bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Sıfır, kutusu açıldı denendi, paketlenip dolaba kondu. Kutu içeriği kutusu bilmemneyi her şeyi tam. 600TL'ydi en son türkiyede. 250TL'ye veriyorum pazarlık falan yapmayın pls. Çok güzel kulaklık valla rengi hariç. Rengi fıstık yeşili. Eğer timsah avcısı/asistan ayakkabısı giyiyorsanız çok güzel uyum sağlayacaktır. http://www.sennheiser.com.tr/images/product/original/momentumonear_green_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 http://urun.n11.com/kulaklik/sennheiser-momentum-on-ear-samba-seri-sonu-urun-P116629771?cid=604001&gclid=CjwKEAjwzN27BRDFn9aAwLmH2yISJABWuEXcCtQr2Vnj1Uz0P-57JvM6iBwf9TyvyPW4wUZ3-x_N_xoCgAjw_wcB&gclsrc=aw.ds bu rengi çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 asker yeşiliydi zaten o, fıstık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 forum dışına satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 yok forum içine satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 güzelmiş, kaçırdık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Off sarılı olan harikaymış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 bonuSimo said: Sıfır, kutusu açıldı denendi, paketlenip dolaba kondu. Kutu içeriği kutusu bilmemneyi her şeyi tam. 600TL'ydi en son türkiyede. 250TL'ye veriyorum pazarlık falan yapmayın pls. Çok güzel kulaklık valla rengi hariç. Rengi fıstık yeşili. Eğer timsah avcısı/asistan ayakkabısı giyiyorsanız çok güzel uyum sağlayacaktır. http://www.sennheiser.com.tr/images/product/original/momentumonear_green_01.jpg Paticikte ilan acip 25 dakika sonra satiyorsan kendinde bir sorun aramalisin bence. (Bu kulakligi 250ye yar etmem... Param olsam 300 teklif ederdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 3 dakikada satıldı ben geç yazdım. 23:59'da gelmiş mesaj ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Ben 300TL tirink verirdim kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Rengi de guzelmis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 295'e varmış burda sıfır https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-sennheiser-momentum-on-ear-sifir-232677595/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ilan tarihi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 satılmadı demekki 30 gün sürüyo ilanlar manuel olarak koyuyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ne bilim mesaj falan atın alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ne atarlanıon, komiğime gitti sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 elim ayağım titriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar