Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardımlaşma/Buff esirgeme vb Racial Traitler !

Virtue-L

Öne çıkan mesajlar

Kore Beta ,EU beta, ve US retailde oynadım. Gözlemlerime göre
Kore ve US te yardımlaşma ve insaniyet minimum duzeydeydi. EU da ise etrafta dolaşan rogue/warrior gibi melee charlara buff atmak icin yeltendiğimde hepsinin buffed olduğunu görüyorum. US te warrior la nerdeyse dileniyordum bi Mark of the Wild yada PoFortitude almak icin...

Acaba banami boyle denk geldi .. Sizin gözlem, deneyimleriniz hangi yonde?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın. Avrupa insanı düzgün.
Yanlız kore serverlarında ben türküm dersen kafana 4 tane buffı saniyesinde görüyordun :) Koreliler bizi seviyordu[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Wow:
Member of Blood Pact - International European Guild
Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired
Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Sosyal ağlarda paylaş

ben her düşük lvlda yaratık kesmeye çalışanlara yada yüksek lvl olupta zor mob kesenlere atıyorum genelde thorns ve marks of the wild yani nolcak aşınmıyorya druidimin elleri :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

Avruplıların daha bir insan, amerikalıların ise hırslı bireysel açgözlüler oldukları zaten bilinen bir gerçek. Amerikalı bedavaya size çöpünü bile vermez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

shaman olmam nedeniyle buff yapamıyorum ama gözümün önünde ölen birçok adamı diriltmişimdi sağda solda gezerkende bol bol buff atıyorlar.tabi bazı moronlar var laf dinlemeyen o ayrı[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...