Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Night Of (2016) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nefret etmedim güzel işlemişler ama 9.999 değil benim için. millet sürekli yağlayınca o kadar çok beklentiye girmiştim ki biraz hayalkırıklığı oldu. ama konu bu değil. konu dizi puan skalası. night of da en fazla 7lik bir tat bırakıyor ağızda, o bile gayet 8 alabiliyor.

imdb tv ratingi cidden 7-10 arası. 7.2 alan bir dizi sezonu bile kapatamadan yayından kalkabiliyor.
Mesaj tarihi:
Güzel de meh, tam bir kız bilimkurgusu. Her şeyi herkes mutlaka anlasın diye 4 posta anlatmak, bayat konu, %80 alıntı script. Konsept ve oyunculuklar güzeldi işte, konu standarttı,

The Night Of neyse Stranger Things de o işte, sadece genre değişik.
Mesaj tarihi:
Stranger Things bir dönem dizisi olduğu için ilgi çekti bence. Tadında bir gerilim de vardı, Super8'ten beklenen ET havasını verebildi insanlara. O dönemi de çok güzel yansıttı, gerek saç stilleri gerek makyaj, ortam vs. O nedenle yüksek notlu bence. Ama The Night Of'un o puanı nedir incelemek lazım...
Mesaj tarihi:
bingildak said:

sanane abi imdb'den, kendi kendini hypelamışsın yoksa gayet güzel diziydi stranger things. imdb sanki çok bir şey ifade ediyormuş gibi X, Y title'ının notuna sinirlenmeye gerek yok.

peki benim yorumum niye bu kadar sinirlendiriyor seni... BOK GİBİ diziydi işte eşit ağırlıkçı dizisi. oh.
  • Yeni Oluştur...