Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitmez bu oyun...[vice city]

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

oyunun görevlerini bitirdim öylesine dolaşıyorum unique jumpları falan yapıyorum. bi ara stadın önünden geçtim. ANA! stadın kapısı açık.daldım içeriye.beni siyah bi arabaya bindirdiler. sonra bi baktım çekpoyintleri toplamaya uğraşıyorum.etraftan arabalar geliyo (yaklaşık 30 tane) çarparak beni engellemeye çalışıyolar. çekpoyint kazandıkça bana verilen zaman artıyo. zaman 1 dk olduğunda elime 1000$ tutuşturup postaladılar beni dışarı.neyse ben çekpoyint toplamanın gazından kurtulduğumda niye bu kapı açıldı ki birdenbire dedim. sonra kapının üzerindeki tabelaya baktım. tabelada dirt racing var. yani motorsikletle çekpoyintleri topluyoruz ama ne biçim zevkli.sonra tabelanın altındaki yazıya ilişti gözüm."This night at 8". ben allah allah nidalarıyla.......neyse ya fazla uzun oldu. her gün saat 8 de stadın kapıları açık oluyo. 4 çeşit (3 de olabilir) yarış türü var sanırım. ama çok zevkliler bi deneyin.

P.s.: Üzgünüm dis.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Sosyal ağlarda paylaş

Oh be bitirdim oyunu sonunda.
Son demo çok güzel. Üzüldüm ama tommy e yazık ettiler çocuğa ama hepsine dersini verdi.
Hele merdivende otururken masum masum içim parçalandı :(

Oyunu bitirdim çoğu şirketin görevinide bitirdim.Şimdi şirket arıyorum her yeri satın alımaya başladım :)[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

niye demiş ki onu anlamadım??? yani bitirdim diye hava atmasın boşuna.[hline]Morpheus'tan özlü sözler:
No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for?
I believe it is our fate to be here. It is our
destiny. I believe this night holds for each and
everyone of us the very meaning of our lives.

Sosyal ağlarda paylaş

Film şirketi, malibu disco, taksi şirketi, basımhane, dondurmacı, liman işletmesi, striptiz clubu haricinde bildiğiniz satın alınıp görevleri tamamlanacak yer var mı?

ayrıca su pizza görevini de anlamadım yani müşteriye pizzayı götürüncü nasıl teslim ediliyor angut angut suratına bakıyo müşteri.
Sosyal ağlarda paylaş

evet diğer şehirde bir kurukafa işareti cıkıyor oraya gidiceksin o kızı alıp gelmeni istiyorlar görevde. ama vercetti estate ile ilgili bi görev değil zaten bitirdiysen estate i kapının önünde max 5000 dolarlık bir yer cıkıyor sanırım saniye de 1 dolar yükseliyor arada gidip haracını alıyosun işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

Wanted daha bölüm yok o öyle kalıyor birşey söylemiyor.
Mercedes in çok güzel muamele yaptığını çok güzel karı olduğunu söylüyor.

Ayrıca ben oyunu bitirdim çok uzun zaman geçti zırt pırt telefon geliyor tebrik ediyorlar beni sarhos arıyor.
Çok ilerde ben
biri arıyor Oyun yapımcılarından Jam bilmemneyi istiyor. Öyle biri yok diyor
lanet olsun diye bağrıyor
siktir git çekiyor kapatıyor.
Ama bende türkçe :) öyle yazıyor ne kadar doğru bilemiicem[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe yamaları nerden indiriyonuz ki?[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

gta3 için vardı da vice city için de mi çıkardılar bunlar?[hline]Morpheus'tan özlü sözler:
No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for?
I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...