Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://dlx.gamespot.com/dl.html?id=6117579 gamespot'tan ücretsiz üye olarak indirebilirsiniz.. hani sw evreniyle fazla alakam yok ama blackrose'un tavsiye ettiği videoyu izledikten sonra ilgimi çekmişti, 431mb biraz heyvani bir boyut ama yine de bir deneyeceğim.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Abanalım hemen :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aban aban da çalışmıo link?yoksa yine ttnetin gazabına mı uğradım?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben de gamespot'tan indiremedim, fileplanet'ta kuyruğa girdim o yüzden, filaplanet'a girerseniz zaten ekranın tepesinde, kocaman spot haberi ve dl linki.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 c/p yaparsanız oluyor sanırım[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kendim ayrı sayfada tek tek kasarak başardım sıra beklemeden başladı download eheh[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben Gamespot tan 56 ile çekiyorum şu an.Üye oldum, bastım download linkien başladı sorunsuz.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oyun hakkinda biraz bilgi verseniz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 estel squad yönettiğin bir fps işte clone wars esnasında geçen, işin komiği ileride kötü olacak adamları canlandırıyorsun bir bakıma.. :) çok güzel olmuş, çok kısa sürdü ama bayağı hoşuma gitti ama alışamadım kontrollere pek. ama bayılma efekti filan süper, konuşmalar vs.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sorunsuz download için http://www.3dgamers.com/ oldukça iyi. Bu oyunu çok uzun zamandır bekliyordum bakalım nasılmış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yarısı bitti kaldı 2 saat[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Gecen gun yukledim gene. Oynuyorum, cok sevdim ben bu oyunu :) Hazir film de geliyor oyunu bitirip filmi de seyredicem kafayi yicem sonra Clone Wars'la. Hamachi den online oynamak isteyen var mi? Hic multi oynamadim bu oyunda ben daha once. Nasil oluyor, squad mi kuruyorsun? Super olur oyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 guzel oyun gercekten ama biraz eskide kaldi teske 2 sini falan yapsalar ama artik pek sw oynu cikmiyo son cikacak olanda (belki cikmistir ) cok abartilmis eskiten jedinin yildirimlariy la oyun biriliyo diye ikayetcikydik artik pulls la pitecek :P rupublic commanda da jedi medi ayaklari yok tabi multide squad yok multisi iyi deyil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Nasıl çıkmıyor ehue SW oyunundan bol birşey yok. Gerçi sonuncusu ve muhtemelen taçsız kralı (Force Unleashed) PC'ye çıkmayacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 arcane said: Nasıl çıkmıyor ehue SW oyunundan bol birşey yok. Gerçi sonuncusu ve muhtemelen taçsız kralı (Force Unleashed) PC'ye çıkmayacak :( force unleashed den baska varmi swg oynu cikcak tabi luacarst yapimi??? hem lucarst force unleashed den sonra bi daha sw oynu yapmicakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 surekli star wars oyunu yapiliyor zaten. ha, EA nasil her ay oyun cikartiyorsa, ayni sekilde her ay Star Wars oyunu ciksin istiyorsan, o ayri mesele... Lucas Arts yapmasa bile ilerde muhakkak yapan kisiler cikacaktir. Star Wars expended universe devam ediyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ala ala star wars oynu cikiyoda benmi bilmiyorum benim bilidgim en son 2005 de star wars oynu cikmisti oda battlefrond 2 di ( tabi pc ye ) ondan sonra sw oynu ciktiysa soyleyin lutfen. 2006 da bide Star Wars Empire at War: Forces of Corruption cikmis baskada hic cikmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Şu an MMO dışında yok ama devamlı çıkıyor diyebiliriz. Empire At War ve expansionı var BF2'den sonra çıkan, güzel oyunlardır. Ha bir de Lego Star Wars :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 arcane said: Şu an MMO dışında yok ama devamlı çıkıyor diyebiliriz. Empire At War ve expansionı var BF2'den sonra çıkan, güzel oyunlardır. Ha bir de Lego Star Wars :) ama onlarda 2006 da cikti 2008 yilindayiz yani surekli cikmiyo 2007 de ciktimi hic ve ya 2008 de su pc haricinde cikani saymazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&tag=search%3Bbutton&qs=star+wars#game surekli psp, wii, nds, ps3 vs oyunu yapiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 listeye baktim 2006 dan sonra pc ye hic cikmamis ve yapilmiyoda ea lucarst i satin alana kadarda hic yapilmicak pc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e her sene yapilcak diye bir kaide yok zaten. 2005 senesinde patlatmislar oyunlari, dinleniyorlar. gecmis senelere bakarsan zaten o zamanlar da ayda bir oyun cikartmiyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 lego star warslar cıktı işte en son. yalnız bu oyun cooooook guzel bir oyundur, hem fps olarak hemde starwars evrenınne tümüyle başka bir gözden bakabilmek acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ayrıca bilgisayarı kasmadığını da ilave etmek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şu oyun bildiğin başyapıtmış valla zamanında oynıyamadığıma üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar