monoscope Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Merhaba, Vakti zamanından beri anksiyete ile boğuşuyordum, baya düzelttim kendimi kendi çabalarımla, bir tek araba kullanmak konusunda sıkıntılarım kaldı. Araba kullanmaya korkuyorum, otobanda değil de sokak,mahalle aralarında yayaların ve araçların karma olduğu alanlarda kullanmayı düşünmek bile beni geriyor.Bu hastalıkla boğuşmadan önce de bu tarz yerlerde araba kullanmaktan korkardım. Ama artık araba kullanmaya başlamam gerekiyor. Araba almam gerekecek yakın zaman içerisinde, nasıl yapsam diye düşünüyorum. Öne arkaya kamera taktırıp kafama birşey takıldığı zaman açıp izlerim falan diyorum ama bilemedim. Zaten küçük bir araba almayı düşünüyorum geniş ve uzun bir insan olmama rağmen. Nasıl yapayım sizce, kredi çekip sıfır araba almak mantıklı mıdır, hangi modelleri önerirsiniz
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 sorunun anxiety mi yoksa araç arayışı mı emin olamadım asdasd
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Bütçe vermemişsin araba önerisi bekliyorsun.
sadman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Valla ben de bilemedim sorunun ne olduğunu ama madem baya bi düzellttiysen kendini bunu da halledersin bence. Bi de sorun anxiety mi yoksa araç kullanmayı tam olarak bilmemek/reflexlerinin yavaş olması dolayısıyla paniklemen mi onu çözemedim. Bi kere işin o.....usu olunca mahallede cd takıp bangır bangır camlar açık bile gezersin. :D
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 anksiyete ise problemin endişe etmeyi bırakmalısın, al araba git kursa çok üstüne düşünme yap sadece.
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 zamanında cillop gibi araba kullanabiliyordum ya. 5-6 senedir direksiyona elimi sürmedim bu sorunlardan, tedirginim o yüzden :) bütçe olarak valla 40-50 falan diyebilirim herhalde. ikinci el araba almak istemiyor gönlüm aslında, ikinci el araba almaktan anlamamanın yanı sıra sıfırın daha bir zevkli olacağını düşündüm hep. araba önerisi istiyorum, yanında akıl fikir de verirseniz sevinirim :)
µh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 araba sürme korkusu için seanslar var, onlardan birine gitmeni tavsiye ederim.
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bence al bi ikinci el araba, çaepışan oto gibi sür alışana kadar.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ya milletin canini yakacak. gaz vermeyin suna
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 benim de götüm yemiyo araba kullanmaya, genel olarak çok dalgın bi insanım ama lazım olucak illa ki evet bol şans
µh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 10 iqlu adamlar bile kullanıyor siz haydi haydi kullanırsınız. dikkatsiz kullanmaktan korkuyorsan müzik açmayacaksan, biriyle muhabbet etmeyeceksin arabada çözülür o problem.
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 dasaaa said: araba tavsiyem uber +taksi ben arabam olmasina ragmen tamamen taksiye gectim kafam rahat park derdi yok, trafikte dur kalk derdi yok... tesekkurler bitaksi...
Öne çıkan mesajlar