Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile Tütünü Sipariş Verebiliyormuyuz?


KaramelGalaxy

Öne çıkan mesajlar

Bu aralar nargileye sardım, evde demleniyorum kendimce. Biraz farklı tütünler deneyeyim dediğimde piyasada resmen tütün yok, olanlarda 1kg tütünler. Benim için çok fazla bu miktar. Ayrıca çok fazla sahte tütün olduğu yazıyor her yerde.

Yurtdışından starbuzz, alfakher, famari gibi 100-250gr sipariş versek gümrükte takılma durumu nedir? Fiyat olarak tahmini 20dolar falan tutuyor. Hiç getirten varmıdır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hindistan cevizi kabuğundan küp şeklinde kömürler var nargile için, birde onun özel cezvesi var. Onunla 10-15dk içinde köz elde edebiliyorsun. 3 tane ilk seferde köz azaldığında 2 tane daha koydunmu nerdeyse 1,5-2 saat içiyorsun nargileyi. Tabi tütünün kalitesi falanda önemli içim konusunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Istanbulda en uygun fiyata nargile tutununu tahtakele mercanlarda bulursun, genelde alfakher veya nahkla satiyorlar. Bazi yerlerde starbuzzda gordum. Ben turkiyeden alip yurtidisinda 10 katina satiyordum :)
Turkiyede bulabilirmisin bilmiyorum ama kaloud lotus ve silikon lulesini oneririm. Tutunun yanmasini imkansiz hale getiriyor bunun disinda 2 komur 45-60dk dayaniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Virus

Ya insan güvenemiyor işte orda ki dükkanlara, üstünde tow apples yazan alfakher ürünü bile orjinal bu diye satmaya çalışıyorlarmış. Bi tanıdık önerecek ki belki güvenilebilir.

@Luriel

Starbuzz premium tütün ya bir başkadır, 250gr 110-130 lira arası değişiyor. Hadi vermeye de razıyız da adam gibi çeşit yok herkes aynı ürünü getirtmiş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geldi geldi :)

Bu arada güzel karışım bilen varsa paylaşsın ben daha başarılı olamadım karışımlarda.

Limon+nane yaptım hasta olduğum günler aklıma geldi sevemedim :)
Vanilya+sakız+bal yaptım içilebilir ama tercih edilecek bir karışım olmadı

Fırsat bulursam portakal+çilek+az nane denicem bakalım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...