calimero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Ragefreakyo said: yaklaşık 5 dakikadır espri olarak mı yoksa ciddi mi "hekşat" yazdıgını irdeledim ve ciddi yazdıgına karar verdim kardeş yanlış irdelemişsin kardeş
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 e-sport değil e-sports olması gerekmez mi bir de.
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 xantares ile beraber oynadım, aim'i falan cidden harika bebenin. ama yazılan tüm o eksileri tekrar etmeme gerek yok sanırım. acilen kendini kişisel olarak geliştirmesi lazım. ss'in de taktiklerini geliştirmesi gerekiyor.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Tek cs oynuyolarsa şuan s takısı gelmese de olur.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 gaming alanında ingilizce bilmek şart yalnız, 7 saat cs oynıcagını 3 saat ingilizce ögrensin direkt avrupa takımı gogogo, bi futbolla aynı şey değil. sadece türk takımında oynayarak bir şey kazanamazsın dotada çin takımında oynamak için çince ögrenenler bile var.
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 işte yol göstereni edeni yok demek ki abi. bir de 7 saat oynamama lüksü yok şu an. muhtemelen baskı vardır. baskı yoksa bile kendisi oyun oynamaktan başka bir şey yapmaması gerektiğine inanıyordur büyük ihtimalle. yalan olur yani. bi de tr içerisinde rahatlar şuan, gelen giden türk takımlarının hepsini tokatlıyolar zaten.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Kendi tier larındaki(bence t3) takımları da alıyorlar, önemli olan sonraki tier a geeçbilmek, lan turnuvalarına katılmak.
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 oynasana.com varken falan cod takımları gidiyordu ya bizden yurtdışına. mym ile oynayıp geliyolardı filan. yok artık öyle şeyler, espor çoh bozdu.
S-H Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 dreagloth said: Kendi tier larındaki(bence t3) takımları da alıyorlar, önemli olan sonraki tier a geeçbilmek, lan turnuvalarına katılmak. geçenlerde bi lan turnuvasına katıldılar diye biliyorum. http://www.hltv.org/?pageid=82&eventid=2059 şu yanlış hatırlamadıysam.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Merak edip açtım elemanın bi kaç videosunu izledim. Bullshit geçiniz. Eski cs'ci olarak meydan bunlara mı kalmış dedim :(
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Bunlar ne kadar para kazanıyorlar? Max. 10 sene oynadıktan sonra aralarından bir iki tanesi hariç hepsi işsiz güçsüz kalacak; onu kompanse edecek kadar gelirleri var mı?
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bunları bilmemde loldekiler 4 ayda falan ligde 21k tl kazanıyolar+takım maaşı+sponsor bla bla
calimero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 http://www.dingit.tv/Kinguin_net russian'larla maç var.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Ucc world championship te space finalde şu anda. İlk eli 11-0'dan çevirdiler. İkinci eli muhtemelen verecekler. İzlanda maçı gg zaten bakmak isteyen hltv'den bakabilir. Diğer başlıkta tartışılıyormus zaten sorry :)
Öne çıkan mesajlar