Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek dış parazit damlası

Lectre

Öne çıkan mesajlar

İnternette bakınıyorum vet biraz pahalı fiyat verdi damlalarada, kaşınmaya vsde başladı odincim, max biocide diye bir damla var ucuz ve bitkisel diyor çok yorum bulamadım açıkcası aramanın gücünede inanmadım

Önereceğiniz bir ürün var mı şimdi sipariş edicem direk ama?

biraz acele oldu konu birde ayrı konu açtım görülsün diye sori.
Sosyal ağlarda paylaş

Stronghold minnoşun pirelerini baya yoketti ama leyla dışarı kaçıp durduğundan onda kökünü kurutamadı pire miktarı çok artınca. Bence ne idüğü belirsiz damlalardan yapma, özünde bildiğin zehir çünkü. En azından denetimli/dozajlı zehir olsun ki ilaç diyebilelim
Sosyal ağlarda paylaş

Bana geçmesinden korkmuyorum abi bugün ağladı falan çok kaşındı, golden kırması fotoları var altta odin başlığında.

Dayanamadım veterinerden geliyoruz şimdi dış parazit damlası iç parazit tableti yapıldı yarına bir şeyi kalmaz dedi vet ama bundan sonra kendim alıcam, şimdi sipariş versem 2 gün daha acı çekecekti hayvan kıyamadık ailecek.

Daha aşıları yapılacak bakalım hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler süpermen ^^

tavuklu mamadan olduğunu sanmıyorum damlaları vs oldu bakalım devam ederse mamayı değiştiririm zaten direk çok güvenemedim mamaya ama yavru maması bunu bulabildim hastaydı vs aldım direk.

vet ev yemeği vermeyin dedi ama arada vereyim mi tavuktur ettir? sebze falan yemez heralde etçil hayvan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...