Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Araba Tavsiye Edin Ver. 123465738376

Tenekeadam

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

herkes mi zengin patide ya. global bir firmada fena da değil maaşım filan. ama yine de öyle 80-90k arabaya veremiyorum lan. ne yanlış var.

yemeden içmeden para mı biriktireceğiz napacağız.

asfasda ben de aynı şekildeyim şu an, maaşım fena değil eşiminki baya iyi, otobüse binerken düşünücez nerdeyse aklım almıyor noluyor sdsf
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Pederler 30-35k arası araba almak istiyorlar.

Şehiriçinde kullanacaklar, küçük bir yerde yaşıyorlar.

Dizel olursa güzel olur (olmazsa da no problem), otomatik vites lazım değil.

Tavsiyelerinize açığız...

focus hb yapıştırın gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Pederler 30-35k arası araba almak istiyorlar.

hani 2 kisi diyorlarsa..

o fiyata 2014 15 cikisli dusuk kilometreli..
citroen c elyse c1
dacialar
fiat linea -punto
ford fiesta 1.25
hyundai i10 i20
kia rio
opel corsa 1.2 1.3
pejo muhtelif 208 301
reno symbol
seat ibiza
35 in altinda 2014 ve ustu cikisli 589 araba bulundu diyor sahibinden..
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

asfasda ben de aynı şekildeyim şu an, maaşım fena değil eşiminki baya iyi, otobüse binerken düşünücez nerdeyse aklım almıyor noluyor sdsf

abi cigere mundar demeyeceksiniz..su anda 80 90 gordugunuz arabalarin segmenti 1 sene once 65 70
ondan onceki sene de 45 50 filandi..alanlarin cogu o zaman almis etmis durumda..ha genelde elindeki arabayi sat yenisini al oluyor..

hemen sifir arabaya girmeyeceksiniz..

alin mesela bende tiyo..

linko..

lancia delta..lancia tr de satisi birakti diye ucuz ama arabalar guzel..motoru su bu oldugu gibi fiat parca bulma sorunu da yok..dusuk kilometrelisi bulunabiliyor..araba da uber igrenc degil..aile arabasi tuplusu de var dizeli de var..50 nin altina alabileceginiz araclar..
Sosyal ağlarda paylaş

@vivavale

insignia pahalı geliyor maalesef

suv düşünür müyüm? düşünürüm, düşünüyorum hatta.

@paramecium

benim km çok az olacak, dediğim gibi haftasonu bi yere gidersek, bi de senede 2 tatil falan. o yüzden benzinli olması ve optimumdan biraz fazla yakması dert değil.

@barbu bizimki "eve paramız yetmiyor o zaman ne neden saçmalamayalım" salaklığı. bayaa zorlayarak çıktık bu değere, biraz üstü için böbreği bırakmam gerek.

suzuki nasıl bu arada, vitara?
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

Liebe said:

abi cigere mundar demeyeceksiniz..su anda 80 90 gordugunuz arabalarin segmenti 1 sene once 65 70
ondan onceki sene de 45 50 filandi..alanlarin cogu o zaman almis etmis durumda..ha genelde elindeki arabayi sat yenisini al oluyor..

hemen sifir arabaya girmeyeceksiniz..

alin mesela bende tiyo..

linko..

lancia delta..lancia tr de satisi birakti diye ucuz ama arabalar guzel..motoru su bu oldugu gibi fiat parca bulma sorunu da yok..dusuk kilometrelisi bulunabiliyor..araba da uber igrenc degil..aile arabasi tuplusu de var dizeli de var..50 nin altina alabileceginiz araclar..

yok abi ya bir müddet arabasız yaşamayı düşünüyorum, ikimiz de işimize servisle gidip geliyoruz, gerektiğinde kayınpederin i20 var alıp geziyorum onunla. zaten o i20 ile gezerken bile tedirginim çok güvenli bir araba değil diye, iyice gidip lancia mancia alıp da dolaşmam dışarda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...