Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Rezillik ya. Teknolojik gelişme %5, pazarlama gelişmesi %95, beğenen oranı da (şirkette falan sosyal çevrede) %80 işin kötüsü. Tam bir hızlı tüketim ve pazarlama büyülenmesi toplumu oldu bütün dünya. Waterproof diyor olsa olsa splashproof, optik zoom var diyor optik zoom yapamadığı için (sadece plus'a) kendinden yakın odaklı ikinci kamera koyuyor, yine bir "eski aksesuarlar çöpe" feature, elbette "en zengin" yarışına konu olsun diye en pahalı opsiyon yeni renk, öf. Ulan sunumda "by us, iPhone ever" duymaktan fenalık geldi, "diğerlerine göre hiçbir yenilik beceremedik" demenin adı bile "kendimi sektöre layık görmüyorum soyutladım gitti kanki" olmuş. Jobs biraz overrated diyenlere hak verdiğim yerler oluyordu ama adam gittiğinden beri iPhone'lardaki teknolojik yenilik düşüşü ve pazarlama şişirmesi oranını görünce farkı anladım valla. Benim 6 sorunlu diye birkaç ay sabrettim 7 alırım dedim, şu rezilliği görünce artık Nexus 6P alacağım sanırım. Sıfırdan alanlar yine tercih edebilir tabii de aklı başında 6/6s kullanıcısı şu alete geçmez. Pasaport kayıtta son 2 takvim yılı içerisinde kayıt yaptırmamış olmak, son 2 ay (1 idi 2 oldu sanırım) içerisinde yurda giriş yapmış olmak ve harcını yatırmak yeterli. Telefon ne zaman çıkmış, faturası var mıymış vb. hiçbir önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 kizillelma said: https://www.youtube.com/watch?v=GeoUELDgyM4 gatdemit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 üstteki posta imzamı atarım edit Baggio'nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Lightning Audio + Charge RockStar™ http://www.belkin.com/us/p/P-F8J198/ https://www.youtube.com/watch?v=U5kqV9mMHnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Baggio+1 Kayit sitesinde soyle bisi var, bunu nasil tespit ediyorlar: Posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazımı kayıt altına aldırabilir miyim ? Posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazlar kayıt altına alınmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 üstteki linkte yazıyo herşey hala 2 ay diyen var 120 gün yazıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 120 gun. Benim telefon 3 ekimde kapanacak mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ama seyi bilmiyorum tabi. Her yil mi 4 ay kullanabiliyoruz bu telefonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Evet 4 ay olmuş hatta 2 bile değil, 1'di bir aralar. Yok bir defa Türkiye baz istasyonları içerisinde SIM takıp şebekeye çıktığında flag'i yiyor o IMEI, SMS de geliyor sana, "x zamanda kaydedin yoksa kara listeye geçersiniz" diye. Dört ay sonra hala kaydetmediysen giriyor kara listeye, bir gün sen kaydedip "kaydettim abi sori" diye BTK'ya haber verene kadar şebeke alamıyor hiçbir operatörden. "Posta yoluyla gelmiş kaydedilmez" de saçma bir maddeymiş, posta yoluyla gelip gelmediğini bilemez de gümrükçüler zaten telefonu salmaz gümrükten, ister gift gelsin ister babandan. Telefon kargo/posta yoluyla anca ithalatla sokulur ülkeye, yoksa bavul ticareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Beyler ekimde amerikadayım eğer unlock gelicekse tr de en yüksek fiyata satılan modeli üstüne kar koyarak getirebilirim ön talep gibi bişi yapalım.Ona göre ayarlarım bende kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Yanımızda getirdiğimiz telefon için TRT vergisi alınıyor mu? Vergiden sonra telefon getiren oldu mu? Alıyorlarsa nasıl tahsil edecekler. IMEI kaydı yaparken mi? Gümrükten geçerken mi.. Fatura yok dersem ne yapacak. Hangi fiyat üzerinden % vergi alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Ios10 betaya bakin diye mesaj gelmis, ne degisiklik olmus diye bakiyim dedim Yeni mesaj buuble Eeee Yeni emoji ozelligi EEEEEEE Animasyonlu zimbirtilar, mapsten rezervasyon, ev appi Bu ne be? Isletim sistemi ile ilgili hicbi haltmi yok, bu kadarmi dustunuz? En buyuk updateimiz diye atmissin gene bari altini doldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ne gelsin istiyodun telefon işletim sistemine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 valla ben ios 4 den beri falan "close to all" buttonu gelsin istiyorum. muhtemelen oranın cinyusları ile 45 dakikada yazılacak bir kod ile mümkündür heralde. arkaplandaki uygulamaları kapatmak için tek tek yukarı ittirmek niye ki. tek tuş yap hepsini kapa diye bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Galeri cok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Valvyn said: Beyler ekimde amerikadayım eğer unlock gelicekse tr de en yüksek fiyata satılan modeli üstüne kar koyarak getirebilirim ön talep gibi bişi yapalım.Ona göre ayarlarım bende kendimi dünyada en ucuz amerikada satılıyor dimi ? en ucuz modeli 650 dolar = 1950 lira 350 taşıma parası koysan 2300 lira, ee iyimiş bu fiyata tax ekli mi? tax free bölgeye gidiorsan ordan da kârı arttırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 en ucuz bir kaç arap ülkesinde satılıyor. oradan getirilenleri çok uyguna falan satıyorlar dh de. sen usa dan getirdiğinden kar edemiyorsun çok fiyat kırdıkları için. Kuveytte falan baya uygun. Arapdan gelenlerin bazılarında facetime çalışmıyor. yetoluğu o. örnek 6s ilk çıkış fiyatı 561 Dolar - kuveyt 649 Dolar - abd abd bir de eyalet vergisi ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 işte new york jfk de varmış sanırım tax free ama californiada yokmuş, avrupada bu işler daha kolay.. http://deals.souq.com/ae-en/tag/7473 aynen 2100 lira ama without facetime, with facetime modellerin gelmesi gerek, withoutların 1 yıl int garantisi olmuor die biliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 PLUG Upgrade to iPhone 7 with Apple Plug. http://appleplugs.com/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Fiyata tax ekli değildir florida dan alıcam ben tax 0 olan yere gitme şansım yok en ucuz model içinde deymez abi plus 128gb getiririm tr de 4800₺ sanırm ben sana 4 e getirseö toplamda gene 800 net karın oluyo benim amacım zaten para kazanmak değil uçak biletim bedavaya gelse bana yeter bile onun içinde 3-4 tane getirmem lazım bakarım eğer çok talep olursa diğer ürünleride getiririm dediğim gibi uçak param çıktığı sürece üstünede 3-5 bişi kalsa gider gelirim her türlü Fiyatları tam emin olmadan yazıyorum o yüzden linç etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 128gb düz model unlocked 849$ 2550 lira ameriakada tr de 4200 lira olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Şimdi baktım plus 128 850 falan tax cart curt 900 de dediğim gibi fiyatlar değişebilir ama zaten sayılı getirebileceğim için topları getirmem bana göre daha iyi.Ekimde unlock geliyosa tabi bu dediğim .Benim açımdan şu an mantıklı görünen minimum 2 tane getirmek bide ilk parti hemen 10 gün sonra gelicek sonra aralık ve ocak da getirebilirim bi daha arası uzicak yani.Şu an gitme sebebim tatil amaçlı zaten bu işle alakalı değil sadece böyle bişry denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Sen bi alabil de once. Gerci alirsin heralde millet 6-6s gibi almayacagi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 128gb ip7 plus tr de 4350 olması çok muhtemel. öyle 4800 falan görmez. şuan 32gb ip7 plus ön sipariş tr fiyatı 3899tl. http://urun.n11.com/cep-telefonu/iphone-7-plus-32gb-cep-telefonu-on-siparis-P131082421 usa da ip7 plus 128gb 2550. 100tl eyalet vergisi eklense 2650. alan kişi için 150tl imei kayıtı da fiyata ekle. 2800tl oldu telefon. Arap ülkelerinden getirdikleri telefonları 3200gibi fiyattan sattıkları zaman senin usa dan aldığın iphone için çok cüzzi bir kar elde etmiş olacaksın. Birde keş bu parayı verebilen kişi bulmak, imei kayıt hakkı olan birini bulmak derken satışı zor olan bir ürün olacak. E zaten şuan 6s+ ı olan adam için 7+ a geçmek bence parayı sokağa atmak gibi bir şey. sadece çift kamera ve daha hızlı işlemci için kimse o parayı vermez. zaten 6s her şeye yetiyor. 6s sahipleri 1 sene sonrasını bekleyecekler apple 10.yılda sağlam bir şey patlatacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar