacaktım dükkanı meşgul ediyordum oh olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 læl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 goldbären said: bana 1700 de öm atmış buraya 1650 yazıyor sdfsfs. zaten almayacaktım dükkanı meşgul ediyordum oh olsun . hayırrrrr öyle değil, ilk quote 1700 yazmıştım, sonra editleyip 1650 yaptım ayıp ediyorsun :( paticik bana sormadan sana direk pmi yollamış, coderın suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar