totemic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 gençler 50 bin ile yapılabilecek en iyi yatırım hakkında tavsiye verirseniz sevinirim. altın hesabı falan baktım ama tam anlamadım ne işe yarıyor. faiz falan pek birşey getirmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 vade, risk limitin ve beklentin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Thyao al iki sene bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 esasen o miktarın %70'i altın banka kasasında 10 aydır öylece duruyor. ev olaylarında en az 1 sene falan da girmem diye dusunuyorum. uzun vadeli olabilir aylıklara baktım 250-300 lira civarında bir para getiriyor o da mutfak masrafına yardımcı olur bilemedim. risk sevmiyorum yapımda yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 riski çok sevmiyorsan %20-30 bist ağırlığı olan A tipi bir fon al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 A Tipi fon kafama yattı aslında bankaya gidip söylesem her halde çevririrler direk. şimdi baktım da B tipi tam benim tipim kaybetmek yok ama kazanç da çok az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 şu an çok karışık ortalık şu brexit durumu geçsin temmuz gibi bakarsın istersen. he ben bu karışıklıktan çok para ile çıkmak istiyorum dersin onu bilmem de riskli bir hareket olur. şu an sterlin falan baya düşük mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 fon alırken bir de bakıver bankanın başarısı ne kadar benim bireysel emeklilik 4 ay eksi yazdı, gerizekalı mısınız diye bankaya gittim en sonunda bazı bankaların portfoy yöneticileri başarısız baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ooo bankacıdan tip geldi. kırsalda ev yeni yapılacak olan evi al 1 sene bekle sat (türkiye şartlarında yatırımcı) fon al ve unut 1 sene sonra biraz para yapmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 60 70 daha kredi cek ..istanbula yakin ogrenci sehirlerinden birinden 1+1 daire al..birak kira parasi krediyi odesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 çok uzak abi bana oralar. burada ise eli yüzü düzgün evler 300k'dan başlıyor. ev işi yaş yani o yüzden şimdilik 3-5 bir şeyler getiren yatırımlar yeterli olur bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ne kadar sallarsan salla o 3 5 getirsinlik yatirimlar ya enflasyonla badem oluyor yada sen yalayip yutuyorsun.. etinden sutunden yararlanayim degerini de korusun yatirimi konut.. es kaza olur da piyango vurur yatirimi arsa.. rantiye yok artik gecelik reposuydu hisse senediydi devlet hepsinden haracini aldi..sen 10 kurus kazanacagim diye kasarken cirt diye hesap isletim bilmem ne den kaciveriyor.. ha inadim inat diyorsan simule et.. 10 tane ceyrek altin aldim de bugun kac para bagladin onu yaz..3-4 gun sonra degisimi not et serbest piyadasa kuyumcunun birine telefon ac elimde ceyrek altin var kactan alirsiniz diye..bak bakalim ne oluyor.. para kazanacaksan inis cikislarda 1 lira 2 lira kazanacaksin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 B tipi tam senin tipinse yatırım falan yapma abi. Vadeliye felan bağla, enflasyona karşı korusun kendini. Sonra sinir stres olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Borastus said: fon alırken bir de bakıver bankanın başarısı ne kadar benim bireysel emeklilik 4 ay eksi yazdı, gerizekalı mısınız diye bankaya gittim en sonunda bazı bankaların portfoy yöneticileri başarısız baya. Emeklilik fonlari da eksi yaziyo su an. Eksi yazmayan bisi yok dunya uzerinde sanirim. Cok hizli degisiyo trendler. Dolara oynasan fed siciyo, yene oynasan asyayla cakiliyo, sterlin brexitle acayip volatil. Sacma sapan bi donemden geciyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Esh said: Thyao al iki sene bekle patiden yatırım tavsiyesi almak aslında saçmalık da baktım gerçekten son zamanların en düşüğünde thy. yatırım bankacılığında çalışan 2 arkadaş var araştırtıyorum bakalım, belki alırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Havayollari all time low. Bana girdi baya ama biraz daha insin diye bekliyorum daha almak icin. Uzun donemli bisiler dusunursen iki yila ikiye katlama ihtimali cok yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 çağımızın hastalığı: maliyet düşürme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 thyao-pegasus-tav hepsi dip zaten rusya olayından dolayı. ben de tav ı gözüme kestirdim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ginaly said: çağımızın hastalığı: maliyet düşürme Mecburen (: Yani pegasus zaten iyi gitmiyoru belki ama tavin 18 tane mi ne havaalani var, 5-6 si tr ici, favoku falan hayvan gibi, tas gibi firma emenike. Thy desen o da apayri bir tas ama sadece havayolu olmasi isi bozdu ucak dusunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Tav gecen yil bu ay 24-26 falandi. Son bir haftada 13e indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Hisse geri alim falan baslatacaklar heralde Iki haftadir deutsche bank falan fena satiyo. Herseyi satiyolar gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Umarım boşta yatıyor dediğin sürede en azından repoya koydun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Borastus said: fon alırken bir de bakıver bankanın başarısı ne kadar benim bireysel emeklilik 4 ay eksi yazdı, gerizekalı mısınız diye bankaya gittim en sonunda bazı bankaların portfoy yöneticileri başarısız baya. şu o kadar doğru ki.avivasa bunu bilerek yapıyor yada sistemli bişeyler çeviriyorlar.özellikle kendilerine ait başka firma kağıtlarında hep sıçışlarda.avivasa dan hatta SA ların hepsinden uzak durun abv SA ların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Sahol cok temiz kazandirdi yalniz son aylarda sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 "enkai" sahipleri düşünce alıyor, çok zarar ettirmez yarın thyao ile mi açılış yapıyoruz aslında bugun yükselişe geçmesi lazımdı borsanın daha inmesine sebeep var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar