geffen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 30 Ocak 2005 14:19 tarihinde demiş ki: said: Ra_d, 29 Ocak 2005 23:50 tarihinde demiş ki: sarhoşken dikkat edilen, kızın boyu posu oluyo. Minyonsa alıyorum ben. Sonra sabah hüsran olabiliyor, daha kötüsü direkt akşam hüsran olabilir. - Hadi bize gidelim. - Seni seviyorum. - Git babanı sev ya. sende bi sheref halleri görüyorum.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ne için baktığımıza bağlı, alıcı gözü ile bakıyorsak zarif mi değil mi ona bakarım.[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Tabiki saÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ilk önce güzelliğine bakar , sonra kişiliğine bakar . Hiç bir erkek sırf güzel olduğu için , geçinemeyeceği bir insanla çıkmaz :) Genellikle kafa dengi olması önemlidir erkekler için ama güzellik te herşeyin yönünü değiştirebilir , hem kafa dengi he güzel olan bir kişilik elbetteki tercih sebebi olacaktır . Tüm erkekler bu kişiyi seveceğinden , bu kişide ulaşılma gözüyşe bakılacaktır , bu durumda bu kişinin yalnız kalma olasılığı artabilir yada siz benim deli olduğum kanısına varabilirsiniz ... :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 zgrw muthiş bi yorum.takdir ediyorm[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! [Bu mesaj irin tarafından 31 Ocak 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tebeccümlerinize lâik olmaya çalışıyorum :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tanışmadan önce dış görünüşüne tanışdıktan sonra iç görünüşüne her yerıne bakarım yanı :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 haa..[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kedidir kedi :-p (hep demek istemiştim :D)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kıllı mı kılsız mı? p.s: şaka yaww:):):)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: KillJoy, 31 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: kıllı mı kılsız mı? p.s: şaka yaww:):):) :horace: evet Arkadaşı tebrik ediyorum gecenin bir vakti uykumu açtı :) :tebrikz:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kıllı kzılar feminist olurlar bulaşmayın.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yüzüne bide göğüslerine..[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kobe burdada gösteriyor kendini :D şikayet edilicek bişey yazmamış allahtan :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Herşeyden önce elleri,tırnakları,ayakları, dişleri düzgün ve bakımlı olmalı.Bunun dışında gözlerinin içine baktığımda elektriği mutlaka alabilmeliyim.Bu ön elemeden sonra karakterini çözmeye başlarım..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: DVr, 01 Şubat 2005 03:41 tarihinde demiş ki: Herşeyden önce elleri,tırnakları,ayakları, dişleri düzgün ve bakımlı olmalı.Bunun dışında gözlerinin içine baktığımda elektriği mutlaka alabilmeliyim.Bu ön elemeden sonra karakterini çözmeye başlarım.. +1.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Herşeyden önce gözlerine bakarım Giyimine kuşamına dikkat ederim yani kokoş olmayacak :) renk uyumu iyi olsun yeter. Ayakkabılarına bakarım (aptal aptal sivri burun ayakkabı giyenlerden pek haz etmem converse tercihimdir :P ) Sizi bilmiyorum ama takılarına bakarım kolye önemli diil ama kulaklarında salıncak gibi sallanan küpe olan kızlardan hoşlanmam halka vs. vs. Kafa yapısı Deli Olması Eğlenmeyi sevmesi Esprili olması Vs. vs. Ama unutmayın arkadaşlar Seveni ezerler ezenide severler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 alo beyler, ehoeho renk uyumu ne bre? tasarım mı yapacaksınız kızdan? ayo delirdim, pas geçebilirsiniz ehoeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bişeye bakmam özel olarak bi kızı bi ilk görüşte incelerim bi de tanıdıktan soora deerlendirirm. etkilenirim ya da etkilenmem, hoşuma gider ya da gitmez..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: plus, 01 Şubat 2005 17:14 tarihinde demiş ki:Ama unutmayın arkadaşlar Seveni ezerler ezenide severler o ezerler diil de baska bi kelimeydi sanki =oP[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sendende bişi kaçmıyor ha :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 =oP kaçsa $a$ir zaten. yakinda çöpçatanlik $irketi açicam ya iyi para var bu i$te.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eLine , Beline , Diline Bakarım :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 özel olarak bi yerine bakmam. gözlerine bakabilirim belki, evet olabilir.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 gözler... her şeyi anlatır gözler haa tabi farklı amacım varsa odak noktam göğüstür[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar