Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 şimdi güncel ne var diye baktım da direkt bypass olmadan kırılmış galiba gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 NFO file: Rise.Of.The.Tomb.Raider.READNFO-CONSPIR4CY - Denuvo aslında kırılmadı. Assassin's creed II`deki gibi emulator/loop ve steam.api açığı sayesinde oynanabiliyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Tomb raider harici hepsi mantar oldu hic kurmadiysaniz.. 4 gunluk crack oldu :) World first.. ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Hadi ya ne güzel doom oynuyorduk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Dene bi dunden once yaptiysan olayi calisiyormus mus... Mus. Inside calisiyor bende cunku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 puaha ölsün fakirler (ve fakir ruhlular), denuvo reyis nasıl da yoketti yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 tomb raider gibi hepsini hallederler yavaş yavaş bi yol açtılar raider dan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 steam kapamış aktivasyonu zaten denuvoyu kıramamışlar halen. ayı gaben yüzünden adamların reput gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Bişi olmaz Kırılır yakında Kırılınca oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 kırılmayacak lan oynayacaksan git al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 inat ettim doom'a vermiyecem para sdf tomb raider ve jc3'ü summer sale'den aldıydım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 conspiracy'ninki bypass falan değil, baya baya crack ve çalışıyor. http://www.vice.com/read/hackers-have-found-a-new-weakness-in-pc-gaming-toughest-drm https://torrentfreak.com/denuvo-properly-cracked-rise-of-the-tomb-raider-first-victim-160809/ G G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Denuvo'lu bir oyun daha cracklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 DENUVO KET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bir baba oyun daha gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Duum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Her seferinde gg deno diye okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Silphatos said: kırılmayacak lan oynayacaksan git al ZAAAAA :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 faku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 insanlık bölündü düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bir oyun daha paramparçaa edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 zaaaaaaaaaa helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 durmak yok yola devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 hangi oyun o bilmiyorum ama denuvo kazanıyor. kırılamamış oyun sayısı her geçen gün artıyor. bazı oyunları kıramıyorlar, bypass ile idare ediliyor. adını unuttum çinli bir grup vardı, oranın crackçisinin dediğine göre her geçen gün daha zorlaşıyormuş. fiyatlara yansımasa sorun yok. AAA'ler 50'den 60'a çıktığında 60 verilirse 70 isterler diyordum. aynen o kafa devam ediyor. sonu yok. her oyun bir öncekinden daha exclusive, daha premium olduğunu iddia ediyor. kurumsal basında ümit yok. totalbiscuit gibi insanların sayısının artması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 mgs5 kirilan. kac sene gecti dicem ama zaten ilk ciktiginda bypass yapilmisti bu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar