Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druidler Hakkında..!

MOSAD

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar lvl12 druidim var fakat skill konusunu anlamış değilim. N tuşuna basıpta skilleri verdiğimiz yerde 2 tane verdim ama kullanamıyorum verdiklerimi.
Ayrıca neye vermeliyim bir fikrim yok? Deneyimli arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.[signature][hline]www.atletizm.net
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi arkadaşlar sizde 1-2 tavsiye istiyorum;
1- Herbalish ve skinning almak doğrumudur sizce?
2- Talentleri nelere dağıtmalı?
3- Lvl 13 oldum fakat hala ayı mayı olamıyorum neden :( Acaba Darsassus'ta mı training veriliyor? Goldshireda trainer bişi öretmio artık :([signature][hline]www.atletizm.net
Sosyal ağlarda paylaş

pek bilgim yok o konuda ama moonglade e gittigimde (druid degilim winterspring felwood arasindaki magaran normal class lar giris yapabiliyor) horde ve alliance druid lere ozel windrider lar gormustum.Horde larinkini bile kullanamiyordum horde olmama ragmen sanirim sadece druid lere ozel bana gulmus dalga gecmisti tauren npc :P Kisacasi druid olmayanlari adam yerine koymuyorlar orda :D
Sosyal ağlarda paylaş

1) alacağın meslekleri kendin belirlemen en uygunu. herbalism ve skinning alırsan sadece malzeme toplarsın ve bunları satıp iyi para kazanabilirsin. ama para istiyorsan mining/skinning daha iyi olacaktır çünkü toplanılan madenler herb'lere göre çok daha iyi satılıyor.

ama olay sadece para da değil sonuçta mesleklerle uğraşmak zevkli şeyler. sonuçta kendi malzemenizi toplayıp bir şeyler üretiiyorsunuz. ürettiklerinizi satıyorsunuz, kullanıyorsunuz. bu yüzden bana kalırsa sana hangisi daha uygunsa onu seç. druid için en uygun 2 seçenek:

herbalism/alchemy: potion sıkıntısı çekmezsiniz. her zaman ah'da aradığınız potion'ları bulamıyorsunuz. param olduğu halde satın alamadığım oluyor. ya da hiç satan çıkmayınca adamın biri çıkıp normal fiyatının 3 katına koyuyor sinir oluyorsunuz. potion bitme derdi olmadan kullanabilmek güzel bir şey.

skinning/leatherworking: hem kendinize zırh yapıyorsunuz, hem satabiliyorsunuz hem de herkes tarafından çok sevilen armor kit denen şeylerden yapabiliyorsunuz. bu armor kitler zırhların armor'unu arttırıyor ve cloth'tan plate'e tüm zırhlara eklenebiliyor. her zaman alıcısı var.

2) druid talentleri hakkında hiç bir fikrim yok. ama yukarda verilen linklerden talent örneklerine bakabilirsin. ama bence o talent örneklerini bırak hangi skill'leri daha çok kullanıyorsan onlara uygun talentleri ver kendine özgü bir karakter yarat. belki en güçlü druid'i yaratamazsın ama sana uygun bir karakter olur ve zevkli olur. ayrıca dene... denemeden okuyarak talent seçmek doğru değil bence. deneyip gördükten sonra okursan o zaman yararlı olur, çünkü neden bahsettiklerini anlarsın o zaman.

3) ayı olmak için özel bir druid quest'i bitirmen lazım. bu quest sana lvl 10 ya da lvl 12'de druid trainer tarafından veriliyor. hangi trainer olduğunu hatırlamıyorum ama tauren'sen thunder bluff'den, elf'sen darnassus'tan alıyordun galiba. ya da 2. gittiğin kasabadaki trainer'lardan. quest'in ilk aşamasını tamamladıktan sonra moonglade'e gitmek için bir büyü öğreniyorsun. sonra moonglade'e ışınlanıp ordan quest'in devamını alıyorsun. bu quest'te ise bir ayıyı öldürdükten sonra quest'i tamamlayıp ayıya dönüşmeyi öğreniyorsun.

[Bu mesaj Mirage tarafından 01 Şubat 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

quest darkshore de , hemen abirnua mı ne işte o ana kasabadan doguya dogru gidiyorsun aha orda moonkin denen moblar var ve onların korudugu ufak bir magara , o magaranın ıcınde moonstone var (ismi boyleydi sanırım) sen oraya birşey yerleştiriyorsun (questte veriyorlar neydi unuttum) sonra bi eleman fırlıo onu dogruosun sonra questi tamamlıosun aha al sana artık bir ayısın :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapma druidin neresi ezik ? daha 15 lvl dayım wrath 60 damage veriyorum ortalama, öldüğümü pek nadir biliyorum anca etrafımı sarıcaklar oyle.belki priestte oyledir oynamadıgım icin bilemicem ama ben oyunu hic oynamamıs olmama ragmen druidle acayip ilerliyorum yani :=)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Sosyal ağlarda paylaş

Şu talentlere nasıl vereceğimi hiç bilmiyorum :( İngilizcem zaten kötü sitelerden pek bişi anlayamıorum :(
Ayrıca harbiden drudin neresi kötü yaw ;) Gerçi ben yalnız dolaşmıcam oyun başlayınca yanımda sürekli bir elf warrior ve elf hunter olacak, biraz geliştikten sonra human şehrine gidip mage, paladin ve 1 warrior'la daha birleşip takımımızı tamamlayacağız :) :)[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

hayvan formunda oynayim diyosan feral restoration ver
yok uzaktan buyu cakarim kendimi iyilestirirm ben kibar biriyim ayi falan bana ters diyosan balance restoration ver
ben yardim melegiyim partidekileri iyilestirmek istiyorum falan diyosan restoration balance ver bence
ayrica betada retrain oldugu icin degisik kombinasyonlari deneyebilirsin[signature][hline]msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 01 Şubat 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
US'te druid oynamıştım aklıma gelmişken sorayım. Moon.. bilmemne.. 'den dönüş illaha hearthstone ilemi olacak?

Hayir, moonglade icerisinde wind rider var. Bir tane de kuzeydogu tarafinda olmasi lazim ama onu kullanailmen icin felwood'da falan baska bir wind rider acmis olman gerekiyor. NE isen kuzeydoguda bulunan windrider darnassius'a gidiyor. Moonglade icerisindeki de saniyorum ashenvale tarafina goturuyor Taurenleri.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 02 Şubat 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 02 Şubat 2005 03:44 tarihinde demiş ki:
bence priest varken druid acaip ezik kalıyor tavsiye etmiyorum.
Not:Priest olduğum için söylemiyorum ama öyle :P

Healer olarak Priest biraz daha iyi. Ama BRD gibi high level instance larda heal aggrosundan 2 yaratik priestin uzerine atladiginda kacacak delik ariyor priest'ler, PW Shield i 2 vurusta indiriyolar :p Druid tankliyor bayagi guzel. Bu yuzden bu tur instance larda grupta Shaman veya Paladin varsa priest yerine druid tercih ediliyor.

Bu arada bir sonraki patch developerlar "Druid oynayanlar karakterinizi daha cok seveceksiniz" gibi bir aciklama yaptilar ama ne gelecek gidecek yazmadilar. Bakalim...
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar benim görev var sanırım sonun fok olcam (lion of the sea sanırım , aslında anlamı deniz aslanıda neyse :) ) ilk gorevim denizin dibinden bi parca alıp onu o karı bicimindeki agaca goturmekti onu yaptım ondan sonraki 2. aşamada diyor ki 2 tane şey bulucaksın birinde agility birinde endurance.ben bunları nerelerde bulcam sanırım darkshore nin ustlerindeymiş ama orada cok zor yaratıklar var tam olarak yerini tarif edebilcek varmı koordinatlarını da yazsa olur harita üzerinden..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...