Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 kadin dedigin balik etli olur, hosgeldin Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ya bir şey diyeceğim bakın, ağzıma sıçtınız hala sizle beraber goygoy yapmaya çalışıyorum. kıllı mıllı adamlarsınız stalklamayın mı dedim ben size, herkesin stalkına kimse karışamaz ki zaten? isteyin linkleri ben vereyim. facebooktan ekleşelim benim için sıkıntı yok. de forumun ortasına atıyorsunuz zkik askfm hesabını, 11 yaş (circa) grubuyla, benim de ergenliğimin etkisi ile ortaya çıkan çok çirkin şeyler var. benim eniştem polis minvalinde cevaplar var yani hoş değil. neticede başlığa biz yazıyoruz sadece ama foruma dışardan gelen de okuyabiliyor burayı. stalklamanın keyfine varın tabii ki. çok güzeldir stalklamak. ben yapmıyo muyum, yapıyorum. şişko diyosunuz ona da ok, ki ben zaten hiçbir zaman reddetmedim bunu. şu foruma geldiğimden beri klavyem eskidi. rica edicem bana 20 kelime ve üzeri post attırmayın artık. çay ısmarlıyor musunuz şimdi, ne yapalım? Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 abi negzel insan iste ya.. Alıntıla
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 vay ayılar 13 sayfa ne yazdınız. Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 arkadaslarini buldum. sag altaknin gideri var gibi ya. bilemedim. https://i.hizliresim.com/YbNG8A.png Alıntıla
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 hala mı selamlasıyorsunuz Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 atip tutmus ahali iste..herkes braadi pittt herkess gorc kluunii ya..nan cogunuzun ergenlik postlari hala su forumun derinlerinde bir yerlerinde cogunuz gorseniz utanirsiniz ..milletinkiyle dalga gececeginize.. Alıntıla
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Seele said: arkadaslarini buldum. sag altaknin gideri var gibi ya. bilemedim. https://i.hizliresim.com/YbNG8A.png https://galeri12.uludagsozluk.com/518/sussana-gerizekal%C4%B1-k%C4%B1z-a%C4%9Fl%C4%B1yor-%C5%9Fu-an_681164.jpg Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 feverfeverray said: https://www.facebook.com/jedismuggler/ alın bunu da alın afişe edin beni iyice. insan içine çıkamıyım. HEMEN EKLEYECEGIM! Alıntıla
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 olm rahatsız mısınız? gelip selam diyen kızın hayatını didiklemek nedir? Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ya cidden küfürü basacağım şimdi. hasta mısın abi sen? hadi ben ok, arkadaşlarımın fotoğrafını niye koyuyorsun insanların özel hayatına niye parmak atıyorsun olum? nasıl bir hayat yaşadın ya. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 klasiğinize sıçayım ya, bokunu çıkarıyorsunuz şakanın gerçekten. Alıntıla
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 BANN'LATMAYA AZ KALDI DOKTORUM NERDEEAA Alıntıla
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Biride seelenin faceden ailesiyle arkadaslariyla cekindigi fotolari koysunda bizde gideri olanlari ayiklayip yuruyelim. Evet bekliyoruz forum olarak. Yada seele sen cik kendin koy Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 feverfeverray said: klasiğinize sıçayım ya, bokunu çıkarıyorsunuz şakanın gerçekten. benim üzerimden yürümek yetmedi mi bir yerde neden o fotoğraftaki 4 kişinin dünyadan haberi yokken forumda afişe oluyorlar, zorundalar mı buna maruz kalmak? boyle sakali komikli baslayinca sen saka sandin da, degil iste. paticik klasigi dedigim bu hayvanlik ve senin kacarak uzaklasman. Alıntıla
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 said: ya şimdi sen gece yayın açsan cepten mobile kalitede izlesem seni atıyorum 10 dk kaç mb internetim gider? said: ya şimdi sen gece yayın açsan said: gece yayın açsan said: gece gulucuge odaklan. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 hayır ben koşarak uzaklaşmayacağım. ibnelikse ben de ibnelik yaparım sıkıntı yok. koca koca adamlar olarak herkes sınırını bilsin sadece başka bir şey istemiyorum. Alıntıla
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 olm zamanında forumun kızları attenion whoreluk yapıyo diye uyuzluk falan yapardık da şu yaptığınızın amacı ne lan? dümdüz selam diye topik açan birinin kişisel hayatına bulaşmak nedir amk Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Pordakal said: Biride seelenin faceden ailesiyle arkadaslariyla cekindigi fotolari koysunda bizde gideri olanlari ayiklayip yuruyelim. Evet bekliyoruz forum olarak. Yada seele sen cik kendin koy ben kendim koyarsam link buraya zaten gocunmam. lafde etmem. face linkini veren o arastirmayada gerek yok yani. Alıntıla
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 hahahahah paticik ovasi bir kizin daha hayallerini yikti. oysa tek istedigi sadece bir kac subscribe idi... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.