KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Bu aralar nargileye sardım, evde demleniyorum kendimce. Biraz farklı tütünler deneyeyim dediğimde piyasada resmen tütün yok, olanlarda 1kg tütünler. Benim için çok fazla bu miktar. Ayrıca çok fazla sahte tütün olduğu yazıyor her yerde. Yurtdışından starbuzz, alfakher, famari gibi 100-250gr sipariş versek gümrükte takılma durumu nedir? Fiyat olarak tahmini 20dolar falan tutuyor. Hiç getirten varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 75 dolar altı takılmaz saçma sapan şeyler olmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Bi arkadaşım tütün ve isviçre çakısı yollamıştı postayla, geri gitti yasaklı ürünler diyip. İçindekileri yazmış mıydı yazmamış mıydı bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 https://www.facebook.com/AlFakherTurkiye/?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 @Xaero Biliyorum hocam orayı ama küçük alfakher yok hepsi 1 kiloluk satıyo o arkadaş. Starbuzzlar ise hem pahalı hemde çeşit yok elinde. Teşekkürler tavsiye için yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 kömürü nasıl hallediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 yurtdışından gelirken 2 karton mu ne alabiliyosun bence siparişi yasak olabilir araştırmadım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Hindistan cevizi kabuğundan küp şeklinde kömürler var nargile için, birde onun özel cezvesi var. Onunla 10-15dk içinde köz elde edebiliyorsun. 3 tane ilk seferde köz azaldığında 2 tane daha koydunmu nerdeyse 1,5-2 saat içiyorsun nargileyi. Tabi tütünün kalitesi falanda önemli içim konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 link var mı internetten alınacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 alkol ve tutunun kargoyla satisi yasak degil mi turkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 el altındandır. sürat kargo paketin icerigine bakmıyo sdsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Bende şu alttakinin farklı bir markasını kullanıyorum, bunun için de milletten iyi yorumlar aldım istersen ordan alabilirsin veya beşiktaş yada karaköye gidip direk elden de alabilirsin nargile satan yerlerden. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Istanbulda en uygun fiyata nargile tutununu tahtakele mercanlarda bulursun, genelde alfakher veya nahkla satiyorlar. Bazi yerlerde starbuzzda gordum. Ben turkiyeden alip yurtidisinda 10 katina satiyordum :) Turkiyede bulabilirmisin bilmiyorum ama kaloud lotus ve silikon lulesini oneririm. Tutunun yanmasini imkansiz hale getiriyor bunun disinda 2 komur 45-60dk dayaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 La şu starbuzzları ithal etsek zengin oluruz ha. çok ilgimi çekti. Blue mist denemiştim ama starbuzz oldugunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 @Virus Ya insan güvenemiyor işte orda ki dükkanlara, üstünde tow apples yazan alfakher ürünü bile orjinal bu diye satmaya çalışıyorlarmış. Bi tanıdık önerecek ki belki güvenilebilir. @Luriel Starbuzz premium tütün ya bir başkadır, 250gr 110-130 lira arası değişiyor. Hadi vermeye de razıyız da adam gibi çeşit yok herkes aynı ürünü getirtmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ben güvenemedim trdekiler merdiven altı yapmıştır. ayrıca o kadar pahalı değil aslında 20 dolar sitesinde 250gr 1 kilosu 75dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 1-2sene once buradan almistim. Luriel soyledigin fiyatlar aslinda baya pahali, misal alfakher 250gr normalde 8-9 dolar, nakhlalarin 50grami misirdan 1-2 tl ye almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 mercan iyidir, sobacılar çarşısı da iyidir. ben hep ordan aldım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Evde nargile diye google beye sordum ilk sayfada şu çıktı: https://www.youtube.com/watch?v=I23Cmqfa-fo herkes çok küfretmiş hazırlayanlara. saha da aşağı indikçe deli küfür çıkıyor. Deli midir nedir bu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 pm attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bu arada pm e cevap attım ama gitti mi emin değilim. gönderilenlerde gözükmüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Geldi geldi :) Bu arada güzel karışım bilen varsa paylaşsın ben daha başarılı olamadım karışımlarda. Limon+nane yaptım hasta olduğum günler aklıma geldi sevemedim :) Vanilya+sakız+bal yaptım içilebilir ama tercih edilecek bir karışım olmadı Fırsat bulursam portakal+çilek+az nane denicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 gül+nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Damla sakizi + cilek + nane Nane %10 falan ama. Cok fazlasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Benim favorime benziyor Kavun + Damla Sakızı + nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar