Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 1 in hatrina ikiyi bitirdim ama ciddi kotuydu bu sezon. su son 5 dakikadaki olaylarin sonunda, david 3. sezonda god falan olsun. ha birde sakin ola bu sezon gibi olmasin tiksine tiksine bitirdim cogu bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 1. sezon efsaneydi, keşke orada bitirselerdi. ne yapacaklarına tam karar verememişler gibiydi senaryo. süre doldurma üzerineydi. aubrey plaza pek yoktu. faruk aubrey plaza olaydı bence daha ilgi çekici bişeyler yapabilirlerdi. toparlanmasının tek şansı x-men in gelmesi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 1. sezonun çoook gölgesinde kaldı evet. bu da olduğundan daha kötü gösterdi 2. sezonu. ama beni yine de eğlendirdi. oliver'lı kısımlar falan gayet iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 3. sezon onayını alalı aylar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 disneye gecme etkisi var mi simdi bu sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Yok. Fox, Disney'e geçince dizi iptal edildi. O yüzden son sezon bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 basladi s3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 kimse bişey yazmamış, nası güzelmi 3.sezon? 3 bölüm birikti gömşürelim mi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 dizi koptu gidiyor. oynayanlar oynadigini ceken cektigini izleyen izledigini zor anlar su andan sonra son sezonuymus bu ama guzel sezon su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 2 bölüm izledim, gayet anlaşılır abi. kete duran yerleri var ama onlar 2. sezondan beri var gülü seven dikenine katlanır diyorum geçiyorum o tarafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 (düzenlendi) 4 u izledim. Sonunda allahtan baglandi bi sekil. Zaman olayina girilmisti cikildi. Izlerken yazmistim. Temmuz 16, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 (düzenlendi) deus ex machina kotardı bütün diziyi fdsfsd yersen. ben keyif aldım abi bu diziden, son sezonu kafa ayık izleyemedim ama onu söylim, kafa güzelken iyi gidiyo. ketelikleri yanı sıra, üzüldüm bu dizinin bitmesine. neyse kim akıl ettiyse eline sağlık güzel bir dizi oldu kanımca. aynı adamlar daha iyi senaryolarla iş yaparım umarım. Ağustos 14, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 ne zorlandim bu sezonda. neyse bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 ilk 4 bölüm zorladı da son 4 bölümü çatır çatır izledim ya. keyif aldım. ilk sezonun çok iyi olması yüzünden sabit ivmeyle 2. ve 3. sezon iniş gibi gözüktü ama genel olarak gayet iyi diziydi. ben de üzüldüm bitmesine ama daha devam ettiremezsin yani karakter imbalaştıkça çığırından çıkıyor işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar