Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ulan adam olsanız bunuda dalgaya almazdınız biraz utanin bunca kisi arasinda doruk a da laf söylemiyorum yanlız cok kızdırdı siz sahitsiniz onun gibi beler yuzunden bole bulucam onu erkekse telefon numarasini bana yollar yada buraya yollar ... görcez nasıl erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 telefon numaramı alıp dağıt mirc odalarında sonra 5 yıllık hattımı değiştirmek zorunda kalayım dimi bak güzelim özel sorunlar için özel mesaj sistemi var tekrar cevaplıyorum buradan senin ne biçim biri olduğunu anlatmayacağım milleti boş yere sıkmaya gerek yok ama böyle rutin anlamsız bir konuyu açıp sonra millete saydıran ben değilim saçma sapan laflar eden de ben değilim yok dayak yicekmişim yanına gelmemişim falan çocukluk çağını aşmamış birinin lafları bunlar msn den yeteri kadar küfür ettin zaten seviyeni bir daha ölçmeye gerek yok sen 80 yaşına gelince bile düzelmeyeceğini burada belli ediyorsun zaten mantıksız şeyler söyleyip duruyorsun senin gibilere ihtiyacımız yok beğenmiyorsan çek git[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 gene ne yalanlar sallıcan söle ben neymisim ulen server actık adam beni sattı olympus taki karakterimi hackledi ne diyim baska arkadas olsan bunları yapmazdın sana kufur de ederim bulur döverimde .... ver telini konusup anlasıcaz zaten ben seni ev telinden arıcam eyer dagitirsam benim ev telimide sen dagit .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hah son cevabımı yazıyorum ben uo oynamayalı ne kadar oluyor bilmiyorum staff olarak ise en son simoyla çalıştım bayağı süre önce bu tip iftiralara verecek cevabım yok kimseyi hacklemeye cevabım yok hayatımda olympus clientini indirmedim ben yeter artık uğraşmak istemiyorum kimse de benimle uğraşmasın[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ulan senin yakın arkadasin msn den özür dileyerek söledi bana inanmayan varsa msn sini veriyim cocugun sorsun yeter be dostluk kardeslik mis bende en son adam gibi bi server olarak sylveria da staff lık yaptım .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eskiden hack mi vardı bee *!teey tey*[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya bu bizim milletimizde olan bi hastalık.. Eskiden ramazanlar daha güzeldi eskiden forumlar daha güzeldi eskiden daha güzeldim eskiden eskiden daha güzeldi[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hepsini okumadan konusmayın konu dagıldı siz son sayfaya gelmis yazı yazıyorsunuz pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sanırım medyumsun sen bu kadar emin konuştuğuna göre[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Niye belli bir süre sonra, ilk soruya cevap vermek yasak mı? hödö[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 forumun eski günlerini bilmem de , eskiyle ilgili güzel bir laf vardır jonaleth irenicus'un söylediği. "will you cling onto the past , or can you see through the pain?" diye. hep kendime söylerim aynı şeyi geçmiş kafama vurduğu zaman.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 elron 1 adam olsan sana adam gibi cvp verenlere cevap verip kalanlarini takmazdin 2 doruk dogru soylemis nolursa olsun bir oyun icin bile boyle seyelr ayzacaksan senin 80 yasindada degismeyecegin belli olmustur 3 daha oncede yazdigim gibi tabi bostandaki gokdelenlerden sikayet etmekle ugrasirken okuma zahmetine girdiysen hic bir sey sana hic kimseyi en azindan boyle bir durumda suclama hakki vermez ve 4 eger basta bu topici adam gibi actiysan dahi artik sikayet ettigin kisiler ve veyahut davranis seklindeki insanlar gi,bi davranıyorsun ( bunlar kendi gorusumdur, diger kisilerin gorusleri kendinedir) [Bu mesaj Raistin tarafından 02 Şubat 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yaw adamın yakın arkadası diyorum hala laf ediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yetkili biri forum u kapatırsa sevinirim azıttı gene millet offfff açmaz olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Elron_Cervantes, 02 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki: offfff açmaz olaydım +1[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Eskiden forumlar siyah beyazdı[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yemyeşildi eskiden forumlar. o_O[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ekranda duman tütüyodu bide. magma daha sogumamıştı.[signature][hline]vadaaa i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ehehee lol serverın eskiliğinden bahseden kişi kim ben çıkartamadım da :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 boşaltın la buerayı diyesim gelio eskiden eskiden eskiden üf beno lmusun eskiden hade boş şeylerle kafa sevmeyşn bakim bölede topicler açmayın hadi canım hadi gülüm apeh fıs hatta[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sana öyle geliyor. Bence tam gaz. Tek bir kusuru war tersleme olayları :)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar