Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 AL ARKADAŞLARIN SENİN OLSUN. HEPİMİZİN KIZLI SOSYAL HAYATI VAR TAMAM MI? oh wai.. Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 reklam yapayim derken is ibnelige geldi sunu koyayim da komikli sakali mesaj oldugu belli olsun banci geliyo https://news.artnet.com/wp-content/news-upload/2015/06/pa-equality-watch-rainbow-flag.png Alıntıla
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 feverfeverray said: hayır ben koşarak uzaklaşmayacağım. ibnelikse ben de ibnelik yaparım sıkıntı yok. koca koca adamlar olarak herkes sınırını bilsin sadece başka bir şey istemiyorum. Sorun su. O disarda mazlum sessiz sakin koca adamlar bu foruma girdigi teenager idiot oluyo. Bence konuyu di ye havale et. Sonra bak nasi guzellesicek buralar. Alıntıla
di Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Seele ve yancilari kim daha gerizekali yarisina tutusmus resmen. Popcorn'lari hazirlayin, yemek donusu banfest var. Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Bu eleman niye zorluyo bu kadar ya Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 of bir süredir forumda drama yakalayamıyordum Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 pordakalın asıl nicki neydi? Alıntıla
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ben küfür ettiği için şikayet ettim siz de edin ş*şman banlansın Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 13.sayfa seele yuzunden bi negatif bitmisti de neyse ki 14de keyiflendik. Alıntıla
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 aaaa fever ilgi barın dolunca direk tribe geçmişsin kandırdın yine bizi Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 di'yi uğraştırdım yemek vakti ya. küçük bir açıklama yapmak istiyorum, reklam falan yaptığım yok. yayın mayın da yapmıyorum artık zaten daha önce söylemiştim. benimle her şekilde şakalaşabilirsiniz sınırı olduğu sürece. ama facebook linki burada var, e fotoğraflar da orada var o nedenle foruma taşıyabiliriz bence gibi bir ideoloji içine girmeyelim rica ediyorum. facebook'ta olmasının bir sebebi var. orada dursun. paticik'e giriş yapan tek bireyler bizler değiliz. attığım facebook kişisel facebookum bile değil bu arada. kişisel olanını bulmak zor değil evet. mahremiyet parantezim oldukça geniş. benim fotoğraflarımı görmüş olmanız beni rahatsız etmiyor. buraya taşınmasın. Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 iyi uçuşlar alaman prens, tavuk dürümler seninle olsun. @op : adamın yaptığı öküzlük fakat sene 2016, mahremiyet arıyorsan fotoğrafları public yapmayacaksın. eğer private yapmazsan insanlar o fotolara bakar, öküzü bilgisayarına da kaydeder, senin rızan olmadan istediği yere de koyar çünkü facebook çünkü sosyal medya çünkü internet. özelinizi oraya buraya koymasınlar istiyorsanız "set : private" Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Abi kız haklı. Neyse mesaj silinmiş zaten, devam edelim tadımız kaçmasın. Selam. Alıntıla
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 AHAHAHAHH NE AMSALAK BİR TOPLULUĞUZ YA http://i.imgur.com/sU53SJJ.jpg Alıntıla
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Aluriel said: pordakalın asıl nicki neydi? ben sordum cevaplamadı, kablim kırıldı Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 dur kenshin gelişine gideceksin şimdi hahahaha Alıntıla
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 göte göt dedim nabayım dayanamadım Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 forumda gizli kalayım, rules of internet üzerinden yürüyeyim gibi bir kaygım yok benim. yayıncıydım abi ben zaten, hangi fotoğrafın mahremiyeti? buraya koyduğum link de zaten fark ettiyseniz eğer 'fan page' minvalinde bir şey. ha oradan gidip kişisel olanı bulabiliyor olmanız, zaten temel atıcı link forumda vardı savunmasını haklı çıkarmıyor. Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 @kenshin Kimse reddetmiyor ki zaten ne olduğunu Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 herkes gergin. collateral damage korkusu sardi Alıntıla
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 abla tamam yakma kendini sakince yok ol kayıplara karış Alıntıla
photographer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Yemek saati demiş. Manevi duygularımıza saldırıyorlar! OROŞLOYOZ OLM HÖPÖMÖZ!!! Alıntıla
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 KenshinHimura said: AHAHAHAHH NE AMSALAK BİR TOPLULUĞUZ YA http://i.imgur.com/sU53SJJ.jpg HAHAHAHAHAHAHAHA Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 gitmeyeceğim bir yere olum. ayılar aralarına insan kabul etmeyi öğrenecek. madem süper aileyiz biz paticiğiz diyorsunuz o zaman aranızdaki insanlara da sizden biri gibi davranmayı öğrenin. sevmek zorunda değilsiniz, saygı duyun. ben en son forum kullandığımda 11 yaşındaydım. ve oradaki arkadaşlarımla hala görüşüyorum, düğünlerine falan gittim. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.