spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: daverc, 28 Ocak 2005 11:42 tarihinde demiş ki: said: spawn77, 28 Ocak 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Veee WoW Un grafikleri DAOC un grafiklerinden 10000 kat daha iyidir said: spawn77, 28 Ocak 2005 11:23 tarihinde demiş ki: Oyun sistemi olarak WoW 30 kat daha üstündür said: spawn77, 28 Ocak 2005 11:23 tarihinde demiş ki: WoW sistem olarak her oyuna bin basar 10000 X 30 X 100 =30000000 kat dahaiyimis wow anlasildi Peki wowdaha uzaga iser. said: spawn77, 28 Ocak 2005 11:23 tarihinde demiş ki: Ayrıca nerenle okuyorsun o lafları Ne bu samimiyet ? Sen grafikle ilgili etraftan ornek vermissin bende kisiler ilgi alani olan yerlere dikkat ediyo dedim, ama idrak edememissin birsürüde gereksiz sey yazmissin neyse wow asmis zaten soyledigin gibi bize bisey soylemeye gerek kalmamis. Ha şunu bileydin wow Rulaz :) . Samimi olmamın nedeni Mesajımı çarpıtmış olduğunu sanmamdır. Öyle bir niyetin yoksa fazla samimiyetim için pardon sana.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 adamlar ney yapıcaklarını bılmıyorlarkı.sankı bılmıyorlar gercek dunya gıbı grafık yapmayı.ole grafık yapsalar hayda yok makınam kaldırmıyo yok 256 ekran kartı lazım napcam yok makınanın ramını 2048 yapmam lazım ne bıcım oyun yapıolar bole dıceksınız.adamlar p2 400 e kadar dusurmek ıcın grafıklerden kısmıslar we bu kadar dusuk bı durumla bu kadar guzel goruntuler elde etmek bence her yıgıdın hakkı deıl.Gırın ıstersenız bı bakın su sslerede normal grafıklerle yapılan bı oyundan daha canlı gozukmuyormu anlayın. ama suda dogru zewkler we renkler karsılastırılmaz.. [Bu mesaj Blinky tarafından 28 Ocak 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sonuçta adamlar böyle yaparak biton oyuncu kaybettlier, ben direk grafiklere bakarak yorumu koymuştum oyuna, cacık olmaz die nitekimde olmadı gerçi daocdan 30000000 kat daha iyi olabilir ama oda fazla bi fark değil :P[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_-
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 zaten oyuncular belırlerlıcek oyunun degerını. hayat hıc bellı olmaz belkı senı bıle bazı + ları ıle ıcıne cekebılır [Bu mesaj Blinky tarafından 28 Ocak 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 keske 2d yapsalardida 486 ilede wow oynayabilseydi insanlar heh.cok dusunceli bu blizzard. ps:mesaj carptirmak boyle olur[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 45 milyon dolar maliyeti oldugu soylenen oyunun grafiklerinin nesini tartisiyoruz anlamadim ben? Hersey grafikmi bazilari icin? Gidin matrix online oynayin cikinca o zaman ok?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia...
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: daverc, 28 Ocak 2005 11:56 tarihinde demiş ki: keske 2d yapsalardida 486 ilede wow oynayabilseydi insanlar heh.cok dusunceli bu blizzard. ps:mesaj carptirmak boyle olur lol :D mantıklı :P[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_-
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abı bı kere daoc la karsılastırmak ıcın bı player kıtlesıne bakman lazım.gorecegın gıbı cogu ınsanın zewkı warcraft uzerıne yogunlasıyor we bu neden le sadece amerıkada dırek 1900000 kısı damladı oyuna.daha awrupası bellı bıle deıl.sonucu sen dusun.ama soledıgım gıbı zewkler ,renkler olayı.senın zewkın o ıse dewam et
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Afterdeep, 28 Ocak 2005 11:58 tarihinde demiş ki: 45 milyon dolar maliyeti oldugu soylenen oyunun grafiklerinin nesini tartisiyoruz anlamadim ben? Hersey grafikmi bazilari icin? Gidin matrix online oynayin cikinca o zaman ok? sende git uo oyna oazaman mağdem grafik önemli değilse, adamlar 45M dolar harcamışta sanki çok uber bi oyun çıkmış otaya.[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_-
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 gorus acınız cok kısıtlı.pekı grafık dısında +larını solermısınız daocu.eger harbıden bı fark gorurusem daha ıı oldugunu anlarsam daoca geccem oyun hakkında bılgı werın hadı
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 wow un ilk gün satışı 240.000 şuanda bukadar daoc hesabı varmı acaba.[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Blinky, 28 Ocak 2005 11:59 tarihinde demiş ki: abı bı kere daoc la karsılastırmak ıcın bı player kıtlesıne bakman lazım.gorecegın gıbı cogu ınsanın zewkı warcraft uzerıne yogunlasıyor we bu neden le sadece amerıkada dırek 1900000 kısı damladı oyuna.daha awrupası bellı bıle deıl.sonucu sen dusun.ama soledıgım gıbı zewkler ,renkler olayı.senın zewkın o ıse dewam et sonucta 1900000 kişinin yarısından belkide çoğu eski zamanlardan gelen wow hayranlıklarından bu oyuna girdi, diğer bi çoğunluk kitleyse wow un tarihine güvenerek girdi, sonuç olarak 3 4 ay sonra o sayı yarıya falan inecek, millet şimdiden yavaş yavaş bırakmaya başlıyo[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_-
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya oynamadan nasıl sallıyonuz anlamadım. WoW bana göre çok über bi oyun. Şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi mmorpg. Ayrıca Grafik bi yere kadar tamam onda hemfikiriz. ama burda daoc ve wowun grafikleri karşılaştırıldı ve ona cevap yazdı bütün herkez. Okuyunda yazın lütfen :) [signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [Bu mesaj spawn77 tarafından 28 Ocak 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hala daocun grafık dısında +larını beklıyorum bneı cekcek acıklarmısınız?
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 . [Bu mesaj spawn77 tarafından 28 Ocak 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Blinky, 28 Ocak 2005 12:03 tarihinde demiş ki: gorus acınız cok kısıtlı.pekı grafık dısında +larını solermısınız daocu.eger harbıden bı fark gorurusem daha ıı oldugunu anlarsam daoca geccem oyun hakkında bılgı werın hadı 44 class wowdaki gibib sadece belli başlı classlar yok anlıcağın, rvr mantığı çok iyi gelişmiş, kişinin zewkine göre roleplay we pvp serverlarıda war.[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_-
daverc Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben wow un ilginc grafiklerini gecmisteki warcraft serisine bagli kalmak amaciyla bu sekilde yapilmis diye dusunuyorum, Sonucta WoW un reklama ihtiyaci yoktu warcraft zaten temeliydi, swg desen sw fanlari tarafindan ilgi gormemesi imkansizdi, daoc herhangibi temel uzerine oturmadi, kendi oyuncu kitlesini kendi olusturdu,torpilsiz basladi ise bi nevi, ona gorede oyuncu kitlesi basarilidir bence.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: spawn77, 28 Ocak 2005 12:07 tarihinde demiş ki: said: spawn77, 28 Ocak 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Ya oynamadan nasıl sallıyonuz anlamadım. WoW bana göre çok über bi oyun. Şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi mmorpg. Ayrıca Grafik bi yere kadar tamam onda hemfikiriz. ama burda daoc ve wowun grafikleri karşılaştırıldı ve ona cevap yazdı bütün herkez. Okuyunda yazın lütfen :) bende daocu bırakıp geçmeyi düşünüodum oyunun herbi tarafını inceledim ama daocun + ları daha fazla basınca daocda kaldım...[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_-
ufaqliq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kim ne isterse onu oynasın kardeşim. Birbiriniz psikolojik olarak wow'a çekmeye yada Daoc'a çekmeye çalışmayın. Eninde sonunda bunlar bi oyun. Benim maddi durumum el verse vede zamanım olsa ikisinide oynarım şahsen.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Mordred - Zocro [Bu mesaj ufaqliq tarafından 28 Ocak 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 class benım ıcın onemlı deıl .oyun dısında gıdıp rp ıcın bı barda takılabılıcekmıyım? trade skıllerımle eglenebılıcekmıyım.yanı pvp dısında bısey yapabılıcekmıyım.benım ıcın onemlı olan bu warsa daocdada oynarım
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: asdasd, 28 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: said: spawn77, 28 Ocak 2005 12:07 tarihinde demiş ki: said: spawn77, 28 Ocak 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Ya oynamadan nasıl sallıyonuz anlamadım. WoW bana göre çok über bi oyun. Şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi mmorpg. Ayrıca Grafik bi yere kadar tamam onda hemfikiriz. ama burda daoc ve wowun grafikleri karşılaştırıldı ve ona cevap yazdı bütün herkez. Okuyunda yazın lütfen :) bende daocu bırakıp geçmeyi düşünüodum oyunun herbi tarafını inceledim ama daocun + ları daha fazla basınca daocda kaldım... Biraz daha incele sen.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
daverc Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Ragnar, 28 Ocak 2005 12:03 tarihinde demiş ki: wow un ilk gün satışı 240.000 şuanda bukadar daoc hesabı varmı acaba. "Dark Age of Camelot®," Mythic's success is based in proprietary technology, superior game design and exemplary customer service delivered by a talented staff of more than 150 people. "Dark Age of Camelot®" is played by more than 250,000 subscribers in almost every country in the world, and has been translated into four languages. TA Associates completed a $32 million investment in Mythic, the largest ever aktif degil tabi bunlarin hepsi fakat onceki mesajimda belirttigim unsurlari goz onune almak lazim sanirim[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: ufaqliq, 28 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Kim ne isterse onu oynasın kardeşim. Birbiriniz psikolojik olarak wow'a çekmeye yada Daoc'a çekmeye çalışmayın. Eninde sonunda bunlar bi oyun. Benim maddi durumum el verse vede zamanım olsa ikisinide oynarım şahsen. ıste bu.bundan sonra kapansın bu forum.ısteyen ıstediginı yapsın.sılah dayamıcaz ya sonucta.bırı acmıs sormus sadece forumda.
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sana trade skillerinle mutluluklar ozaman, 3 senedir daoc oynuyorum we trade skill kasmadım, kasanlar war niye kendimi boşu boşuna kasiim? (süper cümle oldu) daocda olayı bitiren rvrdee kapışmak.[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_-
daverc Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Niye kapansinki, burda kisiler fikirlerini soyluyor, begenirsin veya begenmezsin , istemessende okumassin ,ilgilenmessin.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Öne çıkan mesajlar