Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Forumlarının Eski Günleri

Elron_Cervantes

Öne çıkan mesajlar

telefon numaramı alıp dağıt mirc odalarında sonra 5 yıllık hattımı değiştirmek zorunda kalayım dimi bak güzelim özel sorunlar için özel mesaj sistemi var tekrar cevaplıyorum buradan senin ne biçim biri olduğunu anlatmayacağım milleti boş yere sıkmaya gerek yok ama böyle rutin anlamsız bir konuyu açıp sonra millete saydıran ben değilim saçma sapan laflar eden de ben değilim yok dayak yicekmişim yanına gelmemişim falan çocukluk çağını aşmamış birinin lafları bunlar msn den yeteri kadar küfür ettin zaten seviyeni bir daha ölçmeye gerek yok sen 80 yaşına gelince bile düzelmeyeceğini burada belli ediyorsun zaten mantıksız şeyler söyleyip duruyorsun senin gibilere ihtiyacımız yok beğenmiyorsan çek git[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gene ne yalanlar sallıcan söle ben neymisim ulen server actık adam beni sattı olympus taki karakterimi hackledi ne diyim baska arkadas olsan bunları yapmazdın sana kufur de ederim bulur döverimde ....
ver telini konusup anlasıcaz zaten ben seni ev telinden arıcam eyer dagitirsam benim ev telimide sen dagit ....
Sosyal ağlarda paylaş

hah son cevabımı yazıyorum ben uo oynamayalı ne kadar oluyor bilmiyorum staff olarak ise en son simoyla çalıştım bayağı süre önce bu tip iftiralara verecek cevabım yok kimseyi hacklemeye cevabım yok hayatımda olympus clientini indirmedim ben yeter artık uğraşmak istemiyorum kimse de benimle uğraşmasın[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

forumun eski günlerini bilmem de , eskiyle ilgili güzel bir laf vardır jonaleth irenicus'un söylediği.

"will you cling onto the past , or can you see through the pain?" diye.

hep kendime söylerim aynı şeyi geçmiş kafama vurduğu zaman.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

elron 1 adam olsan sana adam gibi cvp verenlere cevap verip kalanlarini takmazdin 2 doruk dogru soylemis nolursa olsun bir oyun icin bile boyle seyelr ayzacaksan senin 80 yasindada degismeyecegin belli olmustur 3 daha oncede yazdigim gibi tabi bostandaki gokdelenlerden sikayet etmekle ugrasirken okuma zahmetine girdiysen hic bir sey sana hic kimseyi en azindan boyle bir durumda suclama hakki vermez ve 4 eger basta bu topici adam gibi actiysan dahi artik sikayet ettigin kisiler ve veyahut davranis seklindeki insanlar gi,bi davranıyorsun ( bunlar kendi gorusumdur, diger kisilerin gorusleri kendinedir)

[Bu mesaj Raistin tarafından 02 Şubat 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehee lol serverın eskiliğinden bahseden kişi kim ben çıkartamadım da :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

boşaltın la buerayı diyesim gelio

eskiden eskiden eskiden

üf
beno lmusun eskiden
hade boş şeylerle kafa sevmeyşn bakim

bölede topicler açmayın