Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 dasaaa said: olm benim sadece laptopum var lan. onda da oyun oynanmaz yani. anca point and click adventure, telltale games falan. bagislar icin hesap acsam mi acaba ya? dasaaa'ya bir bira da siz ismarlayin! https://www.youtube.com/watch?v=FZSMcKbuEnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 kutuya 500 dolar istiyorlar kafayi yemis razer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 goldbären said: ben inventustan GARANTİLİ ve SIFIR aldım. enayi gibi 500 lira fazla ödedim. çünkü dasaadan ZENGİNim. Inventus varken vatandan falan alanlara çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 valla sanalmarketim'le 200tl den fazla fark vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 evga 1080 ftw aldım bu arada çok istiyosanız satarım yüzbin liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Cokomantis said: https://www.youtube.com/watch?v=FZSMcKbuEnA HARIKASIN KARDESIM. Hesap numrasini gonderiyorum. 20liracik ativer. bi bira parasi. tum insan, butun herkes bira parasi yollasa Pennsylvania'dan kendime bir malikane alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 xunn said: goldbären said: ben inventustan GARANTİLİ ve SIFIR aldım. enayi gibi 500 lira fazla ödedim. çünkü dasaadan ZENGİNim. Inventus varken vatandan falan alanlara çok üzülüyorum. vatan founders editionları 3+'ya satarken ben bu versiyonu 3100'e aldım inventustan. ama inventusun da daha pahalı olduğu anlar var. vatan çomar asla almam diyip atamıyorum makas büyük olursa. tabi en ucuzu düşürebilirsen sequo.B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 dasaaa said: Hesap numrasini gonderiyorum. 20liracik ativer. bi bira parasi. sokakta içmiyorsan 20 lira eetmez bir bira ya. 5 yollasam olur mu? tombul acı efes parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 aci vatanda yok tombul efes. zloticnaya mi ne gibi bisi var. pazarlik yapmiyorlar, siseler de depozitolu degil. toplayip toplayip geri goturdum ekmek parasi ciksin diye. kafama attilar siseleri kafama! neyse ki kalin karton evim yanimdaydi da beni korudu gelen sise darbelerinden. *imanli bir kartonun kursun dahi gecirmedigini biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bu karton ev edebiyatı 2011'de kalmalıydı herkes senin zengin ama yersiz yurtsuz bir expat olduğunu biliyor artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Tombuk efes iceyim dedim gecen gun icemedim. Olm tuborgdan sonra cok sacma geliyo tadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bi de tuborg'un dağıttığı leffe'ler falan var, mis. inb4 bira hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bira hammallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar