Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 İnternette bakınıyorum vet biraz pahalı fiyat verdi damlalarada, kaşınmaya vsde başladı odincim, max biocide diye bir damla var ucuz ve bitkisel diyor çok yorum bulamadım açıkcası aramanın gücünede inanmadım Önereceğiniz bir ürün var mı şimdi sipariş edicem direk ama? biraz acele oldu konu birde ayrı konu açtım görülsün diye sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Stronghold minnoşun pirelerini baya yoketti ama leyla dışarı kaçıp durduğundan onda kökünü kurutamadı pire miktarı çok artınca. Bence ne idüğü belirsiz damlalardan yapma, özünde bildiğin zehir çünkü. En azından denetimli/dozajlı zehir olsun ki ilaç diyebilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 frontline iyidir köpeği yeni aldıysan vete iğne yaptırt içini de döksün heyvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 damla 50tl den başlıyor yamulmuyorsam vetlerde kg a göre değişiyor dikkat et ucuza kaçıp ufak köpek damlası yapmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 yok yavru zaten dış paraziti sipariş geçip iç paraziti vete yaptırmayı düşünüyorum, iç parazit tablet sanırım yediriyorlar değil mi? öyle dediler yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 frontline göremedim nette hiç :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 10 kilo köpek için olan strongholdu 40a aldım ben, iki kediye paylaştırıcam 6kg'ya 4kg şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 iğnesi var daha ucuz ve etkili hapı kusabiliyorlar falan /frontline bayadır yok herhalde ya ortam saçma sapan çakma markalara kaldı ''provet fipronil'' varmış dolapta benim şimdi baktım burda ucuza çakmasını yapıp aynı fiyata bize çakıyorlar malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 stronghold da iyidir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 marka model ne köpeğin ? biti piresi insana geçmiyor bu arada rahat ol yazık tabii hayvana kurtulsun bir an önce o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Bana geçmesinden korkmuyorum abi bugün ağladı falan çok kaşındı, golden kırması fotoları var altta odin başlığında. Dayanamadım veterinerden geliyoruz şimdi dış parazit damlası iç parazit tableti yapıldı yarına bir şeyi kalmaz dedi vet ama bundan sonra kendim alıcam, şimdi sipariş versem 2 gün daha acı çekecekti hayvan kıyamadık ailecek. Daha aşıları yapılacak bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 golden larda deri alerjisi çok görülür kaşınmaya devam ederse tavuklu mamayı kes, kuzu ördek balıklı falan vericeksin çok sık yıkama, ayda 1 max yeter şampuan da alerji yapabilir vs vet teşhisi koyar zaten alerji falan varsa kolay gelsin ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 teşekkürler süpermen ^^ tavuklu mamadan olduğunu sanmıyorum damlaları vs oldu bakalım devam ederse mamayı değiştiririm zaten direk çok güvenemedim mamaya ama yavru maması bunu bulabildim hastaydı vs aldım direk. vet ev yemeği vermeyin dedi ama arada vereyim mi tavuktur ettir? sebze falan yemez heralde etçil hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 verme kuru mama go go go dişleri döktü mü ? dökmemiştir daha herhalde ?! diş ipi al bi tane bol bol çekiştirmece oynarsınız lapır lapır eline gelir o süt dişleri off çooook işin var daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 vericeksen ödül olarak böyle süper bişey yaptığında falan yoğurt ver yoğurt candır , bi de deliriyorlar kulakları falan bulanıyor yiycem diye salakların ehuehue gerçi o çok ödüle girmez ama özel zamanlarda verebilirsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar