sharky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bu oyunu internette oynayan var mı aranızda ? Eğer linux dedicated sunucusunu bulursam Ethernass'a kuracağım, eğer bilen veya oynayan yoksa 2 kişi oynamayalım..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ben oynuyodum bi kaç gün öncesine kadar, hala kurulu. Eğer server açılırsa yine oynarım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Güzel. Yurt dışı sunucularında 106-120 arası ping ile oynuyordum ( tabii en iyilerinde ), Ethernass'a kurduğumda ve denediğimde bu rakamın 56 ping'e düştüğünü farkettim. Pek bir güzel. Yakın bir zaman içerisinde şöyle güzelcene hazırlayıp, hizmet vermeye başlar. Zaten burdan da bildiririm.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 up. oynayan var mı bu oyunu?[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bu netten beleş indiriliyordu değil mi? Ayrıca ilk oyun lazımmı kurmak için? Expansionmu yani?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 www.enemy-territory.com zlorwfcan burdan indiriceksin. 200küsür mb oyun + 10 mb patch. sonra direk oyuna dalıyoruz. sadece online oynanıyor zaten[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bir de . bu axis lerin işareti kurt hedeleri falan var. bi skin buldum gercek ss flagları falan var. kurayım sölerim burdan. cok gercekci olucak oyun zuhaaa[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 avaturkun serverı bedava olmasına ragme nbombos oluyor ama? umarım dolu olur burası[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 oynayan varsa bana özel mesaj atsın .[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 server ı açarsanız bende oynarım.ama tek sorunum var büyük boyuttaki map doyalarını indirememk.internet bağlantım biraz kötü ancak geceler oynaya bilirim 12 den sonraki saatlerde.map leri bir sitede felan bulursam ancak öyle girebilirim[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bak mapler için şöle yapıyoz. servera dalarken map yüklüyo ama o olay sağlam değil. map adını alıyoruz ordan. mesela mp_beach.pk3. bunu google dan mp_beach.pk3 download şeklinde arıyoruz cıkan linklerden birinden bulup indirip etmain klasörüne atıyoruz c:enemy territory içinde. bu kadar. ben avatürkden oynuyorum.[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 iyi medic oynarım. çıktığı dönem (geçen yaz galiba) baya bi oynamıştım. Sonradan format yiyince bilgisayar yeniden indirmeye kasamamış, bırakmıştım. daha sonra bidaha başladım ama sarmadı. son bikaç gündür de ütü yapıyolardı gel yükle falan diye ama öss de var artık bulaşmıyorum hiç. harita olayı süründürür. elma nın dediği yöntemle haritaları çekmesseniz çekilmez oluyor.[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 oynayan varsa bana öm atsın. :)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 invul on oynardı bi aralar cafeye gelir bizde laagaggg diye bağırırdık tabi :P[signature][hline] Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü, çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minicik hatayı yaptığın an... ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek Burada bir gün asırlar sürer . Ben de her gün, seni zindanında ziyaret edeceğim, -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin, hem ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda, acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da göreceğin ilk şey benim yüzüm olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Valla ben oynuyorum devamlı orda burda :) Sharky hatta nickim.. Tahmin etmek pek zor olmasa gerek :) Genelde ya FieldOps ya da CovertOps olurum :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bende bi ara oynuyordum uni lablarda kurabildiğimiz (copy paste ) nadir oyunlardandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 1 hafta öncesine kadar oynuyodum.hiç türk oyuncu bulamadığım için bıraktım eğer kitle varsa server ına açar oynarız.bende 200 ortalama ping ile oynuyordum 128 cablo ile eğer avatur dışında bildiğiniz bi türk server varsa damlıyım oraya oynıyalım.özelliklede geceleri güzel oluyor :P[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben oynuyorum şöle hafiften up olsun. panzerde affetmem :D bi ingiliz server buldum genelde orda oynuyorum. türk server olarak tek bildiğim avatürk @sharky. senle oynayalım ama bende xp var linux falan bi sorun olmaz oynarken heralde ?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 açılırsa bende oynarım, çok pis cvops umdur arkadan sinsice yaklaşıp meeee yaptırım adamı :-P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Call of Duty serverı açsın Pati bunu açacağına.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bendede var ama oyunu oynamasını bilmiyorum =P (gülmeyin) CS tarzı oyunları öğrenmek çok uzun sürüyor benim için , alışık olmadığımdan herhalde.Bi girim dedim spy ı varmış bilmemnesi varmış ölme eşşeğim ölme =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 çok güzel oyun diyerekten bi uplansın topic, kimler oynuyomuş görelim.... ben skynet'lerde falan oynuyorum daha çok... türk server yok herhalde parasız olan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben hastasıyım 7/24 oynuyorum (şaka ,abartı değil) bildiğimiz beleş serverların ip lerini özelden yollayalım birbirimize. mesela ben bi ingiliz klanının serverında oynuyorum. cok güzel adamlar var. ip sini isteyen öm atabilir bana.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ya şöyle güzel bi boşta sunucumuz olsa hemen kurulası bir oyun WET. Hem Linux ta hem de Windows ta süper çalışıyor oyun. Valla şöyle yapalım bence.. Nicklerimizin sonuna =o= ekleyelim, ve benzer serverlarda oynayalım. benim hiç belirli oynadığım bir sunucu yok.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 döneyim geri demiştim, ancak indirilmesi gereken zilyon tane harita deli edince bırakmıştım... klanın tekine üye bile olduydum tey teey *!eski günleri yad eder*[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar