MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sesini duydugunuz anda avuclariniz terlemeye kalbiniz deli gibi carpmaya ba$liyorsa... [spo1=Bu Aşk Değil ...]Bu a$k degil HO$LANMAKtir [/spo] Ellerinizi ondan cekemiyor surekli dokunmak sarilmak istiyorsaniz.. [spo2=Bu Aşk Değil ...]Bu a$k degil ARZULAMAKtir[/spo] Yaninizda bir tek o oldugu icin onu istiyorsaniz.... [spo3=Bu Aşk Değil ...]Bu a$k degil YALNIZLIKtir [/spo] Herkes onunla olmanizi bekledigi icin onunlaysaniz... [spo4=Bu Aşk Değil ...]Bu a$k degil SADAKATtir [/spo] Size sicak, yakin davrandigi icin onunlaysaniz... [spo5=Bu Aşk Değil ...]Bu a$k degil KENDINE GUVENSIZLIKtir [/spo] Uzulmesini istemediginiz icin onunlaysaniz... [spo6=Bu Aşk Değil ...]Bu a$k degil ACIMAKtir [/spo] Ona deger verdiginiz icin hatalarini ho$goruyorsaniz.. [spo7=Bu Aşk Değil ...]Bu a$k degil ARKADA$LIKtir [/spo] Butun gun ondan ba$ka hicbir$ey du$unmediginizi soyluyorsaniz.. [spo8=Bu Aşk Değil ...]Bu a$k degil KOCA BIR YALANdir [/spo] Onun iyiligi icin kendinizden cok $ey feda edebiliyorsaniz... [spo9=Bu Aşk Değil ...]Bu a$k degil YARDIMSEVERLIKtir [/spo] [spo10=a$k Budur]O uzgunken sizin de kalbiniz aciyorsa... I$te bu A$Ktir Tarif edemediginiz bir cekim yuzunden ondan bir turlu kopamadiginizi du$unuyorsaniz.. I$te bu A$Ktir O herkese guclu gorunmesine ragmen icindeki zayifligi hissedebiliyorsaniz.. I$te bu A$Ktir Ba$kalarini da cekici bulmaniza ragmen hic pi$manlik duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsaniz.. I$te bu A$Ktir [/spo][signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kişisel bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kendim ile ilgili birşey anlatmıyorum tartısmaya acık bir konu .. ve KONU DI$I [Bu mesaj eraygnr tarafından 02 Şubat 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu sebeple kişisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 demekki ben hala ona asigim...[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 www.fikra.gen.tr[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 love you nilay..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 niye spoiler kastın anlamadım. ki zaten açılmıştı bu konu daha önce. edik: mwahaha, buldum. [signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 02 Şubat 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 özgün mesaj tipi şık duruyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: eraygnr, 02 Şubat 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Kendim ile ilgili birşey anlatmıyorum tartısmaya acık bir konu .. ve KONU DI$I [Bu mesaj eraygnr tarafından 02 Şubat 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Defence mode initiated[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aşk erkeğin soyunu devam ettirmesi için en mükemmel özelliklere sahip yani hayatta kalmaya en uygun genleri olan kadınları görünce, onları bırakmaması, üstlerine gitmesi böylece soyun devamında en kuvvetli kalıtımsal yapının devam etmesini sağlamak için salgılanan bir hormon[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Chemical, 02 Şubat 2005 00:31 tarihinde demiş ki: aşk erkeğin soyunu devam ettirmesi için en mükemmel özelliklere sahip yani hayatta kalmaya en uygun genleri olan kadınları görünce, onları bırakmaması, üstlerine gitmesi böylece soyun devamında en kuvvetli kalıtımsal yapının devam etmesini sağlamak için salgılanan bir hormon ahahaha +1 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kadınlarda olan şeyde benzer onlardada kendisine gelen yüzlerce erkeğin en iyi yapılısını ve en iyi fiziksel özellikleri olanı yani genetik olarak en mükemmel olanı seçmesi ve istemediği erkekleri başından savmaya çalışması bir süre sonra bu kadın türleri kendisine gelen bisürü erkek yüzünden bi tarafı kalkıyor en mükemmeli arıyor diğer gelen hepsine pislikmiş gibi davranıp sinirlendirip uzaklaştırmaya çalışıyor yani bi hormon yüzünden kendimizi saçma durumuna düşürüyoruz[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bunların hepsi genetiğin dolayısıyla biyolojinin bize oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bolum yanlis, konu klise, bazilari yanlis zaten, falan filan. Yine bir eray klasigi olmus.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya ne yaparsanız yapın temeli bu ama insanın önceden yaşadığı olayların hafızada yer alması var ama hafızamız bilgilerimiz hormonlarımızdan daha baskın sayılmaz mesela hiçbir canlı elindeki birşeyi kaybettiği için kendini öldürmez yani aylarca uğraşıp bir tünel kazdı diyelim bi hayvan o tünel çökse kendini öldürmez tekrar kazar insanda ise düşünceler bu konuda daha baskın çıkabiliyor çok emek verilen şeylerin yokolması yüzünden intaar eden çok var bunun sebebi ise düşüncelerin yani hafıza bölgesinin yaşamayı ayarlayan bölgelerden o an daha üstün gelmedi yani hafıza bölgesi "birdaha yapamıcam şöyle yaptım böyle oldu böyle yaptım gene böyle oldu birdahakinede böyle olacak hiçbir zaman yapamıcam" diyip kendi hormonlarından yaşama isteğinden reflekslerinden baskın çıkıyor sonra kişi kendini öldürüyor mesela beyindeki duyguların salgılandığı merkez bir bölge (yaşam olaylarını ayarlıyan bölgeler diil)beyine müdahale yapılarak (burundan keskin bir çubuk sokuluyor genelde yada gözün kenarından) iptal edilirse hatta tamamen alınsa bile kişi hafızasına tecrübelerine göre yaşamaya devam ediyor fakat önünde birisi öldürülse hiçbirşey hissetmiyor sadece bilgilerine göre çok korkunçtu diyor aynı şekilde bir insanın hafıza ve bilgi bölgesi kapatılırsa anında vahşileşip avlanmaya falan başlar çünkü hormonlar ve yaşamı düzenliyen beyin bölgeleri hep bunu istiyor düşünceler önlüyor mesela yanımızda duran bir insana saldırmamamızın sebebi insanların topluluk halinde yaşadığı için tek olan insanın herzaman kaybedeğini eğer o kişiye zarar verirse grubundan dışlanıcağını kişiye tecrübeler söylüyor hafıza bölgesi yani bilgiler olmasa neden sonuç yapamadan saldırıcak[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tebrıkler yıllardır cevabı aranıyordu bugune kısmet oldu ama benım hıc bır fıkrım yok belkı fıkrı olmammaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=93671 linkleyesim geldi..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Gereksizdir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Chemical, 02 Şubat 2005 00:31 tarihinde demiş ki: aşk erkeğin soyunu devam ettirmesi için en mükemmel özelliklere sahip yani hayatta kalmaya en uygun genleri olan kadınları görünce, onları bırakmaması, üstlerine gitmesi böylece soyun devamında en kuvvetli kalıtımsal yapının devam etmesini sağlamak için salgılanan bir hormon Boşuna adamın nicki kimyasal değil ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aşk sudur iç iç kudur.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aşk boşa akıp giden bir zmn dilimidir.Zmnınızın çoğunu yer güzel duygular içine girersiniz ancak bir süre sonra kafanızı kaldırdıgınızda noldu lam bana dersiniz ve bir bakarsınız sevdikleriniz geride kalmış:[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bence aşkı kontrol edebiliriz istersek çok kasarsak başarabiliriz ama bu aşkın karizmasını çizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 aşık olmak başkasını kendinden çok sevmektir :) biraz saçma gibi ama güzel bişey hehe[signature][hline] Sozlukte ben NeptuneUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bakiim biri demişşmii , hmmm dememiş güzel; Aşk bir insanın kendine yakışanı giymesidir :)[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar