Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Republic Commando

Sam

Öne çıkan mesajlar

http://dlx.gamespot.com/dl.html?id=6117579

gamespot'tan ücretsiz üye olarak indirebilirsiniz..

hani sw evreniyle fazla alakam yok ama blackrose'un tavsiye ettiği videoyu izledikten sonra ilgimi çekmişti, 431mb biraz heyvani bir boyut ama yine de bir deneyeceğim.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

aban aban da çalışmıo link?yoksa yine ttnetin gazabına mı uğradım?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de gamespot'tan indiremedim, fileplanet'ta kuyruğa girdim o yüzden, filaplanet'a girerseniz zaten ekranın tepesinde, kocaman spot haberi ve dl linki.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

c/p yaparsanız oluyor sanırım[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

kendim ayrı sayfada tek tek kasarak başardım sıra beklemeden başladı download eheh[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

estel squad yönettiğin bir fps işte clone wars esnasında geçen, işin komiği ileride kötü olacak adamları canlandırıyorsun bir bakıma.. :)

çok güzel olmuş, çok kısa sürdü ama bayağı hoşuma gitti ama alışamadım kontrollere pek. ama bayılma efekti filan süper, konuşmalar vs.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

yarısı bitti kaldı 2 saat[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
guzel oyun gercekten ama biraz eskide kaldi
teske 2 sini falan yapsalar ama artik pek sw oynu cikmiyo
son cikacak olanda (belki cikmistir ) cok abartilmis eskiten jedinin yildirimlariy la oyun biriliyo diye ikayetcikydik artik pulls la pitecek :P
rupublic commanda da jedi medi ayaklari yok tabi
multide squad yok multisi iyi deyil pek
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...