estemanprime Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Beyler nereye açacagımı bilemedim kusura bakmayın :) Klanımız iki gün önce kurulmuştur.Lider ben olmak üzere yardımcım olarak iki tane kuzenim ilgilenmektedir. Sizlerinde güvenilir saygılı kalıcı dostların katılımıyla en az 10 kişilik kemik kadromuz oluştuğu takdirde kesintisiz olarak savaşlarımıza başlayacağız. *Bağış vardır.Savaşlarda isteğe göre asker çıkarılır.. *Savaşlarda başarı gösteren arkadaşlarımıza rütbe verilir. *Klanımızın yaş ortalaması 20-21'dir. Kalıcı,emektar,güvenilir saygılı bütün kardeşlerimize kapımız açıktır :) İstek atarken paticik yazmanız yeterli bizim için. NOEXCUSES #YLLCL9VC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 burdan gelen olursa yaş ortalaması 40lara çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 buradan kimse gitmeyeceği için ortalama değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estemanprime Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 niye hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 buradan pek oynayan çıkmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estemanprime Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Anladım.Şansımızı deniyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Ben oynuyorum da eskisi gibi girmiyorum. Ekşisözlük klanındayım. Full th 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Türk klanında drama bitmez, ben yabancı amca ve teyzelerle oynuyorum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estemanprime Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Yok hocam gayet saygılı ve düzgün kişilerden oluşuyor.En dikkat ettiğimiz yönlerden biri de budur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 imamizer said: buradan pek oynayan çıkmaz çünkü. cetelemizi tututo sanki operamin prima donna'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 1 sene önce bıraktım level 100 mü neydim. kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 valla bende halen yüklü de 6-7 aydır girmedim hiç. ondan önce de altınları toplayıp çıkıyodum:) bende 100küsür lvlim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 ben de oynuyorum imamizer haksız çıktı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar