dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 2. eldir herhalde aradiklari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 barbu said: 61k çok ya. mazda 3 alırım o paraya ben. fakirim zaten. pazarlık sünnettir gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 abi fakirim diyorum. 25k'ya vereceksen alırım da sana yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 barbu said: herkes mi zengin patide ya. global bir firmada fena da değil maaşım filan. ama yine de öyle 80-90k arabaya veremiyorum lan. ne yanlış var. yemeden içmeden para mı biriktireceğiz napacağız. asfasda ben de aynı şekildeyim şu an, maaşım fena değil eşiminki baya iyi, otobüse binerken düşünücez nerdeyse aklım almıyor noluyor sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 RamsesII said: Pederler 30-35k arası araba almak istiyorlar. Şehiriçinde kullanacaklar, küçük bir yerde yaşıyorlar. Dizel olursa güzel olur (olmazsa da no problem), otomatik vites lazım değil. Tavsiyelerinize açığız... focus hb yapıştırın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 RamsesII said: Pederler 30-35k arası araba almak istiyorlar. hani 2 kisi diyorlarsa.. o fiyata 2014 15 cikisli dusuk kilometreli.. citroen c elyse c1 dacialar fiat linea -punto ford fiesta 1.25 hyundai i10 i20 kia rio opel corsa 1.2 1.3 pejo muhtelif 208 301 reno symbol seat ibiza 35 in altinda 2014 ve ustu cikisli 589 araba bulundu diyor sahibinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Liebe said: asfasda ben de aynı şekildeyim şu an, maaşım fena değil eşiminki baya iyi, otobüse binerken düşünücez nerdeyse aklım almıyor noluyor sdsf abi cigere mundar demeyeceksiniz..su anda 80 90 gordugunuz arabalarin segmenti 1 sene once 65 70 ondan onceki sene de 45 50 filandi..alanlarin cogu o zaman almis etmis durumda..ha genelde elindeki arabayi sat yenisini al oluyor.. hemen sifir arabaya girmeyeceksiniz.. alin mesela bende tiyo.. linko.. lancia delta..lancia tr de satisi birakti diye ucuz ama arabalar guzel..motoru su bu oldugu gibi fiat parca bulma sorunu da yok..dusuk kilometrelisi bulunabiliyor..araba da uber igrenc degil..aile arabasi tuplusu de var dizeli de var..50 nin altina alabileceginiz araclar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 @vivavale insignia pahalı geliyor maalesef suv düşünür müyüm? düşünürüm, düşünüyorum hatta. @paramecium benim km çok az olacak, dediğim gibi haftasonu bi yere gidersek, bi de senede 2 tatil falan. o yüzden benzinli olması ve optimumdan biraz fazla yakması dert değil. @barbu bizimki "eve paramız yetmiyor o zaman ne neden saçmalamayalım" salaklığı. bayaa zorlayarak çıktık bu değere, biraz üstü için böbreği bırakmam gerek. suzuki nasıl bu arada, vitara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 dana22 said: Liebe said: asfasda ben de aynı şekildeyim şu an, maaşım fena değil eşiminki baya iyi, otobüse binerken düşünücez nerdeyse aklım almıyor noluyor sdsf abi cigere mundar demeyeceksiniz..su anda 80 90 gordugunuz arabalarin segmenti 1 sene once 65 70 ondan onceki sene de 45 50 filandi..alanlarin cogu o zaman almis etmis durumda..ha genelde elindeki arabayi sat yenisini al oluyor.. hemen sifir arabaya girmeyeceksiniz.. alin mesela bende tiyo.. linko.. lancia delta..lancia tr de satisi birakti diye ucuz ama arabalar guzel..motoru su bu oldugu gibi fiat parca bulma sorunu da yok..dusuk kilometrelisi bulunabiliyor..araba da uber igrenc degil..aile arabasi tuplusu de var dizeli de var..50 nin altina alabileceginiz araclar.. yok abi ya bir müddet arabasız yaşamayı düşünüyorum, ikimiz de işimize servisle gidip geliyoruz, gerektiğinde kayınpederin i20 var alıp geziyorum onunla. zaten o i20 ile gezerken bile tedirginim çok güvenli bir araba değil diye, iyice gidip lancia mancia alıp da dolaşmam dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar