neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Selam patiler, İkisi arasında kaldım. Donanım olarak xps13 elbette daha iyi görünüyor ama sonuçta windows. Artık çok sıkıldım windowstan, mbp'ye 1500 dolar verilir mi bilemedim. Siz olsanız hangisini alırdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Abi ikisini gözünle karşılaştırmalı görebileceğin bir yere git cevap sihirli bir şekilde gözlerinin önünde belirecek. tl;dr: Macbook rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Windows'tan sıkıldıysan cevap net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 pro 13 kullaniyorum memnunum, retina degil ama. Ben olsam 15" alirdim cok bir fiyat farki yoksa, daha ince oluyor hoperloru filan daha iyi. ve macbook rulez ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Sanırım apple'dan student discountum da var üniversite kabulünden, daha da ucuza gelecek macbook. Peki abi 13" ile 15" arasındaki farka değer mi? Gördüğüm en büyük fark iris pro grafik kartı, oyun falan oynanmaz herhalde ama di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 %10 indirim olmasi lazim, bende 13" var buarada yani oyun moyun hic oynamiyorum gerci ama buyukluk olarak isimi fazlasiyla göruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Oyun zor mac'te. Istersen harddiski ayirip windows koy ama, mantiksiz. Bir onceki windowsunu tut. Valla, fark deger mi bilmeiyorum , ama fark goruyorum soyle, ayni research gurubundas 15 kullanan da var 13 kullanan da, bir de benim ki retina da degil daha eski. Daha hizli bilgisayar, ki ben yeni bosalttim bilgisayari bir sey yok icinde, buna ragmen tikaniyor filan, ofis programlairni bazen gec aciyor, Ben model farkindan oldugunu dusundum. Benim pro gecen sene uzerine dokulen su ile mefta olmustu - tesekkurler komsunun oglu- Bu senein basinda aldim bunu, 1000 dolara student discountla. 15 inc pro 1600 du sanirim. Keske biraz daha biriktirseymisim dedim, yalan degil =) Bir de kullancagin ve ihtiyac oldugun ozelliklere gore degisir? Isin icin kilit noktaysa bilgisayar , 15 al derim. En iyisini en ust modelini al yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Aletle ne yapmak istedigine gore secmek lazim. Ben de 13 retina vardi, mobiliteye kafayi taktim 11inch macbook air'e gectim en yuksek konfigurasyonla. Daha once de 13 inch pro kullanmistim, ekrana baglayip kullandim, sen de evde ekrana baglayip disarida rahat tasimak icin 13 kullanabilirsin. Son olarak; retinalarin oyun performansina cemkirenler vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Çok teşekkürler, ikisini kıyaslayıp öyle bakayım. Son bi cahil sorusu daha, ben şimdi alsam bu aleti, sonra sonbaharda yenisi çıkar mı daha iyi donanımla falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Yeni mac çıkabilme ihtimali var. Herkes yazın diye bekliyordu bi şey duyurmadılar. Ben bunların 15" leri arasında kalıp mac aldım haziranda (bi de bi lenovo vardı). Açıkçası önyargım çoktu mace karşı, 3-5 zorunlu hal dışında kullanmamıştım hiç. Ama windowsa karşı öne çıkan çok yer var development konusunda (en azından benim yaptıklarım). 13ten ne kadar güçlü bilmiyorum pratikte ama 15 baya ağır ve bazen cayır cayır yanıyor. Özellikle 2. monitör falan takılıyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 13" olanini aldim geldim. Guzel bayagi boyutu falan da isimi gorur. Tesekkurler fikir verenlere ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 hayirli olsun... welcome to clan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 windowstan bıktıysan güzel ui'lı enterprise programlı unix istiyorsan mac. xps'e olan artısı trackpad ve os x olabilir. onun dışında xps ekran kalitesinde dahi şu anki macbookları tokatlıyor. ayrıca termal konusunda macbook hala ve hala daha sıçışlarda. hiçbir zaman cpuyu gerçek gücünde kullanamıyorsun çünkü tam yükte 30 saniye sonra throttle etmeye başlıyor. apple bu sene 4k 5k macbooklar çıkarmazsa rakiplerinin gerisinde kalmaya devam edecek, ayrıca aşırı ısınma sorununu çözmeleri de gerekiyor. zira xps 15 i7 6700hq ile throttle olmadan en fazla 80 dereceleri görüyor. elimdeki macbook ile compile tuşuna bastığım anda 99 100 dereceyi görüp orada sabit kalıyor, karşılığında cpu 1ghz'ye düşüyor, wtf? xps 15'i almamamın tek ama tek sebebi içinde windows olması. başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 xps'in allah belasını versin. bir önceki seri laptopumun ana kartı 3 kere yandı, değişim yapılmadı. hurda olarak duruyor kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Macbook dedigin mobilite ve pil omrudur benim icin, 15 inch cok sacma geliyor bana. 13" ideal boy hayirli olsun :) Bir de mac'in OS'i bug doludur. Sanki bug yazarken yaninda bi de OS cikarmislar. Hayatimda bu kadar bugli sistem kullanmadim. 10 saniyede bir bug goruyorum ama heralde kullanicilar kaniksamis, kimsenin sikayet ettigini duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Çok garip şeyler var hakkaten. misal activity monitor'ü açıyorum, sol üstte process quit butonunun yanındaki ufak boşluğa cursor'ı getirdiğimde alttext olarak "9800" çıkıyor. Niye olduğunu anlamadığım gibi anlamsız bir takıntı oldu, sürekli mouse'u götürüp 9800 çıkarttırıyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Şuan piyasada Windows olarak alınabilecek en iyi cihaz bence Dell XPS hani oyuncular için olanları farklı kategoride değerlendirmek lazım. Macbook Pro'larda hoş bende sıkıldım tekrar dönesim var ama yenilerini bekliyorum, çıksın artık ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Simdilik cok memnunum macten. Guzel, alismasi kolay, hafif her isimi gorecek bence. @ginaly Activity monitoru denedim bende cikmiyor 9800? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 yerini yanlış tarif ettim galiba, şurada; http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/IMG_4113_zpsbokxrxaz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 farklı yerlere gizlenmiş rakamları bulup cupertino'ya yollarsan hediye iphone 8 geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 o ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Hazir burdan devam edeyim konu varken; Abi mac bekledigim kadar inituitive degil gibi geldi bana. Mesela ipad olsun, iphone olsun mantigi hemen kavranabilen, kolay kullanilan cihazlar. Ama osx bir kac yerde 'niye boyle bu' dedirtti. Windowsa alisik oldugumdan da olabilir tabi ama, ne tavsiye edersiniz bu sorun icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 2 hafta daha şans ver (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 xps 15 4k'yı test edebileceğim bir yer bilen var mı? mediamarktta stok kalmamış. lanet olsun dell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar