senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 bende 1999 model peugeot 306 var bunun teybi kasetli ve aux yok ben bunu aux'u olan mp3 calabilen bir model ile degistirmek istiyorum teybini iki sorum var 1 bu islemi tek basima yapabilir miyim? yoksa servisin mi yapmasi lazim 2 benim arabaya uygun teyb modellerini nasil bulabilirim, kendi icinde ne tur standartlari var, ne diye aratmam lazim internette? tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 oto teyp diye arat bulursun eski soketle yeni teyibin soketi aynı olmayabilir o yüzden 50 lira verir 15dk da bi oto elektrikçiye taktırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Bende vardi 2001 306 teyp aynidir. Simdi seninkinde direksiyondan kumanda varsa ya soket donusturucu alcan ya da kullanmayacan. Ama teybi degistirmek cok kolay, on konsol plastigi gecmeliydi yanilmiyosam. Sok onu , teybin iki yanindan uzun metal bir parca ile ittir, teyp cikar, gelecek olan teybi tak ayni sokete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 gerek yok yan kumandayi kullanmaya okey standart bi teyp alip kendim takmaya calisayim o zaman soketler uyusmazsa elektronikciye gotururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Ya 97-2002 306 head unit universal socket falan diye ara ebayde cikar Kullan arabanin kullanirini da ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ototeypciye gidersen ve orda alirsan rn ucuz 100 liraya satar 50-70 de iscilik ister. gidip 50 liraya piranha falan alip adama oyle gidersen 50 lira iscilige hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Navitech mi ne aldım o civara işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Laleli ye parket 2 gece. Onlar senin icin sökerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Selam, Çok rahat yaparsın, sıkıntı olmaz. Dönüştürücüler ucuz, el alıştığı için arıyor insan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 306 da ne iyi arabaydi ya. Tas gibi. Gti'ni falan bulursan hala is yapar. Temiz kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Araba en uzun yolculugunu yeni yapıcak, istanbul izmir olarak :) Sağlm mı görcez, gerçi daha 100bin de araba az daha ömrü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 100bin hiçbişey degil ya, hiçbişeyi begenmeyen beyaz yakalı hastalıgı 100bin deki arabayı begenmemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar