aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Abi dur kalk trafiğe giren arabanın 11lt yakması nesi kötü? Gayet iyi rakam ki arabaya o parayı veren için 9lt ile 11lt arasındaki farkı ayırd edememesi lazım normalde.
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 nie sadece bi tarafta egzos var şu arabaya 2 tarafa egzos takmak çok mu zor geliyo uyuz oluyorum bazen şöyle her şeyi güzel olupda egzozu boktan yapınca.Bkz eski kasa c serisi:(
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Glatheros said: Yok sallamıyor. Bmwnin 3 silindir 1.500 cc benzinli motoru 9.5 yakıyor minimum. Şehir içi de rahat 11 oluyor ortalama. Anlık ibre inişi kolpa olmuş biraz. Ama benzini içiyor. Bmw 4.18 in nesi var bu arada mis gibi araba. İkna için bi ara ortalama yakıt tüketmi resimi koyarım ben sen bulamazsan red. yakıt tüketimi fotosunu bulamadım sadece benzin bitti temalı sitem fotosu atmışım birine. kadran fotosu var. bilmiyorum benim 2 serisinden önceki arabam e180 di. ondan sonra büyük kasalarda düşük hacimli motorlara sinir olmaya başladım. zaten yeni e serisi de 1.6 üretilmicekti sanırım yanlış duymadıysam. 4 kasayı çok beğeniyorum ama alacak olsam 4.20d alırım. fiyat tabiki çok farkediyor. şuan sedan a3'e geçtim dizel kafam rahat. zaten 2 serisinden cabrio hevesimi aldım bu saatten sonra belki ilerde çoluk cocuk varken alırım. istanbul içi sürekli trafikteyim ve gezinti halindeyim. şehirdışı git gel de çok yapıyoruz. o nedenle 1.5 1.6 benzinli benim için bitmiştir.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Odtu isletme mezunu aydinli beyaz yaka arabasina gecmissin hayirli olsun.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Bi de benzini koyuyosa bmw niye aliyosunuz ki olm. Kontorlu iphone bile daha mantikli amk
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 2005 yılında a3'üm vardı. o dönem bi ara şirokko gibi olmuştu. arabadan soğumuştum da sedanını beğeniyordum bayadır sdf. abi ilk başlarda bende o kafadaydım. sonra aydınlanma geldi. hani keyif arabası olarak tamam ama devamlı sağa sola gitmek için mantıksızlaşmıştı. devamlı 100 100 200 benzin atmaya başladığımı farkettim. havaya giden para anasını satayım. araba keyifli mi çok keyifliydi cidden. ama zaten yaş 30 oldu artık gerek yok sdfs.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Lan 30 ne. Nedir yani yaslandin mi saniuon? 50 oldum desen neyse Saclarin da mi dokuldu yoksa?
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Red said: 4 kasayı çok beğeniyorum ama alacak olsam 4.20d alırım. fiyat tabiki çok farkediyor. 1.5 motor yeterli oluyor. spor görünümlü bir arabadan traktör sesi çıkartan dizel motor kadar itici birşey yok. Ayrıca 4.20d deki motor PSA(Peugeot citroen), her yerde kullanılan aşırı standart bir motor. 1.5'daki bmwnin ürettiği bir motor. 6 silindirli motor bloklarının ikiye bölünmüşü. aktiftablet said: Abi dur kalk trafiğe giren arabanın 11lt yakması nesi kötü? Gayet iyi rakam ki arabaya o parayı veren için 9lt ile 11lt arasındaki farkı ayırd edememesi lazım normalde. o arabanın anlık yakıt tüketimi değil ortalama yakıt tüketimi. Kısmen doğrusun kısmen yanlışsın, arabaya 180-200k verince yanında para ağacı vermiyorlar. Esh said: Bi de benzini koyuyosa bmw niye aliyosunuz ki olm. Kontorlu iphone bile daha mantikli amk esas problem benzinin koyması değil aslında, sürekli bir benzinci aramak... ben çok sıkıntı yaşamıyorum bu konuda, hafta içi çok uzun yol yapan bir adam değilim, evden işe yürüyorum. genelde arabayı acil birşey olunca veya hafta sonu gezmek için kullanıyorum. Uzun yolda da üzmüyor zaten. Bir de Esh'in haklı olduğu nokta şu, o araba sport modda güzel, eco'da albea oluyor araba. O yüzden benzine kıymak lazım.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 abi öyle bir konuşmuşsunuz ki sanki 25 litre. 11 litre yakan araçla depoyu fulleyince haftada bir alırsın ortalama takılan biriysen. 6 litreyle 10 günde bir. Bu çok büyük bir fark değil. Ortalama 2-3 günde 100km giden birisi için de aylık 200tl civarı bir farka denk geliyo ki bence değer 200tl nelere harcanıyor para değil
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bana göre 11lt çok. sürekli kullanım için mantıksızlaşıyordu. günde fiks 30km yolum var 15-15 git gel( daha fazla hatta iyimser davrandım dfs) ve devamlı istanbul'un pis trafiğine kaldığım saatlerde oluyordu bu. e bide işin içine gezme tozma girince olay keyiften çıkıyor. yoksa evet araba sport plus'ta güzel. ama kadıköy'de yaşıyorum sport plus'un keyfini yaşayacak an yok sdfs. evim 1km uzaktayken akşam 45 dakka trafiğe girdiğim zamanlar oluyor. yemişim keyfini sdfs. bundan dolayı da o para bana direkt çöpe atılan para gibi geliyor. hani benzine fazladan vereceğim 200-300 tl'yi başka yerde gömerim. bi de bu 3 senelik bir şeydi benim için. glatheros tarzı bi kullanım için sıkıntı değil ama. ayrıca cidden benzinci arama derdi de vardı cidden. bi kere ağva yolunda allaha emanet yakuplu girişinin ordaki benzinliğe ulaşmışlığım var sdfs. @aktif : bu arabalar super sport değil ki yani. corvette alıp çok yakıyor diye satsan neyse sdfs. türkiye'de adam gibi araba almak zaten min 80 bin.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 2. el dene..tutup 100 kusur gomecegine araba hosuna gitmezse 70 gomdugunle kalirsin..bir heves arabalarina benziyor tipi vs..
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Glatheros said: Red said: 4 kasayı çok beğeniyorum ama alacak olsam 4.20d alırım. fiyat tabiki çok farkediyor. 1.5 motor yeterli oluyor. spor görünümlü bir arabadan traktör sesi çıkartan dizel motor kadar itici birşey yok. Ayrıca 4.20d deki motor PSA(Peugeot citroen), her yerde kullanılan aşırı standart bir motor. 1.5'daki bmwnin ürettiği bir motor. 6 silindirli motor bloklarının ikiye bölünmüşü. Bu arada tam tersi 1.5 benzinliler PSA değil mi? 3,4 ve 5 serisindeki diesel motorlar BMW'nin kendi üretimi diye biliyordum ben. Ayrıca inanılmaz başarılı motorlar. Gerek yakıt performansı gerek performans açısından çok beğeniyorum ben.
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Fiat 124 Spider (MX-5 in platform ikizi) 1.4 turbo motor ile gelecekmiş. 140 bg / 240 tork olacakmış.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ya sırf hard top olmamasından sıcak bakmıyorum ona. Fiyat belli mi
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Fiyat belirtmemişler daha, yakında diyip "az sonraaa" çekmişler :P
Öne çıkan mesajlar