Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 HP pavilion g6 kullanıyorum. her zaman f11 deki recovery ile yaptım kurtarma işlemlerimi. dün değil önceki akşam windows 10 update yaptı güncelleştir ve kapat dedim bilgisayarı kapattım ertesi sabah açtım güncelleştirmeler yapılandırılıyor kapatmayın bilgisayarınızı dedi. bakkala gittim geldim mavi ekran vermiş : ( sembolu vardı. neyse restart attım otomatik başlangıç düzeltme başladı ondan sonra Disk hataları ayıklanıyor lütfen bekleyiniz dedi. bi saat falan bekledim tekrar mavi ekran verdi restart attı. HDD testlerini yaptım Short DST ile Long DST checklerin ikiside fail. komple harddisk patlamış. Soru - 1 : Bu harddiski toparlayabilme ihtimalim var mı? Gittim harddisk aldım. windowz kurdum falan ama patates yani. Şimdi ben bişeyi merak ediyorum. Bu laptopu aldığım zaman D bölümü recovery olarak geliyo içinde sıfır windows fabrika ayarları falan var. Soru - 2 : HP ile görüşsem abi böyle böyle harddisk patladı bana bi recovery ayarlayın desem bi güzellik yaparlar mı veya ben internetten HP için windows 8 recovery gibi bişey indirebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 harddisk alıp, win 8 kurup, baŞka bi pc den senin modelin driverlarını indirip kursan yetmiyo mu recovery de gelen özel programlar mı var? ben aynıları sitesinde de yayınlanıyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Fransuxa said: Soru - 2 : HP ile görüşsem abi böyle böyle harddisk patladı bana bi recovery ayarlayın desem bi güzellik yaparlar mı veya ben internetten HP için windows 8 recovery gibi bişey indirebilirmiyim? parasi neyse verip aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Pordakal said: harddisk alıp, win 8 kurup, baŞka bi pc den senin modelin driverlarını indirip kursan yetmiyo mu recovery de gelen özel programlar mı var? ben aynıları sitesinde de yayınlanıyo diye biliyorum abi cd keyim falan hiçbişeyim yok içinde yüklü olarak geldiği için nereden öğrenebilirim peki ben cd keyimi indirip yükleyeyim win8 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Ilk olarak youtube a yaz.how to find windows 8 cd key diye. Programlar cikiyo makinadaki tum serialleri gosteren (office dahil). Ben ssd ye kurulum yaparken oyle bulup yapmistim Simdi telefondan zor olur bulup vermek. Patiden bile yardimci cikar hatta. Beyler bi el atalim. Arkadas cd keyleri bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Buyurun, malwaresiz tertemiz. CD key bulma programı. http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 sıkıntılı harddiskini external olarak takıp D bölümünü imaj olarak almayı denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 sıkıntılı harddiske windowsu kuramıyorum diye diskparttan komple bütün diske clean çektim. o yüzden çok zor artık öyle bişey yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 abi bide kafamı kurcalayan ekstra bi soru var ne zamandır. yeni başka bi konu açmayayım hazır yazıyoken buraya. şimdi bu pc nin harici ekran kartı ati. ben bunu gt840m ile değiştirmek istiyorum desem satın alıp değiştirebilirmiyim? biliyorum slotunu sökmesini takmasını falan ama uyarmı uymazmı veya şuradan satın alabilirsin diye yardımcı olabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Eğer AMD ekran kartın MXM slot olarak takılı ise , onu Başka bir MXM Card ile değiştirebilirsin. Nvidia veya AMD farketmez. Burada Bios nasıl hareket eder belirsiz. Bazı Bioslar algılamıyor bile yeni ekran kartını. Makine hiç açmıyor. Burada şansın 50 ye 50. Eğer anakarta lehimli ise imkansız. Ama teorik olarak gene yapabilirsin. Aynı pin ve pin çıkışlarına sahip bir Nvidia ekran kartı bulursan. Da dediğim gibi teorik olarak sadece. Uzayda yaşanabilir gezegen bulunma ihtimali daha yüksek. Ekran kartını değiştirip ne yapacağın ki, git yeni laptop al daha iyi. Veya çıkan laptop a takılan ayrı ekran kartı cihazları var onlardan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 abi aynı birebir özellikler 8 ram 2.6 4 çekirdek işlemcili lenovo bilgisayar GT840M ekran kartı olan laptop ultra da oynarken ben good da zor oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 dst testlerini ne ile yaptın? hdd seagate ise seatools kullan bootable dos iso oluşturup. o şekilde kurtarmıştım diski ben bi kere. long dst test başarısız olunca, hata veren sectorleri falan fixliyor. gerçi direk formatladıysan bu opsiyon yalan olmuş. format attıysan r-studio ile dosyaların %1'ini falan kurtarabilirsin belki. hp ile gelen recovery programlarını falan da salla ya. ben direk siliyorum onları gereksiz yer kaplıyor. windowsun recovery ayarları yeterli. windows cd keyini de laptop ile gelen kitapçıklardan falan bulabilirsin anca. ben de salak gibi değiştirmedim diski geçen bi baktım hdtune'da 5000 unstable sector falan gözüküyor dsdfg, iki gün sonra disk SMART hatası verdi, 3tb disk toptan mefta oldu. daha da seagate almıyorum. resmen garantisi bitince bozulacak şekilde ayarlamışlar MTBF'i zaten bi hdd marka benchmark makalesi vardı en leşleri seagate idi. 5-6 senelik WD disk var hala taş gibi. 840M'de takma ayrıca en az 850-860M falan hangisi uyumluysa ondan tak yoksa uğraşa değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar