Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pekiii bir erkek neye bakar???

Suu

Öne çıkan mesajlar

tanışmadan once bariz bi şekilde dş görünüşüne bakar, klasik klişeler vardr msela sarışn mavi goz, esmer mavi goz fln (bunnar benim tabi ehae) bana göre once bu kzlar dikkat çeker illa tanışacağım varsa bunlarla tanışırm bunlara öncelik veririm, tanıştıktan sonra yani güzel olabilr ama çook salaksa sallarm veya kullanırm. 2 si de oldu valla, ama tanışıp da kafa dengimse bağlanıyorum, şu anda da öyle :)[signature][hline]wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

gözler kalbin aynasıdır direk gözlere bakarim onlar nasil biri oldugunu anlatir zaten bana.
ha bide tanıstıktan sonra benim ve onun istedigi her yere bakarim.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 28 Ocak 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tanışmadan önce hareketlerine davranışlarına belki dış güzelliğe
tanıştıktan sonra gözlerine olabilir tam bilemiyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 28 Ocak 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
gözlerinde bişiler bulmak gerekli. sonra elleri çok önemli. konuşma tarzı, kullandığı kelimeler, mimikler. aura olayı da önemli.

+1 zeka, konusma tarzı ve gözler (renk olarak degil. anlam, bakış olarak.)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

ya zekasinin neyine bakacaksiniz satrancmı oynıcan hergun sanki. :-D azcik kafasi calissin yeterli. zaten kadin milletinin fazla zekalısıda adamin basina bela olur parmaklarinda oynatırlar walla adamı.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

Benim Çok güzel bir sıralamam var.

1.Zeka
2.Yüz
3.Vücut orantısı
4.Kafa Dengi

Vallahi bu dördünü tutturan bir kızla çıkamadım daha ve
tam aradığı kişi ile çıkabilen erkek sayısının da çok düşük olduğuna eminim.Bizim kaderimiz bu :([signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

erkeğinden erkeğine değişmekle birlikte. hemen her erkek güzelliğe bakar. bu bir gerçektir. ha güzellik kavramı farklıdır o ayrı.
fakat gözler mözler gibi şeyler söylemicem ben açıkçası.tabi bunlara bakanlarda vardır illaki onlarada bi lafım yok.
bir kadında görsel olarak benim için önemli olanlar eller, tırnaklar, ayaklar ve boyundur. bunların nizami ve düzgün olması demek zaten kadının güzel olması demektir. bence tabi :)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

walla ılk gorus herzaman fızıkı halıne gore degerlendırılır ama konustuktan sonra ne kadar guzel olursa olsun salaksa zaten onun guzellıgı kalmıyor
ama bende ılk yuze bakarım fızıkı olaraktan sonrada ınce bellı olcak :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...