ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Nasıldır bu alet? Temiz ikinci el 650tl ye buldum alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 gir bak alıp satılan sitelere alınır mı alınmaz mı o fiyata belli bi fikrin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Fiyat uygun gibi geldi ama cihaz nasıldır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 1gb taşıyan son nesil o. ios 10 dan sonra sıkıntı çıkarabilir 1gb ram. çıkarmaya da bilir. bilemedim. ayrıca bak yine aklıma geldi. bir kişi bile mantıklı açıklama yapamadı. ipadlerde neden hesap makinesi, hava durumu, borsa gibi stock app ler yok? İlk çıkış amacı business olayını kolaylaştırmak olan tablette en basitinden neden hesap mak. yok? illa reklam içeren uygulama mı indirmek zorundayım app store dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 alttan çekince çıkmıyor mu hesap makinesi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Bende var 16 gblık olanından oldukça memnunum görüntü kalitesi hızı v.s. her türlü işimi görüyor. Ne tarz kullanıcağına bağlı tabi. Ben dizi/film,browsing, kitap,çizgiroman ve belge okuma gibi işler için kullanıyorum. Fazlasıyla işimi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Chastor said: Bende var 16 gblık olanından oldukça memnunum görüntü kalitesi hızı v.s. her türlü işimi görüyor. Ne tarz kullanıcağına bağlı tabi. Ben dizi/film,browsing, kitap,çizgiroman ve belge okuma gibi işler için kullanıyorum. Fazlasıyla işimi görüyor. Aynı amaçlar seninkilerle. İyiymiş o zaman tşkler cevap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ipad air da ios9 bile yavaş çalışıyor. ios8den sonrasını kullanmamak gerek, 10 süründürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 çok ufak kasılmalar olmuyor değil, ama çok ufak. Yeni alıyor olsam air 2 alırdım. Ama air 16gb ile çok memnunum hayatımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar