Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 hazır konusu varken bende bişey sorıym 4 ay önce çine geldim çalışma/oturma vizem var burda kalmayı düşünüyorum uzun süreli az once baktım türkiyede calıstıgım şirket sgk yi ayrıldıgım anda kesmiş, sağlık prim borcum gözükmüo ama yakında gözükür.. sgk yi, sağlık prim borcu falan bu işleri nasıl halletmeli varmı tecrübesi olan akıl vericek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 elcilige gidip ikametini cine aldiracaksin. bitti gitti. ulan o kadar ulke gezdim, gittigim her yerden bir seyler aldim, hatira da biriktirdim. 4buyuk valiz esya +2 kabin valiz giysi... budur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 cin vatandasi olsak daha mi iyi acaba ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 cocuk varsa degil. cocuk varsa da yoksa da malezya vatandasi falan olun bence. pasaportu pasaport. adamlarin kimse ile sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Vasfi said: hazır konusu varken bende bişey sorıym 4 ay önce çine geldim çalışma/oturma vizem var burda kalmayı düşünüyorum uzun süreli az once baktım türkiyede calıstıgım şirket sgk yi ayrıldıgım anda kesmiş, sağlık prim borcum gözükmüo ama yakında gözükür.. sgk yi, sağlık prim borcu falan bu işleri nasıl halletmeli varmı tecrübesi olan akıl vericek benim basimda var cifte vatandas oldugum icin. bana sgk dan söylenen konsolosluktan ikametgah yerini tek yere cevirmen(yani ben sadee cinde kaliyorum diyeceksin) + cinde sigortali olduguna dair belgeyi veriyorsun sgkya veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 cinde sigortali oldugunu gostermene gerek yok aslinda, sadece gss'den kurtulmak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 tskrler, gss yeterli sanırım. eposta ilede hallediliyomus keyf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 YENİ TÜRKİYE İŞTE teşekkürler uzun adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 dasaaa said: cocuk varsa degil. cocuk varsa da yoksa da malezya vatandasi falan olun bence. Malaysia does not allow dual citizenship.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 e daha guzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 gittiğim yerde bilgisayar kasam ve değerli monitörüm olmadan yapamam :( taşınabiliyor mu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 lol,tasiniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Adresi yurtdisina aldirinca GSS olayindan muafsin. Isin enteresan yani, vaktiyle TC deki ilce nufus mudurlugunde yapmistim ben adres degisikligini, adamlar ne oturum sordular ne bisi. Memur "Nereyi yazayim" dedi, diyecektim nereyi istersen orayi yaz. Insan bir belge filan ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar