bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 çok süper bir kart. stok refreshlemekten ciğerim soldu alana kadar. kağıt üstünde şu an en iyisi bu. çok büyük bide 32.5 santim. diğerlerine göre normalde de daha pahalı. amazon'dan alındı, cuma falan teslim edilecek. fiyat 3000tl. çok çok az bir kar var üstünde çünkü işçilik var resmen amazona f5 spamledim. eğer gtx1080 almayı düşünüyorsanız fakir değilsinizdir, türkiye'ye en erken 1 aya falan gelir bu kartlar fiyatları da muhtemelen 3.3k falan olur. https://www.zotac.com/download/files/styles/w1024/public/product_gallery/graphics_cards/zt-p10700b-10p_image1.jpg https://www.zotac.com/download/files/styles/w1024/public/product_gallery/graphics_cards/zt-p10800b-10p_image5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Baya tatlı bu pin sayısı falan da yüksek doya doya oc yapmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Zotac ve balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 benim radarımda bu. zotaclık baltası yok kaç sene 470 amkp! kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 founders edition ile arasında kaç fps oynar ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 KillJoy said: founders edition ile arasında kaç fps oynar ki bunun? overclocklamana bakar ama FE'nin sogutucusu baya baya tirt bu daha iyidir bu sirada en fazla 1 ay bekleyin $599+importfee alin amazondan derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 abi arada 300$ fark var değer mi extreme almaya yani? @bonuSimo Abi sen niye aldın bu kartı, alıp satmak için mi? fiyat uygun bu arada şu an amazonda 900$+importfee+kargo gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 KillJoy said: abi arada 300$ fark var değer mi extreme almaya yani? Soyle anlatayim FE bi anlami yok. Nvidia'nin yeni karti ilk almak isteyenleri kaziklama yontemi. FE ayrica stock sogutuculu, yani kotu sogutuculu onun disinda markalarin kendi cikardiklari cok daha iyi olacaktir Normalde kart $599 +- $40 falan olmasi lazim. Ama amazonda stokta kalmayinca diger saticilar milleti yolar gibi $900 dolara satiyorlar. Amazonda stok yeniden girince bu kartin aynisini 650 dolar gibi bir fiyattan alabilirsin. Edik. Max 650 demisim ama insanlar amazonun stogundan 699 aldiklarini soyluyorlar alttaki commentlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Blower'lara laf ediyoz da kasa havalandırması kötüyse/kasa ufaksa veya SLI build için referans tasarım(blower) daha iyi open-air fanlara göre. Geçen jenerasyonda gene benzer şekilde referans tasarımda CW yoktu diğer firmalarınkiler senfoni orkestrasıyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 amazonda stoktayken 710 newegg'de 730 dolar bu kart. 649'luk 679'luklarla bir değil msrp'si. founders editionların kötü olmasının sebebi soğutucusundan öte oc kapasiteleri çok daha az bunlara göre. custom pcb falan da artı tabi. sıvı soğutmayla oc yapacak adam bile founders almıyor, gidip customlardan bi tane alıp fanı söküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 1070 430 - 450 dolar arası fiyatı. 1080 de 550-600 civarı olur heralde sular çekilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 100 kişinin 99'u overclock yapmıyor ekran kartına abi, en fazla factory overclock'lu alıp kullanıyor. İşlemci için desen hadi neyse diyecem de ekran kartı overclock'u sıkıntı yaratan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 işlemci kadar basit değil en azından gpu oc. [hr] 710 dolara aldıysan 870dolara falan geldi o halde sana, iyi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 yok o kadar ucuza gelmedi priority istedim. 920'ye gelmiş. bide banka kurdan yapışırdı tabi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 satış sebebim de daha düşük bi model alıp custom soğutma yapmak bu arada. satılmazsa kullancam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 dayanamadım açıp kullandım 3 gün falan. fiyat 2700. bu arada kutudan çıktığı haliyle 2050 MHz kart cillop. overclock bilmemne hiç bulaşmadım. stickerı bile duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 dolar arttı fiyat düştü. 2600tl paticiğe özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 satıldı bunuda kaçırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 fakiriz ki biz zenginlerimiz de cok zengin, onlarda var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 ben inventustan GARANTİLİ ve SIFIR aldım. enayi gibi 500 lira fazla ödedim. çünkü dasaadan ZENGİNim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 olm benim sadece laptopum var lan. onda da oyun oynanmaz yani. anca point and click adventure, telltale games falan. bagislar icin hesap acsam mi acaba ya? dasaaa'ya bir bira da siz ismarlayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Benim bozuk monster var satayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 anaa ben bunu görmemişim, alırdım lan. şaka lan şaka bende 5 kuruş para yok, sadece bi anlığına zenginler gibi hissetmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 iyi fiyattan gelmiş ya sanalmarketime. http://www.sanalmarketim.com/zotac-ztp10800b10p-gtx1080-amp-extreme-8gb-gddr5x-256bit-16x/p_64291/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar