KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Bankadaki döviz hesabımdan döviz hesabıma döviz satın alabiliyor muyum? yani euro hesabımdan dolar satın alcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 yapamadım yahu. dur bi canlı yardıma basayım o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 cok pis gecirirler diye hatirliyorum.. mesela euro hesabin var..banka onu once alistan euroyu tl ye ceviriyor..oradan bir kaciyor..sonra dolar mi alacaksin o tl yi dolar satistan sana *servis ediyor oradan da bir posta farki hissediyorsun.. duble zarar gibi birseyler oluyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 nasıl direk alım satım olmuor mu? o zaman ne gerek var direk çevirmeye iki kere sen çevir önce tl ye sora dolara gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 direk alıp satıyosun olm. ama internet bankacılığında olmayabilir tabi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ya arbitaj deniyormuş sanırım ona. o sekmeye tıklayınca: Bankamız Sermaye Piyasası İşlemleri Çerçeve Sözleşmeniz güncel değildir. Şubelerimizden sözleşmenizi güncelleyerek İnternet Şubesi'nden yatırım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. şubeye gitmek gerekçek emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Arbitraj yapcan. Çevirmeden karlı olur. Pariteye bak yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 yatırdım yatırdım çam dibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Arma said: Arbitraj yapcan. Çevirmeden karlı olur. Pariteye bak yalnız. parite derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 peki biri bana kredi faiz hesabini aciklasin ya konuta %1.11 veriyor OK ama ben faiz alirken guya bana %9 veriyor hadi buda ok peki bu %1.11 %9 dan nasil buyuk oluyor? kisa degil ornekli detayli cevap plz `agbi o aylik o gunluk faiz` aciklamasi kabledimez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 para kazanirken % 9 senelik faiz..ayde reel olarak 0.75 aliyorsun.. 1.11 de aylik faiz..borcunu oderken o aylik 1.11 den yillik 13.32 % oduyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 nasil hesaplanio peki? bide %13 u koyunda kredi hesabina bankanin verdigi aylik odeme ucretinin yarisi cikiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kredi hesabina -uzun vadeli konut kredisi- ivir zivirlar ayri hesaplaniyor.. bazilari pesinata faizi indiriyor..bazilari hayat sigortasi istiyor..bazilari dask i bizden yaptirirsan kredi faizini 0.1 indiririm vs diyor.. dosya masraflari ..bilirkisi paralari..vsvs ..ayrica giriyor.. herhangi bir bankanin web sitesinde hesaplama araclari vardir abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 mesela bu linkte.. bir suru farkli alternatif goreceksin..birinin faizi birinin odemesi birinin bilmemnesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ne demek istediğini anlamadım ya. aylık 1.1% ile yıllık 9% u mu kıyasladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 şu an baktım da 90k yı 12 ayda ödersen 99k ödetiyorlar (45k yı 6 ayda ödersen) x2 = 47,5kx2= 95k bölerek kredi almak daha mantıklı sanki o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 linkleri bende biliorm baskanlar, o verilen oranlara gore bisiler hesapliolar. onu ogrenmek istiyorum. Evet bingildak, neden biri gunluk neden biri yillik neden biri aylik veriliyor? ayrica yillik %1.11 diyelim tamam nasi hesapliyoruz? detayli math plizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 tam olarak ne demek istediğini anlamadım önceden dediğim gibi. sanki senin aklın yıllık faiz gelir oranıyla, aylık kredi faiz oranını karıştırıyorsun gibi geldi. sen paranı faize yatırdığında sana verdiği 10-11% oran yıllık üzerinden veriliyor. konut kredi için ödediğin faiz oranı aylık yani x12 yapacaksın yıllık neye denk geldiğini görmek için. 600K için 6 aylık konut kredisi alırsan aylık %1,19 oranı ile toplamda 21.588 TL faiz ödüyorsun. yıla vurduğunda 14% faiz bedeli ödüyorsun bankaya. süreyi uzatırsan, atıyorum 5 yıl yapalım: 600K için 10 yılda 242.892 TL faiz ödüyorsun. bu parayı faize yatırsan, aylık neti aşağı yukarı 0,83% net getirisi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 karistirmak degilde hic anlamiyorum diyelim misal 1.11 faiz orani diyor, konut kredisi 150k ya 207k geri odemesi var 5 yillik 3450 gibi bir odemesi var aylik ben neyle carparsam carpayim bu degere ulasamiyorum. misal dedigin gibi yapsak 1665 gibi bir rakam cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar