Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok süper bir kart. stok refreshlemekten ciğerim soldu alana kadar. kağıt üstünde şu an en iyisi bu. çok büyük bide 32.5 santim. diğerlerine göre normalde de daha pahalı. amazon'dan alındı, cuma falan teslim edilecek. fiyat 3000tl. çok çok az bir kar var üstünde çünkü işçilik var resmen amazona f5 spamledim. eğer gtx1080 almayı düşünüyorsanız fakir değilsinizdir, türkiye'ye en erken 1 aya falan gelir bu kartlar fiyatları da muhtemelen 3.3k falan olur.

https://www.zotac.com/download/files/styles/w1024/public/product_gallery/graphics_cards/zt-p10700b-10p_image1.jpg

https://www.zotac.com/download/files/styles/w1024/public/product_gallery/graphics_cards/zt-p10800b-10p_image5.jpg
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

founders edition ile arasında kaç fps oynar ki bunun?

overclocklamana bakar
ama FE'nin sogutucusu baya baya tirt bu daha iyidir
bu sirada en fazla 1 ay bekleyin $599+importfee alin amazondan derim
Mesaj tarihi:
abi arada 300$ fark var değer mi extreme almaya yani?

@bonuSimo

Abi sen niye aldın bu kartı, alıp satmak için mi?
fiyat uygun bu arada şu an amazonda 900$+importfee+kargo gözüküyor.
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

abi arada 300$ fark var değer mi extreme almaya yani?

Soyle anlatayim
FE bi anlami yok. Nvidia'nin yeni karti ilk almak isteyenleri kaziklama yontemi.
FE ayrica stock sogutuculu, yani kotu sogutuculu onun disinda markalarin kendi cikardiklari cok daha iyi olacaktir

Normalde kart $599 +- $40 falan olmasi lazim. Ama amazonda stokta kalmayinca diger saticilar milleti yolar gibi $900 dolara satiyorlar.

Amazonda stok yeniden girince bu kartin aynisini 650 dolar gibi bir fiyattan alabilirsin.

Edik. Max 650 demisim ama insanlar amazonun stogundan 699 aldiklarini soyluyorlar alttaki commentlerde
Mesaj tarihi:
Blower'lara laf ediyoz da kasa havalandırması kötüyse/kasa ufaksa veya SLI build için referans tasarım(blower) daha iyi open-air fanlara göre. Geçen jenerasyonda gene benzer şekilde referans tasarımda CW yoktu diğer firmalarınkiler senfoni orkestrasıyken
Mesaj tarihi:
amazonda stoktayken 710 newegg'de 730 dolar bu kart. 649'luk 679'luklarla bir değil msrp'si.

founders editionların kötü olmasının sebebi soğutucusundan öte oc kapasiteleri çok daha az bunlara göre. custom pcb falan da artı tabi. sıvı soğutmayla oc yapacak adam bile founders almıyor, gidip customlardan bi tane alıp fanı söküyor.
Mesaj tarihi:
100 kişinin 99'u overclock yapmıyor ekran kartına abi, en fazla factory overclock'lu alıp kullanıyor. İşlemci için desen hadi neyse diyecem de ekran kartı overclock'u sıkıntı yaratan birşey.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dayanamadım açıp kullandım 3 gün falan. fiyat 2700. bu arada kutudan çıktığı haliyle 2050 MHz kart cillop. overclock bilmemne hiç bulaşmadım. stickerı bile duruyo.
Mesaj tarihi:
olm benim sadece laptopum var lan. onda da oyun oynanmaz yani.

anca point and click adventure, telltale games falan.

bagislar icin hesap acsam mi acaba ya?

dasaaa'ya bir bira da siz ismarlayin!
  • Yeni Oluştur...